Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Nännit

Uutiskirje

TWIST N SUCK ELECTRO - Nännin sähköinen tyhjiöstimulaatio

Pehmeästä kovaan, MEO®:n nänninimijät lupaavat ehdotonta SM-iloa. Jos rakastat erityisen voimakasta nännistimulaatiota, MEO®:n sähköiset nänninimijät tulevat enemmän kuin innostamaan sinua.

Lisätietoja

1802/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tätä jokainen alistuva kumppani kaipaa: nännien äärimmäistä stimulaatiota stimulaatiovirralla ja uskomattoman voimakkaalla tyhjiöllä.

     

    Intensiivistä nännien stimulaatiota varten yhdistämme kahden maailman edut TWIST N SUCK ELECTRO -mallissa: Äärimmäisen voimakas alipaine säädettävän alipaineen avulla sekä säädettävä sähköinen stimulaatio ja sen monet mahdollisuudet rangaistuksen ja hemmottelun välillä.

     

    Hellästä kovaan, MEO®:n nänninimurit lupaavat ehdotonta SM-iloa. Jos rakastat erityisen voimakasta nännistimulaatiota, MEO®:n sähköiset nänninimurit tulevat enemmän kuin innostamaan sinua.

     

    Innovatiivisen muotoilun ansiosta sähköiset nänninimijät imevät nännejäsi yhä kovemmin ja kovemmin yksinkertaisesti kääntämällä niitä ja antavat sinulle tai kumppanillesi sensaatiomaisia tuntemuksia.

    Aseta nänninimurit yksinkertaisesti nännin aukon kohdalle. Luo sitten varovasti tyhjiö kiertävällä liikkeellä - nänni ja rinta vedetään tiukasti sylinteriin! Sanoinkuvaamaton tunne: kuin kumppanisi imisi, imisi ja purisi. Tyhjiö saa nännit turpoamaan ja muuttumaan koviksi ja teräviksi kuin pienet porkkanat.

    Vahva imuteho on todella ainutlaatuinen verrattuna perinteisiin nänninimureihin! Nännisi stimuloidaan äärimmilleen ja niistä tulee kovia ja pulleita. Vaivaaminen, sormien nipistely tai imevä suu tuskin tekevät TWIST N SUCK -nänninipistimelle oikeutta. Jos pidät kovemmasta, intensiivisemmästä tai ehkä jopa kivuliaammasta, voit nyt kytkeä stimulaatiovirran päälle ja antautua täysin nautinnon kivulle.

     

    Nänniorgasmi! Oletko koskaan kuullut nänniorgasmista? Siihen kuuluu imeminen, nuoleminen ja pyörittely - koska nänneillä on suora yhteys "ylhäältä" "alas". Monet miehet voidaan paitsi saada todella kiihottumaan laajalla nännien stimuloinnilla, myös saada jopa orgasmiin!


    Sähköiset nänninimurit varmistavat myös, että nännien herkkyys ja ärtyneisyys lisääntyvät, kun verenkierto lisääntyy. Nänninimijöiden käytön jälkeen nännit ovat suuret ja kovat, ja nänneillä voi siksi leikkiä erityisen hyvin. Voit tietenkin käyttää näitä MEO®:n tyhjiöelektrodeja myös muissa kehon osissa. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

     

    Lisätietoja:

     

    • 2 nänninimuria, tyhjiö ja sähköstimulaatio
    • Voimakas imu yhdessä sähköstimulaation kanssa voi johtaa nänniorgasmin!
    • Materiaali: ABS, silikoni, liitäntäkaapeli
    • Voidaan liittää MEO®-stimulaatiovirtalaitteisiin tai moniin TENS- ja EMS-laitteisiin. Suosittelemme MEO® SexBoxia tähän tarkoitukseen
    • Jännittävä lisä: soveltuu myös TT-istuntoihin, asetuksesta riippuen.
    • Sähköä johtava elektrodigeeli, kuten ESHOCK, tarjoaa voimakkaamman imun ja voimakkaampia tuntemuksia
    • Puhdista käytön jälkeen lämpimällä vedellä, miedolla saippualla ja VERYCLEAN suihkeella
    • Eroottinen sähköstimulaatio EI sovi henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai muita elektronisia laitteita kehossaan tai kehossaan!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    I highly recommend these!

    I've had these for several months now. Like some of the other reviews, I have increased my usage of my nipple suckers. I love how sensitive they make my nipples. As a man, I'm one of many (silent) others who is in tune with this area of my body. So my nipples are already sensitive; but these toys take that sensitivity to another level entirely! It is amazing how sensitive and arousing it is for something as simple as my t-shirt rubbing against them at times. When used with other toys (with or without a partner) it can really blow your mind!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Twist up electro nipple suckers

    Love this product it enlarges your nipples a can give you pleasure and a little bit of pain the farther you twist.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Set mit zwei TWIST N SUCK Elektro

    Geiles Toy – sowohl mit, als auch ohne Strom. Haben einen guten Zug und machen die Nippel wunderbar sensitiv. Ich mag es sehr, und kann es jedem nur empfehlen.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Ohne Strom - die schwarzen Kappen lieber weglassen.

    Das Produkt an sich ist geil.
    Das einzige Problem sind die schwarzen Elektroden.
    Mich persönlich stört, das diese zu eckig sind.
    Wenn man die abnimmt, hat man ein abgerundetes Plastik vor sich.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    TWIST N SUCK ELECTRO - Nännin sähköinen tyhjiöstimulaatio

    TWIST N SUCK ELECTRO - Nännin sähköinen tyhjiöstimulaatio

    Pehmeästä kovaan, MEO®:n nänninimijät lupaavat ehdotonta SM-iloa. Jos rakastat erityisen voimakasta nännistimulaatiota, MEO®:n sähköiset nänninimijät tulevat enemmän kuin innostamaan sinua.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    4 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: