Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Suuri butt plug Saurus Giant

MEO ®:n tilava butt plug on suuri anaalitulppa miehille! Sen leveys on 6-10 cm ja pituus 20 cm, joten se on ihanteellinen, suuri butt plug lämmittelyyn ennen nyrkkeilyä ja anaalipistokeseksiä. Giant Anal Plugissa on superkiimainen muoto ja sileä pinta, joka on erityisen helppo työntää sisään.

Lisätietoja

2546/00

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO ®:n tilava butt plug on suuri anaalitulppa miehille! Sen leveys on 6-10 cm ja pituus 20 cm, joten se on ihanteellinen, suuri butt plug lämmittelyyn ennen nyrkkeilyä ja anaalipistokeseksiä. Giant Anal Plugissa on supersarvinen muoto ja sileä pinta, joka on erityisen helppo työntää sisään. Leveän jalan ansiosta butt plug sopii täydellisesti ratsastukseen.

     

    Miten käytän pepputulppaa?

     

    Käytät yksinkertaisesti butt plug intuitiivisesti! Työnnä se anaalisesti ja nauti siitä, kun pyllytulpan tuuhea muoto hieroo kaikkia kuumia kohtia ensimmäisten senttimetrien jälkeen. Butt plug pitää hyvin kiinni sileillä pinnoilla, kuten laatoilla, ja voit ajaa ilman käsiä.

     

    Mikä tässä pepputulpassa on niin erityistä?

     

    Täysin siisti muoto ja juuri oikea koko jättimäiselle anaalitulpalle. Plus vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja samalla joustava, jotta voit tuntea butt plug juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi! Meidän butt plug täyttää sinut täysin ja takaa sinulle intensiivisen tyydytyksen.

     

    Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää tähän butt plug?

     

    Tälle butt plug suosittelemme hybridivoiteluaineitamme MANCUNT tai FORMULA X. MANCUNT yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee pepputulpan käytöstä ihanaa nautintoa. Levitä riittävästi liukuvoidetta butt plug ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme (klikkaa tästä ). Suosittelemme myös Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijalle että kokeneelle suurten anaalitulppien ystävälle. Extremeon erikoisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillitöntä hauskanpitoa suuren anaalitulpan kanssa.

     

    Tärkeitä vinkkejä pepputulpan käyttöön ja puhdistukseen:

     

    Tämä butt plug on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta materiaalista. Giant Anal Plugin materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten butt plug kestää pitkään. Ennen kuin käytät butt plug, sinun on kuitenkin puhdistettava se huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua riittävät yleensä. Voit puhdistaa sen perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua suolen puhdistamiseksi ennen butt plug käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" (klikkaa tästä ) löydät laajan valikoiman.

     

    Lisätietoja:

     

    • Suuri butt plug, Anaalitulppa miehille (Giant Anal Plug)
    • Valmistettu Euroopassa! Tämä anaaliseksilelu on valmistettu MEO ™ sinulle Euroopassa!
    • Materiaali: Vinyyli, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Voiteluaine: Suosittelemme voiteluaineitamme FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT tai FORMULA X HYBRID.
    • Puhdistus: Lämmin vesi ja lelujen puhdistusaineemme VERYCLEAN
    • Älä pelkää isoja seksileluja anaaliseksin aikana: EXTREMEO-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksia ja helpottaa sisäänvientiä

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Arviointi 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Suuri butt plug Saurus Giant

        Suuri butt plug Saurus Giant

        MEO ®:n tilava butt plug on suuri anaalitulppa miehille! Sen leveys on 6-10 cm ja pituus 20 cm, joten se on ihanteellinen, suuri butt plug lämmittelyyn ennen nyrkkeilyä ja anaalipistokeseksiä. Giant Anal Plugissa on superkiimainen muoto ja sileä pinta, joka on erityisen helppo työntää sisään.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: