Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Spiraali butt plug tunnelilla

Tämä spiraalitunneli butt plug on silikonia Anal Tunnel Plug, joka pitää peräaukon auki. Yhtä lailla miehille kuin naisille sopiva, anatomisesti muotoiltu butt plug sopii erityisen mukavasti ja sitä voi käyttää paitsi koko päivän, jopa 24/7. Täydellinen aloittelijoille, kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä spiraalitunneli butt plug on silikonia Anal Tunnel Plug, joka pitää peräaukon auki. Yhtä hyvin miehille kuin naisille sopiva, anatomisesti muotoiltu butt plug istuu erityisen mukavasti ja sitä voi käyttää paitsi koko päivän myös jopa 24/7. Täydellinen aloittelijoille, kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille.

     

    Kohokohdat:

     

    • Tunnelianaalitulppa 3 kokoa, aloittelijoille, kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille.
    • Spiraalirakenne entistä voimakkaampia tuntemuksia varten
    • Anaalitulppa istuu syvemmälle ja paljon mukavammin kuin mikään muu anaalitulppa.
    • Sen erityinen muoto takaa turvallisen istuvuuden.
    • Erityinen pohja takaa, että paitsi välilihasi stimuloituu lisäksi, myös sen, että voit käyttää sitä mukavasti ja huomaamattomasti vaatteiden alla.

     

    Spiral Tunnel butt plug takaa äärimmäisen näkymän sisälle, toimii valmistautumisena äärimmäiseen anaaliyhdyntään, isoihin dildoihin tai nyrkkipanoon ja tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden venyttää peräaukkoa pysyvin, voimakkain tuloksin. Se on myös täydellinen seksilelu BDSM-istuntoon.

     

    Voinko yhdistää Spiral Tunnel butt plug muihin lisävarusteisiin?

     

    KYLLÄ - ja sinun kannattaakin! Esimerkiksi erityisen erikoisen DILDOn kanssa: Voit käyttää Anal Stretching butt plug (riippuen Anal Stretching Butt Plugin koosta) erityisen pitkän ja ohuen Analgeddon ® Dildon kanssa, joka täyttää unelmasi syvästä tunkeutumisesta. Halkaisijaltaan 2,5 cm ja enimmäispituudeltaan 45 cm tämä dildo on täydellinen lisä! Tai SLINGin kanssa: Oikeaan asentoon ja väsymystä vastaan, kun sinua käytetään anaalisesti, sopii erityisen hyvin Fuck & Play sling . Meidän sling asettaa sinut hyvin "kutsuvaan" asentoon, jossa voit odottaa seuraavaa "vierailijaa" jalat levällään. Tai miten olisi ARSCHPUMPE: Haluatko, että sinut täytetään nesteillä, kuten voiteluaineella, vedellä tai oluella? Valtava peräruiske ruiskumme "Grandezza" on täydellinen tähän! Voit käyttää sitä imemään haluamasi nesteet ja sitten pumpata ne perseeseesi!

     

    Voinko käyttää Spiral Tunnel butt plug myös aloittelijana?

     

    Tarjoamme Spiral Tunnel butt plug -suihkutunneliamme kolmessa eri koossa, jotka sopivat aloittelijoille, kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille koosta riippuen.

     

    Edut muihin anaalitunnelitulppiin verrattuna:

     

    MEO:n erityinen "Fuck & Plug" -tekniikka varmistaa, että jalka imeytyy takapuolesi väliin ja pysyy tukevasti paikallaan. Olipa kyse sitten työstä tai koulusta, kukaan ei huomaa, jos käytät Anal Tunnel Plug huomaamattomasti vaatteiden alla. Jopa istuessasi Anal Tunnel Plug ei ole tielläsi, vaan antaa sinulle ylimääräistä nautintoa, kun se työnnetään vielä syvemmälle sisääsi ja ärsyttää sitten nautintopistettäsi, eturauhasta.

     

    Tärkeitä vinkkejä Anal Stretching Butt Plugin puhdistamiseen:

     

    Ennen kuin käytät Spiral Tunnel butt plug, puhdista se perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin myös erityisen tärkeää. Saatat myös haluta käyttää anaalihuuhtelua suolen puhdistamiseen ennen kuin käytät Spiral Tunnel butt plug ja esittelet peräaukon auki kavereille!

     

    Mitä liukuvoidetta käytän Spiral Tunnel Butt Plugille?

     

    Spiral Tunnel Butt Plugin butt plug asettamiseen suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo. Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne vahingoittaisivat peräaukon venytystulpan korkealaatuista materiaalia butt plug!

     

    Lisätietoja:

     

    • Spiral Tunnel butt plug anaalin äärimmäiseen venyttelyyn
    • Pysyvä anaali-venytys
    • Valmistelee anaaliyhdyntää, dildoleikkejä tai nyrkkipanoa varten.
    • Pitkäkestoiset ja hyvin näkyvät tulokset.
    • Materiaali: silikoni, ei sisällä ftalaatteja.
    • Anaalin venytys butt plug voidaan käyttää kaikkien MEO ®:n vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
    • Mitat: Koko S = halkaisija 45 mm, pituus 74 mm, sisähalkaisija 20 mm. Koko M = halkaisija 52 mm, pituus 85 mm, sisähalkaisija 23 mm. Koko L = halkaisija 62 mm, pituus 100 mm, sisähalkaisija 27 mm.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottima qualità

    Ottima qualità, dimensione intermedia da alternare ai miei tanti plug.

      Arviointi 

      Ist mein Favorit.

      Analdusche benutzt und das Ding eingeführt. Was für ein geiles Gefühl. Passt sich dem Anus optimal an. Hält sehr gut und ist bequem. Laufen und sich bewegen stimuliert den Anus absolut geil. Das super geile Gefühl kann ich fast nicht beschreiben. Material ist perfekt, nicht zu hart. Leicht verformbar. TOP Butt Plug. Ist mein Favorit.

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Awesome

      Master bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Bonne qualité.

      Bonne qualité. Pour le prix vous trouverez difficilement mieux.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Je recommande.

      De belle texture, solides, très bien élaborés pour permettre l'insertion, leur pied est solide et très rassurant. De sexualité confirmée, je préfère le plus gros, le plus petit est inutilisable pour moi. Nettoyage facile. Je recommande.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Sto parlando a tutti voi: ordinate questo prodotto!

      Un butt plug meraviglioso! Abbastanza largo per essere un plug così piccolo ma, dopo aver allargato il buco un paio di volte con un plug più piccolo, è andato tutto alla perfezione. Inserirlo e toglierlo regala un piacere straordinario. Resta bene in posizione e il rapporto qualità-prezzo è perfetto. Facile da pulire con gli appositi detergenti. Sto parlando a tutti voi: ordinate questo prodotto!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Romane bene al suo posto

      Spina gloriosa, anche se è un po' troppo piccola per me (M). Il materiale è morbido, però, e rimane bene al suo posto.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Spiraali butt plug tunnelilla

      Spiraali butt plug tunnelilla

      Tämä spiraalitunneli butt plug on silikonia Anal Tunnel Plug, joka pitää peräaukon auki. Yhtä lailla miehille kuin naisille sopiva, anatomisesti muotoiltu butt plug sopii erityisen mukavasti ja sitä voi käyttää paitsi koko päivän, jopa 24/7. Täydellinen aloittelijoille, kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: