Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pakotettu orgasmi CUMELOT

Uutiskirje

Cum Control, pakotettu orgasmi & pakotettu naimattomuus BDSM:ssä

Mitä on cum control? Miten se toimii pakotetun orgasmin kanssa ja mikä stimulaattori on oikea Cum Control (orgasminhallinta) tai pakotettu vapautuminen BDSM:ssä. Kaikki edut, tärkeät valintakriteerit, paljon vinkkejä ja neuvoja, jotka tekevät sinusta asiantuntijan!

 

Lisätietoja

2485/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Pakko-orgasmista pakko-orgasmaan (jopa 10 orgasmia peräkkäin) uskomaton tunne! Miten? Se on yksinkertaista, koska pakko-orgasmin stimulaattorimme CUMELOT Cum Control ® ei jäljittele kättä, peräaukkoa tai suuta kuten muut masturbaattorit, vaan tarjoaa sinulle täysin uusia, tuntemattomia tuntemuksia vallankumouksellisen teknologian ansiosta. Siinä on 10 pulssiohjelmaa, jotka johtavat yksi toisensa jälkeen täydelliseen pakotettuun siemensyöksyyn.

     

    Pumpataan ulos viimeiseen pisaraan asti... ja jos Top haluaa, jopa vastoin tahtoasi! Kaiken tämän lupaa uusi CUMELOT Cum Control -stimulaattori alistuvan miehen pakotettuun masennukseen. Uusi teknologia tekee tämän mahdolliseksi! Yhteensä 10 erilaista pulssiohjelmaa takaavat, että penistä stimuloidaan kerta toisensa jälkeen täysin eri tavalla joka kerta.

     

    Miten käytän masturboijaa pakotettuun sukupuolittumiseen?

    Levitä riittävästi liukuvoidetta penikseen ja masturbaattorin sisäpintaan ja työnnä penis masturbaattoriin. Painamalla voit säätää voimakkuutta tarpeidesi mukaan. Käynnistä masturbaattori painamalla painiketta ja vaihda orgasmista seuraavaan pulssiohjelmaan.

    Mitä etuja CUMELOT-masturbaattorilla on pakotettuun vapautumiseen?

     

    MEO ® kehittää toiminnallisia tuotteita, jotka vakuuttavat korkealla materiaalilaadullaan. CUMELOT Cum Control ® on 10 pulssiohjelmalla varustettu masturboija, joka varmistaa luotettavasti, että voit nauttia monipuolisesta pakotetusta vapautumisesta ja saavuttaa 10 orgasmia peräkkäin. Lääketieteellisestä silikonista valmistetun samettisen pehmeän pinnan ja erottuvan rakenteen ansiosta masturboija tuntuu hyvältä ja stimuloi penistäsi täydellisesti.

     

    Miten pakkovapauttaminen toimii CUMELOT Cum Control -masturbaattorilla ja mitä eroja on muihin masturbaattoreihin verrattuna?

     

    Lähes kaikki miesten masturbaattorit jäljittelevät kättä, suuta, emätintä tai peräaukkoa. Ei niin meidän CUMELOT Cum Control ® masturbaattorimme. Siinä on 10 erittäin kiihottavaa, innovatiivista pulssiohjelmaa, joita voidaan käyttää peräkkäin täydelliseen pakotettuun masennukseen asti.

     

    Cum Control cUMELOT ® -stimulaattorin kanssa:

     

    Cum Control on vastakohta pakotetulle emaskulaatiolle tai lypsämiselle. Cum Control on kieltäytynyt, viivästynyt tai juoksutettu orgasmi orgasminhallinnan avulla, ns. Cum Control.

     

    Mitä cum control oikeastaan on?

     

    Cum Control termi "cum control" on tietenkin johdettu kahdesta sanasta "cum" = "tulla orgasmiin" ja "control" = "hallita". Tällä tarkoitetaan orgasmin viivyttämistä yleensä dominoivan kumppanin, Top, usein jopa tiukan mestarin tai armottoman dominatrixin, ohjauksessa. Normaalisti monet miehet voivat saavuttaa orgasmin vain kerran tietyn ajanjakson aikana. Cum Control (orgasminhallinta) tavoitteena on siis viivyttää miehen orgasmia mahdollisimman paljon. Passiiviset miehet nauttivat siitä, että he alistuvat Top käskyihin ja menettävät kontrollin kokonaan. Yleensä dominoiva kumppani suorittaa toistuvasti seksuaalisia tekoja Sub. Stimulaatiosta CUMELOT ® Cum Control, kädellä, suuseksiin ja anaaliseksiin, kaikki on mahdollista - kunhan passiivinen mies ei saavuta orgasmia. Siksi stimulaatio keskeytetään yhä uudelleen ja uudelleen viimeistään silloin, kun mies on saamassa orgasmin."Cum forbidden", voisi myös sanoa aika väljästi. Cum Control voi kestää tällä tavalla useita tunteja, päiviä tai viikkoja. Monet miehet kertovat, että jossain vaiheessa kiveksissä on tuskallinen vetävä tunne. Viimeistään tällä hetkellä miehen pitäisi sitten saada orgasmi - kovimmankin Top ja tiukimman dominatrixin!

     

    Cum Control (Orgasmin hallinta BDSM:ssä) Ohjeita ja vinkkejä MEO:lta:

     

    Cum Control eli orgasminhallinta on BDSM:ssä muunnelma, jossa orgasmin saamista joko viivytetään pitkään tai jossa se tulee hyvin nopeasti tyydytetyksi (esim. pakottamalla miehistöön). Tämä johtuu siitä, että toisin kuin naiset, miehet voivat yleensä saavuttaa orgasmin vain kerran ja tarvitsevat sen jälkeen hieman enemmän aikaa. Viivästys johtaa voimakkaampaan orgasmiin. Periaatteessa Cum Control voidaan suorittaa kenelle tahansa miehelle. Orgasmia on mahdollista hallita, viivyttää, kieltäytyä tai jopa pilata. Stimulaattori CUMELOT © Cum Control tukee sinua tässä täydellisesti.

     

    Näin Cum Control toimii miehille:

     

    Cum Control toimii erityisen hyvin silloin, kun passiivinen mies on sidottu niin, ettei hän voi enää tyydyttää itseään. Tätä varten tarjoamme sinulle BDSM-myymälässämme laajan valikoiman sidontasiteitä ja suukapuloita. Jos passiivinen mies saavuttaa pisteen juuri ennen orgasmia, yleensä vain pieni kosketus penikseen riittää orgasmin saavuttamiseen. Bondage on siis loistava tapa hallita orgasmia entistä paremmin. Tätä kutsutaan myös bondage- tai BDSM-orgasmeiksi.

    Cum Control: Peniksen stimulointi:

    Osoitteessa Cum Control penistä on stimuloitava jatkuvasti. Tämä tehtävä voidaan tehdä stimulaattorillamme CUMELOT © Cum Control - tai, paljon työläämmin ja rasittavammin, käsin. Koska Cum Control kestää yleensä pidempään, kannattaa aina käyttää myös liukuvoidetta, kuten STROKEa, masturbointigeeliämme, tai AQUAMEOa, vesipohjaista liukuvoidettamme.

    Cum Control: Ennakoi lähestyvää orgasmia osoitteessa Cum Control:

     

    Voit helposti tunnistaa lähestyvän orgasmin siitä, että penis alkaa lyhyesti nykiä useita kertoja. Tämä on merkki siitä, että siemensyöksy on lähellä. Kun tämä hetki on saavutettu, lopeta yksinkertaisesti lisästimulaatio.

     

    Cum Control: Orgasmin viivästyttäminen:

     

    Kun saavutetaan piste, jossa mies on saamassa orgasmin, sulje kiima peukalolla ja etusormella ja purista hyvin voimakkaasti. Tämä saa erektion pienenemään eikä orgasmia tapahdu. Toista tämä useita kertoja ja kiihota sitten kumppaniasi uudelleen CUMELOT © Cum Control -stimulaattorilla juuri ennen kliimaksia, äläkä anna hänen sitten tulla. Stimulaatioiden väliseen taukoon liittyy usein mielihyväkipua, joka kiihottaa ohjattavaa seksuaalisesti, mutta ei anna hänen saavuttaa orgasmia.

     

    Cum Control: Hänen orgasminsa tuhoaminen:

     

    Toinen Cum Control -tyyppi on toisen orgasmin pilaaminen. Tällöin Bottom kiihotetaan niin paljon, että hän saavuttaa "pisteen, josta ei ole paluuta", eli että hän tulee varmasti orgasmiin. Tästä pisteestä lähtien orgasmi on oikeastaan pysäyttämätön. Jos mies on lähellä orgasminsa, se voidaan pilata siinä määrin, että se ei enää tyydyttäisi häntä. Tätä varten sormea on painettava kovemmalla paineella välilihaa vasten. Tämä sulkee virtsaputken eikä siemenneste pääse ruiskuttamaan ulos. Vaihtoehtoisesti kaksi sormea voidaan työntää anaalisesti ja puristaa virtsaputkea sormilla eturauhasen lähellä. Vielä ilkeämpää on kieltää orgasmi kokonaan. Näin orgasmi viivästyy pysyvästi, mutta lopulta siemensyöksyä ei tapahdu. Sen sijaan penis lukitaan johonkin NoPacha ® -siveysvyötämme, jolloin myöskään itsetyydytys ei ole mahdollista. Pieni vinkki meiltä: likainen puhe tekee siitä vielä kiihottavampaa!

     

    Cum Control aloittelijoille:

     

    Kuinka kauan spermakontrollisession pitäisi kestää BDSM:ssä? Se riippuu selvästi siitä, milloin alistuva kumppani lopulta saavuttaa orgasmin. Aloittelijoille Cum Control kestää yleensä puoli tuntia. Sen varmistamiseksi, että Bottom ei voi kontrolloida, se on kiinnitettävä tukevasti käsi- ja jalkaköysillä sekä levityspuilla. Sen jälkeen penistä voidaan stimuloida yhä uudelleen ja uudelleen CUMELOT © Cum Control -stimulaattorilla auttamatta sidottua henkilöä varsinaisesti kliimaksiin.

     

    Tärkeää: Periaatteessa Cum Control tarkoitus on stimuloida Bottom jatkuvasti, kunnes se saavuttaa lähes orgasmin, mutta hieman ennen sitä Top lopettaa stimulaation. Sen sijaan käytät muita BDSM-leluja, kuten MEO ®:n nännipuristimia, jotka kiihdyttävät edelleen, mutta eivät auta häntä saavuttamaan orgasmia.

     

    Cum Control voidaan toki suorittaa useita tunteja. Pysyvä erektio voi kuitenkin aiheuttaa myös kipua, koska penis ei välttämättä ole tottunut pysyvään erektioon. Kaikki miehet eivät pääse tähän pisteeseen lainkaan. Jotkut miehet voivat olla erektiossa useita tunteja ilman epämukavuutta. Jos Cum Control on hyvin pitkä, orgasmi voi jopa tapahtua ilman lisästimulaatiota. Tällöin Bottom on niin kiihottunut, että hän yhtäkkiä runkkaa. Hän kokee siis henkeäsalpaavan orgasmin kuin koskaan ennen ja kiittää Top polvillaan!

     

    Ei erektiota? Tyypillinen ongelma BDSM Cum Controlin kanssa:

     

    Kriteerit muiden apuvälineiden valintaan: Jos sinulla on ongelmia Cum Control ja peniksesi ei ole ajoittain pystyssä, MEO ®:n silikoninen penisrengas voi auttaa Cum Control. Penisrengas varmistaa, että erektio ei heikkene niin nopeasti. Erityisen itsepäisille orjille, joita ei saa kiihottumaan, Top voi käyttää myös yhtä Dr. Cock -penispumppuamme.

     

    Voinko yhdistää masturbaattorin pakotettuun sukupuolittumiseen / Cum Control muihin orjuuden tarvikkeisiin ja rajoituksiin?

     

    Kyllä, sinun kannattaa, koska pakotettu miehistökeskeytys on hyvin erityinen BDSM-käytäntö! Varsinkin jos kumppanisi käyttää masturboijaa sinuun, sinut pitäisi sitoa sänkyyn MEO ® -nahkaisilla bondage-kiinnityssiteillä ja suukapuloida suukapulalla. Tai voit käyttää silmien sidontaa; se lisää äärimmäisesti havaintokykyä ja tekee pakotetusta miehistöstä vieläkin vaikuttavamman Bottom. Monet subs pitävät erityisesti siitä, kun Top laittaa heille siveysvyön pakotetun miehistämisen jälkeen.

     

    Miten puhdistan pakkoorgasmin masturbaattorin ja mitä pakkoorgasmin liukuvoidetta minun pitäisi käyttää?

     

    Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameo-tuotettamme. Silikonia sisältävät voiteluaineet vahingoittaisivat CUMELOT BDSM Cum Control ® masturbaattorin korkealaatuista materiaalia. Käytön jälkeen voit puhdistaa masturbaattorin saippualla ja vedellä. Perusteelliseen, hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme suihkeemme VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • CUMELOT BDSM Cum Control
    • Stimulaattori manuaaliseen pakkovapauttamiseen.
    • Tarjoaa täysin uudenlaisen tunteen toisin kuin käsi, emätin, peräaukko tai suu.
    • Masturbaattorin kätevän koon ansiosta voit ottaa sen mukaan minne tahansa.
    • Materiaali: lääketieteellinen silikoni, ABS.
    • 10 pulssiohjelmaa.
    • roiskevesisuojattu
    • ladattavissa mukana tulevalla USB-kaapelilla.
    • Latausaika: noin 2 tuntia.
    • Toiminta-aika: noin 1 - 1,5 tuntia, kun laite on ladattu täyteen.
    • Mitat: Halkaisija n. 3,9 cm, pituus n. 8,5 cm
    • Yksityiskohtainen testiraportti: Lue tästä!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Frage

    Solte mann die Vorhat nach hinten ziehen?

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Frage

    Solte mann die Vorhat nach hinten ziehen?

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Cum Control

    Unsere neuste Schönheit von MEO kam gerade erst an und heißt Cum Control und wie der Name verraten lässt, kann man das Produkt genau dafür wunderbar verwenden. Es handelt sich um einen kleinen, aber sehr handlichen Masturbator für Männer, der sich kreativ und auch im gemeinsamen Spiel einsetzten lässt. Fangen wir aber diesmal mit einem kleinen Exkurs an.

    Was bedeutet „Cum Control“ eigentlich?
    Cum Control kommt aus dem Englischen und setzt sich aus den beiden Begriffen “Cum” = “zum Orgasmus kommen” und “Control” = “Kontrolle” zusammen. Gemeint ist damit das Herauszögern des Orgasmus in der Regel unter Anleitung eines dominanten Partners, dem Top, häufig sogar eines strengen Masters oder einer unerbittlichen Domina. Normalerweise können viele Männer nur ein einziges Mal in einer gewissen Zeitspanne zum Orgasmus kommen. Ziel beim Cum Control (Orgasmus Kontrolle) ist es deshalb, den männlichen Orgasmus soweit hinauszuzögern wie nur möglich. Passive Männer genießen es dabei, sich den Anordnungen des Top unterzuordnen und komplett die Kontrolle zu verlieren. Gewöhnlich nimmt der dominante Partner immer wieder sexuelle Handlungen am Sub vor. Daher wird die Stimulation auch immer wieder unterbrochen, spätestens wenn sich beim Mann der Orgasmus anbahnen sollte. „Abspritzen verboten“, könnte man das auch ganz locker formulieren. Viele Männer berichten, dass es irgendwann zu einem quälenden Ziehen in den Hoden kommt. Spätestens in diesem Moment sollte dem Mann dann ein Orgasmus erlaubt werden – auch vom härtesten Top und der strengsten Domina!

    Geruch und Gefühl
    Der Cum Control kam in einer kleinen Plastikhülle, also ohne extra aufwändige Verpackung. Für mich kein Problem, die muss sowieso meist weggeschmissen werden und so ist es nicht unnötig viel Müll. Darin befand sich der Cum Control an sich, als auch das USB-Ladekabel. Ehrlich gesagt bin ich mir nicht mal mehr sicher, ob es überhaupt eine Anleitung gab. Falls nicht, war es jedoch nicht tragisch, da es hier eine einfache 1-Klick-Anleitung gab. Der Cum Control ist gerade Mal handgroß und sieht aus, wie eine offene Manschette. So habt ihr an der gewünschten Stelle die Möglichkeit, die Vibration anzulegen. Auf der Innenseite gibt es zudem noch kleine Rillen, die die auf und ab Bewegung noch angenehmer macht. Das Silikon ist weich und lässt sich nach innen und außen biegen, sodass sich der Cum Control auch jedem Umfang anpassen kann. Auf der Unterseite gibt es zum einen den Ladeport, als auch das Bedienfeld. Zudem gab es keinen unangenehmen Verpackungsgeruch oder ähnliches. Grundlegend ein sehr guter erster Eindruck.

    Anwendung & Handling
    Da der Cum Control so klein ist, lässt er sich ohne Probleme überall leicht verstauen oder mitnehmen. Aktuell befindet sich unserer auf dem Nachttisch, damit er immer greifbereit ist. Erstmal geladen kann es losgehen. Beispielsweise könnt ihr ihn ganz einfach zum Masturbieren nutzen. Schaltet ihn an, oder nutzt ihn mit oder ohne Vibration. Nehmt am besten etwas Gleitgel dazu. Dann probiert ihr einfach die Einstellungen aus. Schaltet je nach Intensität hoch und lasst es euch gut gehen. MIt einer auf und ab Bewegung oder auch dem Drehen vom Cum Control um den Schaft herum könnt ihr spannende Gefühle erzeugen. Aber natürlich könnt ihr auch den Cum Control als solche Technik gemeinsam anwenden. Ich meine, letztlich ist es doch auch schön, einen Handjob vom Partner/der Partnerin zu bekommen. Was jedoch mein absoluter Favorit ist bisher, ist es einen Blowjob zu geben und unten am Schafft zusätzlich den Cum Control zu nutzen. Durch die offene Manschette könnt ihr den Druck auch selber bestimmen und ihn locker oder auch fest anlegen. Es gibt also viele Möglichkeiten mit ihm alleine oder gemeinsam zu spielen und lässt sich dabei auch noch einfach Bedienen.

    Einstellungen
    Denn da sich am unterem Ende des Cum Control der Knopf für die Einstellungen befindet, lässt sich im Loop ganz einfach durch die 10 verschiedenen Einstellungen navigieren. Zwar gibt es durch die 1-Klick-Steuerung keine Möglichkeit hinauf und hinab zu schalten, jedoch denke ich, dass ihr schnell raushaben werdet, was sich gut anfühlt und welche eurer Lieblingseinstellungen vor- oder nacheinander kommen. Viel mehr gibt es tatsächlich zu den Einstellungen nicht zu berichten. Probiert es einfach aus, da kann nicht wirklich etwas schiefgehen. Zudem könnt ihr ihn auch unter die Dusche mitnehmen, da er Spritzwasser geschützt ist und ein bisschen Feuchtigkeit abkann. Was mir noch positiv aufgefallen ist, ist die Lade- und Spielzeit. Den zum einen muss er relativ kurz laden mit ungefähr 2 Stunden und zum anderen kann er fast genau so lange mithalten im aktiven Spiel. Mit ca. einer bis eineinhalb Stunden hält er recht lange durch, für so eine kurze Ladezeit.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Per interagire col partner, per creare nuove situazioni. Lo cons

    Per interagire col partner, per creare nuove situazioni. Lo consigliamo

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    OTTIMO

    NON L'HO ANCORA UTILIZZATO MA IL MATERIALE E' OTTIMO COME TUTTO IL RESTO CHE HO COMPRATO SU QUESTO SITO, BRAVISSIMI!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    cum control BDSM

    produit conforme a mes attentes mais peu utilisé pour l'instant

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    funzt bis abspritztechnisch nichts mehr geht

    funzt wie beschrieben, ist echt unvorstellbar geil immer wieder zum orgasmus gebracht zu werden bis irgendwann nix mehr rauskommt sondern mann nur noch leere orgasmen hat. schön erniedrigend wenn man sich dabei nicht wehren kann. kann ich nur empfehlen und würde ich immer wieder kaufen. danke. sklave markus.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    I am a bit disappointed

    I am a bit disappointed as it did not work for me and I did not orgasm at all. Does not appear to be very powerful and only resulted in some pre-cum and it did not force a single orgasm so fell way short of forcing up to 10 in a row.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Cum Control

    Perfect This has been the best experience I have ever had.

      Arviointi 

      Awesome

      This was the first time using a product like this and it was truly amazing. My boyfriend enjoyed it as well and loved to final outcome that I was able to deliver.

        Arviointi 

        Best Male Toy Out There

        This is the most satisfying toy I have ever come across. It is a complete stand alone solo toy with no other assistance needed. The stimulation in and of itself is all that you need. It is so well designe, and powerful enough to reach climax and cause cum on its own. Best deal I have ever had.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Bereitet echt Freude!

        Sehr geiles Gerät! Einzigstes Manko: Keine deutschsprachige Bedienungsanleitung.

        • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        BDSM Zwangsentsamung

        Ein sehr gutes Toy zur Zwangsentsamung. Einfach und angenehm zu benutzen über Stunden! Die Stimulaitonsmuster führen immer wieder zu neuen Orgasmen bis mann ganz ausgepumpt und erschöpft ist. Auch alleine zu nutuzen oder natürlich von der Herrin.

        • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Cum Control, pakotettu orgasmi & pakotettu naimattomuus BDSM:ssä

        Cum Control, pakotettu orgasmi & pakotettu naimattomuus BDSM:ssä

        Mitä on cum control? Miten se toimii pakotetun orgasmin kanssa ja mikä stimulaattori on oikea Cum Control (orgasminhallinta) tai pakotettu vapautuminen BDSM:ssä. Kaikki edut, tärkeät valintakriteerit, paljon vinkkejä ja neuvoja, jotka tekevät sinusta asiantuntijan!

         

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        24 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: