Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Neopreeninaamarit

Uutiskirje

Neopreeninen naamari

Dom tai dominaattorille neopreeninaamari tarjoaa täydellisen tilaisuuden muuttaa orja henkilökohtaiseksi himon kohteeksi tahdon mukaan. Irrotettavan silmäsiteen ja suusuojan ansiosta kumppanin aisteja voidaan hallita tahdon mukaan. Nähdä vai olla näkemättä? Puhua vai nauttia hiljaisuudessa? Sinä päätät.

Lisätietoja

3552/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Neopreeninaamari, jossa on irrotettava silmäside ja suun suojus.

    Dom tai dominaattorille neopreeninaamari tarjoaa täydellisen mahdollisuuden muuttaa orja tai naisorja halutessaan henkilökohtaiseksi himon kohteeksi. Irrotettavan silmäsiteen ja suusuojan ansiosta kumppanin aisteja voidaan hallita mielensä mukaan. Nähdä vai olla näkemättä? Puhua vai nauttia hiljaisuudessa? Sinä päätät.

    Naamari on valmistettu joustavasta, mukavasta ja hengittävästä neopreenistä, ja se mukautuu useimpiin pään muotoihin. Se on niin mukava, että sitä voi käyttää pitkiä aikoja - ihanteellinen pitkiin BDSM-sessioihin. Yhdistä neopreeninaamari muihin BDSM-tarvikkeisiin, kuten meloihin, ruoskoihin ja käsirautoihin, täydentämään kokemusta!

    Neopreeninaamari, jossa on irrotettava suusuojus, on ihanteellinen anonyymiin, passiiviseen suuseksiin:

    Peittämällä kasvot kokonaan neopreeninaamari tarjoaa suuren anonymiteetin, mikä voi olla sekä psykologisesti stimuloivaa että mahdollistaa intensiivisemmän kokemuksen. Erityisen houkutteleva on irrotettava suusuojus, jonka ansiosta orja voi olla suullisesti aktiivinen, kun muut kasvot pysyvät peitettynä. Tämä tehostaa alistumisen tunnetta ja keskittymistä itse toimintaan. Lisäksi miellyttävä, joustava neopreenimateriaali takaa korkean käyttömukavuuden myös pidemmän aikaa. Lisäksi silmämaskin käyttö voi rajoittaa näkymää ja siten lisätä keskittymistä blowjob, mikä voi lisätä aktiivisen kumppanin intensiteettiä. Kaiken kaikkiaan tämä neopreeninaamari tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän anonymiteettiä, mukavuutta ja aistillista kokemusta, ihanteellinen passiiviseen suuseksiin.

    Etsitkö täydellistä materiaalia BDSM-naamariin? Neopreeni voi olla juuri sitä, mitä etsit. Neopreenista valmistetut naamarit tarjoavat useita etuja perinteisiin nahka- tai lateksinaamareihin verrattuna, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan monille.

    Mukavuus ja mukautuvuus: Neopreeni on tunnettu venyvyydestään ja mukautuvuudestaan. Toisin kuin nahka, joka voi usein olla jäykkää ja ahtauttavaa, neopreeni mukautuu pehmeästi pään muotoon puristamatta tai ahtauttaen. Tämä tarkoittaa, että neopreeninaamareita voi käyttää mukavasti pitkiä aikoja, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkiin BDSM-sessioihin.

    Hengittävyys: Toinen neopreenin etu on sen hengittävyys. Lateksilla ja joskus nahalla on taipumus pidättää lämpöä, mikä voi johtaa liialliseen lämpöön ja epämukavuuteen, mutta neopreeni mahdollistaa paremman ilmankierron. Tämä tekee neopreeninaamarista erityisen miellyttävän intensiivisemmissä aktiviteeteissa.

    Helppohoitoisuus: Neopreeni on ylivoimainen myös hoidon ja puhdistuksen kannalta. Se on helppo puhdistaa ja kuivuu nopeasti, toisin kuin nahka, joka vaatii erityisiä puhdistusaineita ja hoitoa säilyttääkseen laatunsa. Myös lateksi voi olla vaativa hoidettava, ja se vaatii usein erityiskäsittelyä säilyttääkseen kiiltonsa ja elastisuutensa.

    Hypoallergeeniset ominaisuudet: Herkkäihoisille tai allergisille ihmisille neopreeni on usein parempi valinta. Lateksi aiheuttaa usein allergisia reaktioita, mutta neopreeni on yleensä hypoallergeeninen ja ihoystävällinen.

    Kaiken kaikkiaan neopreeni tarjoaa erinomaisen tasapainon mukavuuden, toiminnallisuuden ja tyylin välillä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät vaihtoehtoa nahka- ja lateksinaamareille. Olitpa sitten uusi BDSM-skenessä tai jo kokenut, neopreeninaamari voi olla juuri se, mitä tarvitset eläessäsi parhaita fantasioitasi.

    Lisätietoja:

    • Neopreeninaamari, jossa on irrotettava silmä- ja suusuojus
    • Koko: Yksi koko, kaulan ympärysmitta enintään n. 46 cm.
    • Materiaali: Neopreeni

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Neopreeninen naamari

    Neopreeninen naamari

    Dom tai dominaattorille neopreeninaamari tarjoaa täydellisen tilaisuuden muuttaa orja henkilökohtaiseksi himon kohteeksi tahdon mukaan. Irrotettavan silmäsiteen ja suusuojan ansiosta kumppanin aisteja voidaan hallita tahdon mukaan. Nähdä vai olla näkemättä? Puhua vai nauttia hiljaisuudessa? Sinä päätät.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    14 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: