Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Crops & kepit

Uutiskirje

BDSM crop vaaleanpunainen aloittelijoille ja ammattilaisille

Uusi

Sukella Impact Play maailmaan tämän pehmeän vaaleanpunaisen BDSM-piiskan avulla. Tämä vaaleanpunaisen värinen BDSM-sato on ihanteellinen lisävaruste kokeneille BDSM-rakastajille sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua hallitsevan alistumisen jännittävään maailmaan.

Lisätietoja

3504/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Uppoudu Impact Play maailmaan tämän pehmeän vaaleanpunaisen BDSM-sadon avulla. Tämä vaaleanpunainen BDSM-sato on ihanteellinen lisävaruste kokeneille BDSM:n ystäville sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua hallitsevan alistumisen jännittävään maailmaan.

    BDSM-satoomme jokainen yksityiskohta on suunniteltu äärimmäisen huolellisesti tarjoamaan intensiivisen mutta turvallisen kokemuksen. BDSM-koura on taitavasti punottu, ja se takaa optimaalisen käsittelyn piiskaussession aikana, mutta tekee myös vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään. Käytännöllinen nahkalenkki on sangan päässä, mikä lisää turvallisuutta ja valvontaa käytön aikana.

    Vaaleanpunaisen BDSM-sangan kohokohdat: - Vaaleanpunaisen BDSM-sangan kohokohdat: - Vaaleanpunaisen BDSM-sangan kohokohdat:

    • Joustava: mahdollistaa BDSM-kouran iskun voimakkuuden tarkan hallinnan.
    • Taidokkaasti punottu kahva: Varmistaa optimaalisen käsittelyn ja tyylikkään ulkonäön.
    • Kestävä materiaali: Vegaaninahka takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
    • Käsihihna: Antaa lisähallintaa BDSM-piiskan käytön aikana.
    • Monipuolinen käyttö: Ihanteellinen hellävaraisiin iskuihin ja voimakkaisiin iskuihin, täydellinen aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.


    BDSM-piiskan joustavan varren ansiosta voit hallita voimakkuutta tarkasti - hellävaraisista kosketuksista voimakkaisiin iskuihin. Laadukas materiaali ja huolellinen työstö tekevät BDSM-kourasta kestävän ja vankan - ihanteellinen intohimoisiin BDSM-sessioihin.

    Tämän vaaleanpunaisen värisen BDSM-kouran avulla voit antaa kumppanillesi hellävaraisia kosketuksia tai voimakkaita iskuja ja tutkia himosi rajoja. BDSM-kouran pehmeän vaaleanpunainen väri lisää esteettisen elementin, joka korostaa lempeällä ja houkuttelevalla tavalla eroottista jännitettä dominoinnin ja alistumisen välillä.

    BDSM-koura on erittäin monipuolinen lisävaruste Impact Play, joka ei saisi puuttua yhdestäkään BDSM-varusteesta. Olitpa sitten kokenut dominatrix tai utelias Sub, tästä BDSM-kourasta tulee kokoelmasi keskipiste ja se tarjoaa sinulle unohtumattomia hetkiä.

    Koe hienostuneisuuden, tarkkuuden ja intensiteetin jännittävä yhdistelmä vaaleanpunaisella BDSM-kourallamme. On aika toteuttaa villeimmätkin fantasioitasi - BDSM-kouralla, joka todella täyttää kaikki toiveesi.

    Lisätietoja:

    • Impact Play ja piiskaamiseen
    • Impact Play Lisävaruste sarjastamme Mauvais Garçon
    • Väri: Vaaleanpunainen
    • Materiaali: vegaaninahkaa, puuta, nailonia
    • Pituus: n. 70 cm
    • BDSM-ruoskaa käytettäessä on tärkeää toimia aina vastuullisesti ja huolellisesti. BDSM-leikkien tulisi aina perustua SSC-periaatteeseen (Safe, Sane, Consensual), mikä tarkoittaa, että kaiken toiminnan tulee olla turvallista, järkevää ja yhteisymmärrykseen perustuvaa. Viestintä ja keskinäinen luottamus ovat keskeisiä tekijöitä, jotta kaikki osapuolet nauttivat ja tuntevat olonsa mukavaksi.
    • BDSM-koura käytössä: On tärkeää tutustua kumppanin rajoihin ja signaaleihin ennen BDSM-kouran käyttöä. On aina sovittava turvallisesta sanasta tai signaalista, jotta kohtaus voidaan tarvittaessa lopettaa välittömästi. Suosittelemme tutustumaan tekniikoihin ja turvatoimiin etukäteen, varsinkin jos olet uusi BDSM-maailmassa. Tämä auttaa välttämään ei-toivottuja vammoja ja varmistaa turvallisen ja tyydyttävän kokemuksen molemmille osapuolille.
    • Muista, että BDSM on muutakin kuin fyysistä leikkiä; siinä on kyse myös psykologisesta hyvinvoinnista. Muista varata riittävästi aikaa jälkihoitoon ja keskinäiseen vaihtoon intensiivisten kohtausten jälkeen, jotta voit varmistaa kaikkien osapuolten emotionaalisen ja fyysisen turvallisuuden. Tällä asenteella BDSM-kasvatuksemme käyttäminen on rikastuttava ja nautinnollinen kokemus kaikille.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Kirjoita oma arvostelusi

      BDSM crop vaaleanpunainen aloittelijoille ja ammattilaisille

      BDSM crop vaaleanpunainen aloittelijoille ja ammattilaisille

      Sukella Impact Play maailmaan tämän pehmeän vaaleanpunaisen BDSM-piiskan avulla. Tämä vaaleanpunaisen värinen BDSM-sato on ihanteellinen lisävaruste kokeneille BDSM-rakastajille sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua hallitsevan alistumisen jännittävään maailmaan.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: