Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Slube - Body Lube

Uutiskirje

Slube Body Lube - Gin Mojito

Ginin ystäville tämä Slube Body Lube on juuri oikea juttu! Katajan ja sitrushedelmien sekoitus, jossa on kaunis vihreä väri. Gin Mojito Slube on hauskanpitoa rakastavalle, kokeilevalle tyypille, joka etsii jotain uutta ja jännittävää! Slube muuttuu äärimmäisen paksuksi kokovartalovoiteeksi kosketuksessa veden kanssa, tarjoten ainutlaatuisia tuntemuksia.

Lisätietoja

3414/00

19,90 €

79,60 €/KG

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Ginin ystäville tämä Slube Body Lube on juuri oikea juttu! Katajan ja sitrushedelmien sekoitus, jossa on kaunis vihreä väri. Gin Mojito Slube on hauskanpitoa rakastavalle, kokeilevalle tyypille, joka etsii jotain uutta ja jännittävää! Sluben, superliukkaan Body Lube, avulla sooloseksistä tai seksistä kumppanisi kanssa kylpyammeessa tulee uskomaton kokemus. Mitä erityistä Slubessa on? Slube muuttuu äärimmäisen viskoosiksi kokovartalovoiteeksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, mikä tarjoaa ainutlaatuisia tuntemuksia.

     

    Puhtain tapa likaantua, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa "Puhtain tapa harrastaa likaista seksiä", on Sluben kutsuva iskulause.

     

    Sluben, vallankumouksellisen Body Lube, joka on paljon enemmän kuin tavallinen liukuvoide tai kylpylän lisäaine, avulla löydät uuden aistillisen nautinnon maailman. Slube on jo voittanut useita kansainvälisiä palkintoja ja tuo raikkaan tuulahduksen seksielämääsi.

     

    Lube oli eilen: sukella Sluben kiimaiseen maailmaan!

     

    Tutustu erilaisiin aistillisiin tuoksuihin ja väreihin, kuten kirkkaan keltaiseen, intohimoisen punaiseen ja viettelevään mustaan. Sluben avulla voit nauttia yksin, yhden tai useamman kumppanin kanssa ja kadota eroottisesti latautuneeseen uskomattoman läheisyyden ja intiimiyden mereen. Tulet rakastamaan sitä tunnetta, että Slube ympäröi sinua tiukasti.

     

    Katso videomme ja anna tämän ainutlaatuisen tuotteen vakuuttaa itsesi!

     

    Slube on ainutlaatuinen liukuvoide kylpyammeeseen! Valitse ikioma Slube cocktail-painoksistamme ja sukella tuoksujen ja värien maailmaan. Tai kokeile puhdasta versiotamme "Pure" ainutlaatuista, aistillista kokemusta varten. Niille, jotka etsivät erityistä potkua, hardcore-versio "Black Leather" on juuri oikea!

     

    Käytitpä Slubea sitten viettelevänä hierontageelinä, rentouttavana kylpyammeena, kiihottavana lisänä seksin aikana tai orgiassa, Slube avaa uusia ovia läheisyyteen ja nautintoon.

     

    Slube on erittäin helppokäyttöinen:

     

    Täydellistä sekoitusta varten täytä kylpyamme lämpimällä vedellä, ripottele Slube-kiteitä veteen ja katso, kuinka silkkisen pehmeä, liukas aine muodostuu. Laimenna Slube lisää vedellä saadaksesi juuri sinulle sopivan koostumuksen ja paksuuden. Niin yksinkertaista, mutta niin seksikästä! Kun hauskanpito on ohi, vedä vain kylpyammeen pistoke irti ja tyhjennä kylpyamme.

     

    Slube sopii muuten allergikoille ja on jopa kondomiturvallinen. Se myös hoitaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja viettelevän. Jokainen pakkaus sisältää riittävän määrän Slube-kiteitä useisiin käyttökertoihin. Slube on valmistettu korkeimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti ja dermatologisesti testattu. Se on myrkytön ja turvallinen keholle. Erityinen koostumus ei ainoastaan saa ihoa tuntumaan miellyttävältä, vaan myös hoitaa ihoa kuin normaali täyskylpy.

     

    Mitä sinä odotat? Tutustu Slubeen ja tee seuraavasta täyskylvystäsi unohtumaton kokemus!

     

    Lisätietoja:

     

    • Slube, Slubricant
    • Body Lube (kokovartalovoiteluaine, voiteluaine kylpyyn)
    • Täydellinen orgioihin.
    • Saatavilla ovat seuraavat lajikkeet: Pure, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Black Leather, Gin Mojito.
    • Vesipohjainen.
    • Värilliset Slube-lajikkeet sisältävät elintarvikeväriä.
    • Slube on biohajoava, ei syötävä.
    • Vegaaniystävällinen: Sluben valmistuksessa ei ole käytetty eläintuotteita tai sivutuotteita eikä eläinkokeita ole tehty.
    • Sisältö: 250 grammaa
    • Varoitus: Slube voi tehdä pinnoista liukkaita! Kun olet käyttänyt Slubea kylpyammeessa tai muilla pinnoilla, puhdista ne huolellisesti liukastumisen välttämiseksi. Kiinnitä aina huomiota turvallisuuteen ja ole varovainen onnettomuuksien välttämiseksi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    Sous forme de cristaux, ce lubrifiant se dilue dans de l'eau chaude.

    Ultra simple, vous pouvez ainsi choisir la quantité de lubirifant souhaitée mais également sa texture.

    Un peu épais ? Rajoutez un peu d'eau. Un peu trop fluide ? Quelques cristaux et le tour est joué.

    Que ce soit pour du massage, pour de la pénétration ou simplement pour des jeux de corps à corps, sa texture glissante et hypoallergénique est idéale.

    Sans goût ni odeur, ce lubrifiant convient pour toutes les utilisations et tous les corps.

    Lorsqu'il est mélangé à de l'eau chaude, le S'Lube ne refroidit pas immédiatement.

    Vous pouvez alors profiter de ses caresses chaudes pendant de longs instants.

    A vous de choisir le contenant qui convient à votre utilisation; pour un massage, utilisez un bol dans lequel vous pourrez piocher.

    Pour une utilisation de lubrifiant classique, une bouteille sera parfaite et idéale à re-remplir au besoin.

    Et les plus audacieux pourront remplir une baignoire !

    Le paquet de 250ml convient pour une baignoire pleine, ou pour de multiples doses de différents mixes.

    A vous de trouver votre formule !

      Kirjoita oma arvostelusi

      Slube Body Lube - Gin Mojito

      Slube Body Lube - Gin Mojito

      Ginin ystäville tämä Slube Body Lube on juuri oikea juttu! Katajan ja sitrushedelmien sekoitus, jossa on kaunis vihreä väri. Gin Mojito Slube on hauskanpitoa rakastavalle, kokeilevalle tyypille, joka etsii jotain uutta ja jännittävää! Slube muuttuu äärimmäisen paksuksi kokovartalovoiteeksi kosketuksessa veden kanssa, tarjoten ainutlaatuisia tuntemuksia.

      Kirjoita oma arvostelusi

      4 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: