Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lääkinnälliset rajoitukset

Uutiskirje

Lukittavat nahkaiset käsiraudat - Edition Dr Sado

Nämä käsiraudat eivät ole vain poikkeuksellinen taidonnäyte, jonka pitäisi löytyä jokaisesta BDSM-kokoelmasta, vaan myös toimiva lisävaruste, joka mahdollistaa passiivisen kumppanin maksimaalisen liikkumattomuuden ja valvonnan.

Lisätietoja

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO esittelee ylpeänä lukittavat Dr. Sado Edition -käsisiteet - kunnianosoitus historiallisten lääketieteellisten potilasrauhojen tarkkuudelle ja hienostuneelle estetiikalle. Nämä käsiraudat eivät ole vain poikkeuksellinen käsityötaidon taidonnäyte, jonka pitäisi löytää paikkansa jokaisesta BDSM-kokoelmasta, vaan myös toiminnallinen lisävaruste, joka mahdollistaa passiivisen kumppanin maksimaalisen liikkumattomuuden ja hallinnan.

    Dr Sadon painos on saanut inspiraationsa perinteisten sairaalahihnojen vankasta ja toiminnallisesta muotoilusta, joita aikoinaan käytettiin psykiatrisissa laitoksissa erityisen kuritonta potilasta hillitsemään. Dr Sadon painoksessa yhdistyvät näiden historiallisten mallien perintö ja toiminnallisuus sekä nykyaikaisten BDSM-käytäntöjen estetiikkaan ja vaatimuksiin. Käsiraudoille on ominaista kaksivärinen muotoilu ja erottuva ompelu, jotka antavat niille autenttisen ilmeen ja tuovat ne hyvin lähelle entisaikojen alkuperäisiä.

    Käsiraudat on tarkoituksella suunniteltu helppokäyttöisiksi, sillä hetken kuumuudessa asioiden on tapahduttava nopeasti: Käsiraudat asetetaan ranteen ympärille, metallitanko vedetään aukon läpi ja kiinnitetään kiinnittimellä. Joustavuus kiinnittimen valinnassa - olipa kyseessä sitten perinteinen riippulukko, kaapeliside tai innovatiivinen, digitaalinen MEOBOND-aikalukko - mahdollistaa räätälöinnin potilasta hoitavan "lääkärin" tarpeiden ja toiveiden mukaan. ....

    Nahkaisten käsirautojen hoito ja kunnossapito:

    Jotta Dr. Sadon käsirautojen laatu ja kauneus säilyisivät pitkällä aikavälillä, tietty määrä hoitoa on välttämätöntä. Aito nahka on elävä materiaali, joka saa luonnetta ja notkeutta oikealla hoidolla. Suosittelemme käsirautojen puhdistamista jokaisen käyttökerran jälkeen pehmeällä, hieman kostealla liinalla hien ja muiden jäämien poistamiseksi. Perusteellisempaan puhdistukseen on käytettävä erityistä nahan puhdistusainetta. Sen jälkeinen käsittely nahanhoitotuotteella varmistaa, että käsirautojen nahka pysyy pehmeänä ja joustavana. Ajan myötä nahkaan kehittyy ainutlaatuinen patina, joka tekee käsiraudoista erottuvia ja henkilökohtaisesti arvokkaita kappaleita.

    Edition Dr. Sado on mestari yhdistämään potilaan rajoittamisen historiallisen olemuksen nykyaikaisen BDSM:n vaatimuksiin ja estetiikkaan. Nämä käsiraudat eivät ole vain bondage-lisävaruste, vaan myös intohimon, omistautumisen ja kumppanien välisen syvän yhteyden ilmaus.

    MEOBOND - Digitaalinen ajastin bondageen:

    Digitaalinen aikalukko MEOBOND on innovatiivinen työkalu itsesidontaan ja aikaohjattuun siveyssuhteeseen, joka voidaan ohjelmoida jopa 100 tunniksi. Se kestää 130 kilon vetovoiman ja sopii erinomaisesti erilaisiin BDSM-tarvikkeisiin, kuten käsirautoihin, siveysvöihin, häkkeihin ja suukapuloihin. MEOBOND on helppokäyttöinen, ja sen avulla voit nauttia yksilöllisistä ja turvallisista BDSM-kokemuksista, vaikka olisit yksin. Käytä sitä sitoaksesi itsesi tai kumppanisi tietyksi ajaksi ja tutustu bondageen äärimmäisiin ulottuvuuksiin. MEOBOND-aikalukko on karkaamisen estävä eikä ymmärrä "ole kiltti ja irrota minut kultaseni", mikä takaa todellisen alistumisen ja täydellisen kontrollin menettämisen.

    Lisätietoja:

    • Lukittavat nahkaiset käsiraudat.
    • Lukittavat nahkaiset käsiraudat Dr Sado -painoksesta ovat kunnianosoitus historiallisille lääketieteellisille potilasraudoille.
    • Sisältää kaksi samanlaista riippulukkoa, joissa on 4 avainta - valmiina välittömään käyttöön (MEOBOND-digitaaliset aikalukot ovat saatavana erikseen).
    • Mitat 30 cm pitkä ja 8 cm leveä, säädettävissä täydellistä istuvuutta varten.
    • Suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä kontrollia ja rajoittamista BDSM-istuntojen aikana samalla kun se tarjoaa suuren mukavuuden.
    • Dr. Sado Edition -käsisiteiden avulla et ainoastaan herätä henkiin lääketieteellisen bondage-käsisiteen kiehtovaa historiaa, vaan myös luot ainutlaatuisia ja unohtumattomia antautumisen ja luottamuksen hetkiä.
    • Lääketieteellinen leikki: Medical Play on eräänlainen roolileikki, jossa seksikumppanit ottavat lääkärin ja potilaan roolit. Yleensä hallitseva kumppani ottaa lääkärin roolin, joka hoitaa alistuvaa potilastaan. Lääketieteellinen leikki voi olla osa lääketieteellistä fetisismiä tai yksinkertaisesti tapa, jolla pari voi piristää seksielämäänsä mielenkiintoisilla roolileikeillä. Lääketieteellisestä leikistä voidaan käyttää myös nimitystä medical kink. Tämäntyyppisessä leikissä vallitsee selkeä ja ilmeinen vallan epätasapaino. Lääketieteellisessä ympäristössä lääkäri on henkilö, jolla on tiedot, välineet ja lupa suorittaa tiettyjä toimenpiteitä. Jos lääkäri sanoo meille, että tarvitsemme peräsuolen tutkimuksen, emme voi olla eri mieltä, emmehän? Tämä valtasuhde sopii hyvin D/s-leikkeihin, joissa toinen osapuoli (potilas) asettaa itsensä toisen (lääkärin) armoille.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Lukittavat nahkaiset käsiraudat - Edition Dr Sado

    Lukittavat nahkaiset käsiraudat - Edition Dr Sado

    Nämä käsiraudat eivät ole vain poikkeuksellinen taidonnäyte, jonka pitäisi löytyä jokaisesta BDSM-kokoelmasta, vaan myös toimiva lisävaruste, joka mahdollistaa passiivisen kumppanin maksimaalisen liikkumattomuuden ja valvonnan.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    8 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: