Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Elävän näköiset seksinuket

Uutiskirje

Realistinen miespuolinen seksinukke - Kyle MEO

Kyle on realistinen miespuolinen seksinukke, joka näyttää nuorelta amerikkalaiselta naapurilta. Hän ei ainoastaan näytä aidolta, vaan kaikki hänessä tuntuu todella aidolta.

Lisätietoja

2157/00

$2,242.20


-65%

$784.77

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Kyle on realistinen miespuolinen seksinukke, joka näyttää nuorelta amerikkalaiselta naapurilta. Hän ei ainoastaan näytä aidolta, vaan lähes kaikki hänessä tuntuu aidolta.

   

  Olivatpa hiukset sitten vaaleat, ruskeat tai mustat - painija, jalkapalloilija, biljardipoika - tämä amerikkalaispoika on todellinen pikavaihtotaiteilija. Ja parasta Kylen kohdalla on se, että hän on innokas ilahduttamaan sinua suullaan, perseellään ja peniksellään. Tee hänen kanssaan mitä haluat, milloin haluat! Toteuta kaikki fantasiasi..

   

  Materiaalin ja muotoilun viimeisimmän kehityksen ansiosta voit odottaa realistista miespuolista seksinukkea, joka näyttää ja tuntuu ehdottoman elävältä, kuten yksikään miespuolinen rakkausnukke aiemmin. Tämä hoikka, mutta lihaksikas ori tulee valloittamaan sinutkin, aina hänen silmäluomistaan ja pitkistä, rehevistä ripsiensä ja taipuisista ruumiinosistaan lähtien. Hän pystyy jopa seisomaan omillaan ja osallistuu mielellään kaikkiin seksiasentoihin. Nauti hänen ultrarealistisesta suustaan, peniksestään ja peräaukostaan kaikissa haluamissasi asennoissa!

   

  Taivutettava dildo voidaan taivuttaa ihanteelliseen muotoon ja siinä on realistinen, pehmeä pintamateriaali. Pullea kiima ja voimakas suonitus tekevät tästä peniksestä todellisen mestariteoksen. Dildo voidaan jopa irrottaa, jotta voit leikkiä sillä yksin. USB-lämmityskynän avulla voit myös esilämmittää hänen seksikkään suunsa ja tiukan peräaukkonsa.

   

  Hänen kauniisti veistetyt rintalihakset ja täydellinen sixpack tuntuvat realistisilta mutta kiinteiltä käsissäsi, kun hänen vartalonsa liikkuu kanssasi rytmissäsi. Kuljeta sormiasi hänen pehmeiden hiustensa läpi, leiki hänen kovilla nänneillään ja nauti hänen tiukasta perseestään. Tee tästä aina valmiista pojasta salainen rakastajasi tai seksiorjasi ja nauti hänen virheettömästä vartalostaan. Pue hänet pukemaan syliin tai jätä hänet alasti, jotta voit käyttää häntä ilman tabuja. Kyle on aina valmis toteuttamaan fantasioitasi!

   

  Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Puhdista hänen pintansa ja aukkonsa ennen ja jälkeen käytön miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä sekä suihkeellamme VERYCLEAN. Pidä kuivana ja puuteroituna, kun et käytä. Älä säilytä mitään esineitä rakkausnuken päällä.

   

  Lisätietoja:

   

  • Kyle - Realistinen miespuolinen seksinukke
  • Kyle on enemmän kuin pelkkä miespuolinen kuminukke. Juuri jokainen yksityiskohta on täysin realistinen
  • Mitat: 160 cm pitkä, rinnan ympärysmitta 81 cm, vyötärön ympärysmitta 61 cm ja lantion ympärysmitta 94 cm. Hänen peniksensä on 19 cm pitkä ja halkaisijaltaan 4 cm. Hänen peräaukon syvyys on 19 cm ja suun syvyys 15 cm.
  • Materiaali: TPE
  • Huomautus: Sisältää muun muassa pehmeän peiton, USB-lämmityskynän, puristettavat kynnet, käsineet, kamman ja 3 peruukkia: vaalea, ruskeaverikkö ja musta.
  • Maailmanlaajuinen huomaamaton toimitus

   

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  He's always on-call for your cock...

  Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

  • 3 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Realistinen miespuolinen seksinukke - Kyle MEO

  Realistinen miespuolinen seksinukke - Kyle MEO

  Kyle on realistinen miespuolinen seksinukke, joka näyttää nuorelta amerikkalaiselta naapurilta. Hän ei ainoastaan näytä aidolta, vaan kaikki hänessä tuntuu todella aidolta.

  Kirjoita oma arvostelusi

  6 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: