Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lateksikäsineet

Uutiskirje

fisting Syvä nyrkki käsine

Deep Fist -nyrkkihanskat ovat lateksikäsineitä ilman sormien muotoilua, ja ne ovat ihanteelliset erityisen syvään nyrkkeilyyn fisting. 100 % lateksista valmistetut Deep Fist -käsineet ulottuvat reilusti kyynärpään yläpuolelle ja ovat siksi optimaaliset syviin anaalipenetraatioihin kädellä tai nyrkillä.

Lisätietoja

49,90 €


-65%

17,47 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Deep Fist Fisting -käsineet ovat lateksikäsineet ilman sormien muotoilua, ja ne ovat ihanteelliset erityisen syvään nyrkkeilyyn fisting. 100-prosenttisesta lateksista valmistetut Deep Fist -nyrkkihanskat ulottuvat reilusti kyynärpään yläpuolelle, joten ne ovat ihanteelliset syvään anaalipenetraatioon kädellä tai nyrkillä.

    Deep Fist -nyrkkihanskat ovat välttämättömät hygienian kannalta. Fist Mitts vähentävät tartuntatautien riskiä ja ehkäisevät loukkaantumisia.

    Deep Fist -nyrkkihanskoja on saatavana kahdessa koossa ja kahdessa värissä. Erittäin pienistä käsistä erittäin suuriin nyrkkiin, jokainen käsi mahtuu yhteen eri kokoluokista, mikä tekee Deep fisting on paitsi kiihottava kokemus, myös hygieeninen.

    Anaalinen Deep Fisting:

    Emättimeen verrattuna peräaukko on anatomisesti paljon tiukempi ja vähemmän venyvä. Jälleen voit aloittaa pienestä ja lisätä hitaasti, jolloin levein kohta on vaikein keskimmäisen käden ja peukalon avulla. Mahdollisesti osa kyynärvarresta voi vielä seurata. On suositeltavaa käyttää runsaasti liukuvoidetta, vaikka puuduttavia liukuvoiteita ei suositella, sillä kipu on varma merkki lopettamisesta fisting lopettaa. Sen jälkeen kun fisting voi kestää yhdestä kahteen päivää, ennen kuin lihas tuntuu samalta kuin ennen.

    fisting voi tehdä myös yksin, mutta yleensä sitä harjoitellaan pareittain. Korkeamman vaikeusasteen ja kumppaniin kohdistuvan voimakkaan omistautumisen vuoksi tämä seksuaalinen käytäntö on erityisen yleinen BDSM-skenessä. On mielenkiintoista huomata, että 1970-luvulla Yhdysvaltain nahkakentällä leivontarasva Crisco sai tietynlaisen kulttiaseman, koska sitä on saatavilla koko käden kokoisissa purkeissa. MEO ei tietenkään tarjoa vain klassista Criscoa, vaan myös monia muita nyrkkeilyvoiteluaineita.

    Lisätietoja:

    • fisting Deep Fist Glove
    • Materiaali: lateksi
    • fisting Deep Fist -käsine: Latex normaalipaksuinen, musta tai punainen. Valmistettu anatomiseen muotoon, ilman saumoja. Yksi Deep Fist -käsine oikeaan käteen ja yksi Deep Fist -käsine vasempaan käteen.
    • Syvää nyrkkiä varten fisting suosittelemme Deep fisting liukuvoide "Le Fist" ja "Let's Fuck" -sarjaa. Anatomisesti kastettu.
    • Toimituksen laajuus: 1 kpl Deep Fist -käsine

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    un seul moufle

    je suis déçu je pensais qu'il y en avais deux mais ma surprise était énorme en découvrant un seul moufle

    • 5 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Fist Mitts

    For your advanced fisting needs, these thick latex gloves are long, strong and form fitting. This fisting accessory comes in a sleek black or red design, and is easy to clean after use. Be sure to apply lube to the outside of the gloves before play. Apply a liberal helping of talcum powder to the inside to ease hand insertion. Spritz the outside of the gloves with silicone spray, then polish with a soft towel to achieve a high gloss.

    • 2 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Anal verwöhnen

    Für den Preis gehts wirklich nicht besser. Verarbeitung ist top, sattes rot und passt wie angegossen. So muß es sein.
    Anales verwöhnen macht damit richtig Spaß.

    • 2 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Latexhandschuhe zum Fisten

    Ich mag das Gefühl wenn meine Freundin mich mit den Latex Handschuh verwöhnt ...

    • 2 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    First time fisting

    I'm no stranger to anal play, and I've been working up the courage to try fisting for a while now, so I was delighted when I was selected to try this item out.

    On inspection, the latex looked and felt very high quality, and didn't have any bad odours - ones which you would normally expect from a cheaper latex item.

    I have large hands and long arms, but this fitted me quite well. I needed to use a bit of talcum powder to get it on, but once it was on it was very comfortable.

    The fact that this item is made from latex means that with some lube applied it can be inserted with more ease than just using a bare hand and the thickness will stop any sharp nails or rough skin irritating the area.

    I was impressed with this item. I managed to insert my fist after warming up with some other toys, and the feeling of the latex added to the pleasure.

    I do, however, believe that if you want to insert deeper, you may need to use a glove, as it would give you a better feel and indication of how far you are inserting, and make sure you are staying safe. But saying that, this item is perfect to use if you are inserting it just inside the colon.

    This item is made of a quality latex and is extremely easy to figure out, and would be great for anyone trying fisting for the first time.

    • 4 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    incredibly hot

    Shine it up with silicone lube or spray

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    5 stars

    These are great, tight, and robust.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    fisting Syvä nyrkki käsine

    fisting Syvä nyrkki käsine

    Deep Fist -nyrkkihanskat ovat lateksikäsineitä ilman sormien muotoilua, ja ne ovat ihanteelliset erityisen syvään nyrkkeilyyn fisting. 100 % lateksista valmistetut Deep Fist -käsineet ulottuvat reilusti kyynärpään yläpuolelle ja ovat siksi optimaaliset syviin anaalipenetraatioihin kädellä tai nyrkillä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    4 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: