Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lukittavat anaalitulpat

Uutiskirje

BDSM AnalLock - Lukittava anaali pistoke

Tulossa pian  Tarjous
  • BDSM AnalLock - Lukittava anaali pistoke

AnalLock on korkealaatuinen, lukittava BDSM-anaalipistoke, joka on kehitetty erityisesti kokeneille anaalileikkien ystäville. Sileästä, nikkelittömästä ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu anaalitulppa on täydellinen valinta anaaliseen siveydenpitoon.

Lisätietoja

3565/00

169,90 €


-20,00 €

149,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    AnalLock on korkealaatuinen, lukittava BDSM-anaalipistoke, joka on kehitetty erityisesti kokeneille anaalipelien ystäville. Sileästä, nikkelittömästä ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu anaalitulppa on täydellinen valinta anaaliseen siveyssisältöön.

    Anaalinen siveyssisältö on termi, jolla on merkitystä BDSM-skenessä ja dominointiin ja alistumiseen keskittyvissä käytännöissä. Kyse on anaalisen stimulaation ja penetraation kontrolloinnista tai rajoittamisesta, usein osana laajempaa siveysskenaariota.

    MEO:n AnalLock on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat koetella rajojaan ja tutkia anaalisen alistumisen uusia ulottuvuuksia.

    Tärkeimmät ominaisuudet:

    • Kauniisti muotoiltu anaalitulppa, joka on valmistettu teräksestä: kiillotettu, nikkelitön ja korkealaatuinen. Tämä teollisen näköinen pepputulppa on suunniteltu vaativille tuntijoille, jotka etsivät laadukasta seksilelua anaaliseen siveydenpitoon ja seksuaaliseen kuriin.
    • Pepputulppa leviää: Kääntämällä litteää, pyöreää avainta pepputulpan siivet voidaan levittää ja pepputulppa voidaan sen jälkeen sulkea.
    • Turvallinen lukitusmekanismi: Anaalitulppa voidaan lukita turvallisesti haluttuun asentoon kultaisen lukitustapin ja avaimen avulla.
    • Anatomisesti täydellinen: Perätulpan ergonominen muotoilu tekee sen asettamisesta helppoa. Kapea kaula ja leveä pohja takaavat, että lukittava pepputulppa pysyy tukevasti peräaukossa.


    Fyysisen komponentin lisäksi myös psykologisella komponentilla on tärkeä rooli. Tieto lukittavan pepputulpan jatkuvasta läsnäolosta ja siihen liittyvästä rajoituksesta voi olla sekä kiihottavaa että ahdistavaa.

    Anaalinen siveyssuhde voi olla intensiivinen ja tyydyttävä kokemus, joka vahvistaa sekä fyysistä että emotionaalista sidettä kumppanien välillä. Kuten kaikkien kehittyneiden seksuaalikäytäntöjen kohdalla, on tärkeää olla hyvin perillä asioista ja kiinnittää huomiota turvallisuuteen ja suostumukseen.

    Lukittavan pepputulpan puhdistamisen osalta perusteellinen hygienia on välttämätöntä tuotteen pitkäikäisyyden säilyttämiseksi. Pese lukittava pepputulppa huolellisesti jokaisen käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä INSTACLEAN -suihkettamme. Varmista, että kaikki jäämät on poistettu ja että pyllistulppa on täysin kuiva ennen sen säilyttämistä puhtaassa ja kuivassa paikassa.

    Lisätietoja:

    • AnalLock - lukittava pepputulppa
    • Mitat: Kokonaispituus 86 mm, työnnettävä pituus 71 mm. Halkaisija säädettävissä 38 mm:stä 56 mm:iin.
    • Paino: 264 g
    • Materiaali: ruostumaton teräs
    • Huomautus: Turvallisuussyistä kultainen pultti ja litteä, pyöreä jakoavain eivät saa kadota.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Heavy and beautiful. Great piece.

    It took me quite some effort to find this exact piece. there are many other items that look like this but, in the end, they have nothing to do. This one is heavy and it has a very good craftsmanship.
    It is everything I expected from it.

      Arviointi 

      Alles gut

      Gut angekommen, alles gut. Wird öfter verwendet.

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM AnalLock - Lukittava anaali pistoke

        BDSM AnalLock - Lukittava anaali pistoke

        AnalLock on korkealaatuinen, lukittava BDSM-anaalipistoke, joka on kehitetty erityisesti kokeneille anaalileikkien ystäville. Sileästä, nikkelittömästä ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu anaalitulppa on täydellinen valinta anaaliseen siveydenpitoon.

        Kirjoita oma arvostelusi

        5 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: