Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Crops & kepit

Uutiskirje

BDSM ratsastussato Dr Sadon toimesta - keskipitkä

Joustavat ratsastuskasvit ovat suosittuja BDSM-yhteisössä useista syistä. Ne tarjoavat erilaisia aistikokemuksia lempeästä silittelystä voimakkaisiin iskuihin, ja ne antavat hallitsevalle mestarille tai tiukalle rakastajattarelle mahdollisuuden hallita iskujen tarkkuutta ja voimakkuutta.

Lisätietoja

3827/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Dr Sadon BDSM-ratsastussato on monipuolinen väline kurinpidon ja hallinnan ystäville, joka on valmistettu vegaanisesta PU-nahasta. BDSM-ratsastussaksan huomattava joustavuus mahdollistaa tarkat lyönnit, jotka voivat vaihdella lempeästä hyväilystä voimakkaaseen kurittamiseen osallistujien toiveiden ja dynamiikan mukaan. Liukumaton kahva takaa turvallisen ja miellyttävän käsittelyn, ja integroitu hihna helpottaa käyttöä ja lisää mukavuutta.

    Saatavana kolmessa koossa - 30 cm, 54 cm ja 60 cm - tämä ratsastuskuri mahdollistaa mukauttamisen erilaisiin skenaarioihin ja mieltymyksiin sopivaksi. Eri pituudet mahdollistavat monenlaisia käyttötapoja, 30 cm:n version suorasta ja kontrolloidusta vuorovaikutuksesta monipuoliseen 54 cm:n versioon ja 60 cm:n ratsastussuojukseen, joka on suunniteltu voimakkaampiin ja kauaskantoisempiin iskuihin.

    PU-nahan, metallin ja akryylin yhdistelmä antaa ratsastussuojukselle esteettistä eleganssia, mutta takaa myös kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Musta värimaailma korostaa tämän BDSM-tarvikkeen klassista mutta modernia luonnetta, ja se sopii sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Huolellinen työstö ja laadukkaat materiaalit takaavat miellyttävän tuntuman ja luotettavan suorituskyvyn jokaisella käyttökerralla.

    Joustavat ratsastuskepit ovat suosittuja BDSM-yhteisössä useista syistä. Ne tarjoavat erilaisia aistikokemuksia lempeästä silittelystä voimakkaisiin iskuihin, ja niiden avulla hallitseva mestari tai tiukka emäntä voi hallita iskujen tarkkuutta ja voimakkuutta. Ruoskan joustavuus edistää dynaamista käyttöä, jossa isku luo ainutlaatuisen äänen ja saa vastaanottavan kumppanin reagoimaan erityisellä tavalla. Lisäksi ruoko symboloi valtaa ja kontrollia ja vahvistaa kumppanien välistä psykologista dynamiikkaa.

    Eri ruokon pituuksien edut:

    Lyhyt ratsastussiru (30 cm):

    • Tarkkuus: Lyhyen pituutensa ansiosta lyhyt ratsastusterä mahdollistaa erittäin tarkan käytön. Se on ihanteellinen kohdennettuihin iskuihin pienille alueille, kuten sukupuolielimiin tai nänneihin.
    • Läheisyys: Lyhyempi pituus tarkoittaa, että hallitsevan kumppanin on päästävä lähemmäs alempiarvoista kumppania, mikä voi johtaa voimakkaampaan tunnesiteeseen.
    • Käsittely: Helppo käsitellä ja ihanteellinen aloittelijoille tai tilanteisiin, joissa tilaa on rajoitetusti.


    Keskipitkä ratsupiikki (54 cm):

    • Monipuolisuus: Keskipitkä ratsupiiska tarjoaa hyvän kompromissin ulottuvuuden ja hallinnan välillä, mikä tekee siitä monipuolisen välineen, joka sopii kehon eri osiin.
    • Dynaamisuus: Keskipitkä ratsastusterä mahdollistaa sekä tarkat iskut että leveämmät, laajemmat iskut, mikä vaihtelee aistikokemusta.
    • Tasapaino: Se tarjoaa hyvän tasapainon joustavuuden ja vakauden välillä, mikä tekee siitä suositun valinnan monille BDSM-harrastajille.


    Pitkä ratsastusterä (60 cm):

    • Pitkän ratsupiiskan avulla hallitseva kumppani voi säilyttää suuremman etäisyyden alistuvaan, mikä voi olla hyödyllistä sekä psykologisen dynamiikan että fyysisen turvallisuuden kannalta.
    • Intensiteetti: Pidemmän vipuvoiman ansiosta pitkän ratsupiiskan iskut voivat olla voimakkaampia, joten se sopii kokeneille käyttäjille, jotka etsivät voimakkaampaa tuntemusta.
    • Vaikuttavaa: Pitkän ruoskan pituus ja ulkonäkö voivat olla vaikuttavia ja lisätä hallinnan ja alistumisen ilmapiiriä.


    Jokainen pituus tarjoaa ainutlaatuisia etuja, ja se voidaan valita osallistujien mieltymysten, halutun intensiteettitason ja BDSM-skenaarion mukaan. Oikean ratsastussirkan valinta riippuu kumppaneiden yksilöllisistä tarpeista ja kokemuksesta.

    Lisätietoja:

    • BDSM-ratsastussakset Dr Sadolta
    • Pituus: 54 cm
    • Dr Sadon BDSM riding crop on valmistettu vegaanisesta PU-nahasta.
    • Erittäin joustava tarkkoihin iskuihin
    • Kahva on liukumaton parempaa käsittelyä varten
    • Kahvassa oleva silmukka helpottaa käsittelyä
    • Tätä BDSM-ratsastussäädintä on saatavana kolmena pituutena: 30 cm, 54 cm ja 60 cm.
    • Materiaali: PU-nahka, metalli, akryyli
    • Väri: musta
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual) on BDSM-yhteisön perusperiaate, jossa korostetaan turvallisuutta, tervejärkisyyttä ja kaikkien osallistujien suostumusta. Siinä korostetaan vastuullisten BDSM-käytäntöjen merkitystä varmistamalla, että kaikki teot ovat turvallisia (ilman tarpeetonta loukkaantumis- tai vahingoittumisriskiä), tervejärkisiä (terveen järjen ja osallistujien psykologisten rajojen mukaisia) ja yhteisymmärrykseen perustuvia (kaikkien osallistujien nimenomaisella suostumuksella). SSC rohkaisee avoimen kommunikaation kulttuuria, jossa rajat ja toiveet määritellään selkeästi ja niitä kunnioitetaan ennen istunnon alkua, jotta varmistetaan myönteinen ja tyydyttävä kokemus kaikille osapuolille.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Nice quality. Convenient to handle.

    Nice quality. Convenient to handle.

      Arviointi 

      Bien

      Conforme à la description et livraison rapide

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM ratsastussato Dr Sadon toimesta - keskipitkä

        BDSM ratsastussato Dr Sadon toimesta - keskipitkä

        Joustavat ratsastuskasvit ovat suosittuja BDSM-yhteisössä useista syistä. Ne tarjoavat erilaisia aistikokemuksia lempeästä silittelystä voimakkaisiin iskuihin, ja ne antavat hallitsevalle mestarille tai tiukalle rakastajattarelle mahdollisuuden hallita iskujen tarkkuutta ja voimakkuutta.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: