Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Anaalin venytys - anaalitulppa Pointer

Äärimmäinen anaalinen nautinto odottaa sinua Extremeo-sarjan butt plug Pointer kanssa! Anaalipistokkeen "Pointer" erityispiirre on, että se mahdollistaa anaalin venyttämisen lisäksi myös eturauhasen kohdennetun stimulaation. Muodon ja pituuden ansiosta se osuu juuri oikeaan kohtaan kehon sisällä.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Äärimmäinen anaalinen nautinto odottaa sinua Extremeo-sarjan butt plug Pointer kanssa! Anaalitulpan "Pointer" erityispiirre on, että se mahdollistaa anaalin venyttämisen lisäksi myös eturauhasen kohdennetun stimulaation. Muodon ja pituuden ansiosta se osuu juuri oikeaan kohtaan kehon sisällä.

     

    Anaalinen venytys määritellään uudelleen: Et usko, mihin tämä butt plug pystyy!

     

    Ohuesta kärjestä alkaen "Pointer" mahdollistaa hellävaraisen ja helpon työnnön. Tämä on erityisen tärkeää aloittelijoille tai anaalivenyjen alussa, jotta sulkijalihaksen voi hitaasti valmistella tulevaa venytystä varten. Heti kun butt plug on asetettu paikalleen, sen halkaisija kasvaa jatkuvasti ja varmistaa siten peräaukon jatkuvan laajentumisen (peräaukon venyttämisen). Peräaukon venytyksen voimakkuutta ja nopeutta voidaan mukauttaa lisäämällä peräaukon pistoketta jatkuvasti syvemmälle. Anaalitulpan "Pointer" tilavalla rakenteella saavutetaan peräaukon intensiivinen laajentuminen, joka sopii sekä anaalivenyjen asiantuntijoille että vähemmän kokeneille käyttäjille. Tämäntyyppinen peräaukon venytys voi aiheuttaa voimakkaita tuntemuksia, koska peräaukon herkkiä hermopäätteitä stimuloidaan erittäin voimakkaasti. Tulos: peräaukon venytys, jonka tulokset näkyvät selvästi!

     

    Oletko valmis elämäsi intensiivisimpään eturauhasen orgasmiin?

     

    Ja samalla kun nautit anaalin venytyksen tuntemuksista, on toinenkin bonus: pituutensa ja muotonsa ansiosta butt plug tunkeutuu tarpeeksi syvälle, jotta eturauhanen voidaan saavuttaa ja hieroa suoraan. Jatkuva anaalin venytys tarjoaa jo nyt voimakasta stimulaatiota, mutta eturauhasen stimulaatio lisää nautintoa vielä lisää. Kun eturauhasta stimuloidaan "Pointerin" avulla, nautinnon aallot voivat levitä koko alavatsan kautta peniksen juureen asti. Tämä voi johtaa eturauhasen orgasmiin, voimakkaaseen tunteeseen, joka virtaa läpi koko kehon ja jota usein kuvataan sykkiväksi tai aaltoilevaksi. Monet asiakkaistamme kertovat, että eturauhasen stimulaation avulla he voivat kokea useita orgasmeja ilman tavanomaista palautumisaikaa kunkin orgasmin välillä.

     

    Kädetön orgasmi? Tämä butt plug tekee sen mahdolliseksi!

     

    Anaalipistokkeen vahva imupohja tarttuu kaikkiin sileisiin pintoihin ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia seikkailuista ilman käsiä. Vankan rakenteensa ja vahvan imukupin ansiosta butt plug voidaan kiinnittää lähes kaikkiin sileisiin pintoihin. Olipa kyseessä sitten kylpyhuoneen kaakelit, Love Arc tai jopa seinä - "Pointer" pitää tukevasti kiinni ja antaa sinun löytää uusia asentoja ja mahdollisuuksia. Voit siis keskittyä täysin seksikkääseen tunteeseen ja sinulla on molemmat kädet vapaina muihin aistillisiin aktiviteetteihin tai seksileluihin, kuten masturbaattoriin. Imukupin toinen etu on, että se toimii jalustana, mikä helpottaa turvallista ja mukavaa asettamista. Anna siis mielikuvituksesi valloilleen ja nauti "Pointerin" butt plug tarjoamista monista mahdollisuuksista!

     

    Kaksoisvaikutus - peräaukon venytys ja eturauhasen stimulaatio - antaa sinulle vertaansa vailla olevaa nautintoa, jota tuskin koet minkään muun pepputulpan kanssa.

     

    Laadukkaan materiaalin Liquid Silicone ansiosta, joka on täysin ftalaatiton, "Pointer" tuntuu silkkisen pehmeältä ja laadukkaalta.

     

    Suuri, keskikokoinen tai pieni - näistä pyllytulpista löytyy sopiva koko kaikille:

     

    • Koko S: 20 cm pitkä, 6 cm:n maksimihalkaisija - Aloitteleville anaalin venyttelijöille.
    • Koko M: 26,5 cm pitkä, 8,5 cm enimmäishalkaisija - Edistyneille käyttäjille.
    • Koko L: 32 cm pitkä, 10 cm enimmäishalkaisija - Anaalin venyttelyn ammattilaisille.

     

    Valitsitpa sitten koon S, jonka pituus on 20 cm ja halkaisija 6 cm, tai vaikuttavan koon L, jonka pituus on 32 cm ja halkaisija 10 cm - butt plug Pointer vie sinut anaalihurmion uuteen ulottuvuuteen.

     

    Extremeo-tulppien puhdistus ja käyttö:

     

    • Helppokäyttöinen: Pepputulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme helpottamaan pepputulpan asettamista peräaukkoon. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee pepputulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

     

    • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Extremeo butt plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa on syytä välttää silikonipohjaisten voiteluaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman jakautumisen peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa liukuvoidetta, riittävä liukuvoiteen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan levityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo-pyllytulppa on puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Suurin osa liasta voidaan helposti poistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • butt plug Extremeo - anaalitulppa Pointer
    • Takapistotulppa anaalin venyttelyyn ja eturauhasen stimulointiin.
    • Extremeo-pystytulpat ovat asiantuntijoiden kehittämiä anaalitulppia.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä pepputulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Suosittelemme Anal Relax Spray Extremeo -suihkettamme tälle pepputulpalle: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan estottoman seksuaalisen ekstaasin.
    • Uusien Extremeo-tulppien myötä tarjoamme sinulle nyt monipuolisen huolettoman paketin anaaliseikkailuihisi. MEO ei ole edelläkävijä ainoastaan Extremeo Anal Relax Sprayn kaltaisten maailmankuulujen tuotteiden osalta, vaan se etsii myös aina parhaita ja innovatiivisimpia tapoja parantaa anaaliseksiä. Looginen jatkumo intohimollemme anaalituotteita kohtaan on innovatiivisten pepputulppien lanseeraus Extremeo-sarjassa. Vuosien kokemuksen ja uskollisilta asiakkailtamme saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet pepputulpat, jotka asettavat uusia standardeja muotoilun, mukavuuden ja toimivuuden suhteen.
    • Haluatko ostaa anaalitulpan? Voit tilata pepputulppamme maailmanlaajuisesti. Löydät MEO-seksikauppoja saksankielisistä maista, kuten MEO-myymälä Saksassa, MEO Sveitsissä tai MEO bondage-myymälä Itävallassa. Emme toimi ainoastaan koko Euroopassa, kuten Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Irlannissa, Islannissa, Romaniassa, Norjassa, Ruotsissa jne. vaan kaikkialla maailmassa, esimerkiksi MEO-seksikauppa Espanjassa, dildokauppa Tanskassa sekä Suomessa - ja jos puhut tšekkiä, löydät koko seksileluvalikoimamme netistä Tšekistä. Jos kielesi on viro, voit tilata butt plug valikoimamme verkossa Virossa. Olemme saatavilla myös Sloveniassa, seksikauppa Bulgariassa ja laaja valikoima BDSM- ja eroottisia tuotteita Slovakiassa. Lisää MEO-myymälöitä löydät Yhdysvalloista, Belgiasta, Kreikasta, Unkarista, Japanista, Isosta-Britanniasta, Serbiasta, Luxemburgista, Maltalta, Portugalista, Islannista, Puolasta, Kanadasta, Etelä-Afrikasta ja Kosovosta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Anaalin venytys - anaalitulppa Pointer

    Anaalin venytys - anaalitulppa Pointer

    Äärimmäinen anaalinen nautinto odottaa sinua Extremeo-sarjan butt plug Pointer kanssa! Anaalipistokkeen "Pointer" erityispiirre on, että se mahdollistaa anaalin venyttämisen lisäksi myös eturauhasen kohdennetun stimulaation. Muodon ja pituuden ansiosta se osuu juuri oikeaan kohtaan kehon sisällä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: