Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalitulppa tunnelilla - kaikki yhdessä anaalikokemus

Oletko valmis äärimmäiseen anaaliseikkailuun? Tunnelilla varustettu anaalitulppa on täydellinen tuote kaikille, jotka etsivät parasta anaalistimulaatiota ja -lajiketta. Laadukkaasta silikonista valmistetussa ja ftalaatittomassa pepputulpassa on anatomisesti muotoiltu muotoilu, joka sopii niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Oletko valmis äärimmäiseen anaaliseikkailuun? Tunnelilla varustettu anaalitulppa on täydellinen tuote kaikille, jotka etsivät parasta anaalistimulaatiota ja -vaihtelua. Laadukkaasta silikonista valmistetussa ja ftalaatittomassa pepputulpassa on anatomisesti muotoiltu muotoilu, joka sopii niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

    Musta pepputulppa on saatavana neljässä koossa ja se mukautuu täydellisesti anatomiaan. Jokaisessa pepputulpassa on anatomisesti muotoiltu pohja, joka takaa optimaalisen tuen ja vakauden. Hyvin harkittu muoto, joka kapenee hieman kärkeä kohti, helpottaa pepputulpan asettamista ja varmistaa, että se pysyy turvallisesti peräaukossa myös matkoilla ja pitkiä aikoja käytettäessä (esim. yön yli ja matkoilla).

    Pepputulppamme erityispiirre on jatkuva aukko, joka mahdollistaa erilaiset leikkityypit. Halusitpa sitten työntää sisään ohuen dildon tai peräruiskeputken - mielikuvituksellasi ei ole rajoja tämän innovatiivisen pepputulpan kanssa. Ja jos haluat olla varmuuden vuoksi, voit sulkea pyllytulpan milloin tahansa mukana toimitettavalla tiivistystulpalla.

    Saatavana 4 kokoa S:stä XL:ään:

    • S: max. halkaisija 4 cm, aukon halkaisija 2,5 cm, pituus 6,1 cm
    • M: max. halkaisija 4,5 cm, aukon halkaisija 3 cm, pituus 7,5 cm
    • L: halkaisija max. 5 cm, aukon halkaisija 3,5 cm, pituus 8,5 cm
    • XL: halkaisija enintään 6 cm, aukon halkaisija 4,3 cm, pituus 10,5 cm


    Täyspitkällä aukolla varustettu pepputulppamme on asiakkaidemme suosikki ja hyvästä syystä. Tämä pepputulppa menee paljon pidemmälle kuin pelkkä anaalinen stimulaatio ja tarjoaa syvän kokemuksen, jossa yhdistyvät nautinto, hallinnan menettäminen ja anaalinen alistuminen. Tunne siitä, että peräaukko on jatkuvasti auki, luo voimakkaan tunteen hallinnan menettämisestä ja anaalisesta alistumisesta. Se on peli, jolla on rajoja ja joka herättää tuntemattoman jännityksen ja halun odottamattomaan.

    Sukella anaalistimulaation maailmaan pois normista ja löydä uusi nautinnon ja tyydytyksen taso jatkuvalla avautumisella varustetun anaalitulpan avulla. Oletko valmis kokeilemaan rajojasi?

    Erittäin hyvä muotoilu:

    Pistotulpan vakaa pohja ja optimaalisesti mitoitettu kaula tarjoavat useita etuja. Ensinnäkin vakaa pohja takaa, että pepputulppa on käytön aikana tukevasti ja vakaasti paikallaan, mikä vähentää riskiä, että se liukuu tahattomasti ulos peräaukosta. Tämä on erityisen tärkeää pidempien käyttöjaksojen tai yhdynnän aikana. Toisaalta peräaukkotulpan optimaalisesti mitoitettu kaula takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden peräaukkoon aiheuttamatta epämiellyttävää painetta tai epämukavuutta. Tämä tekee siitä mukavan käyttää ja auttaa rentouttamaan peräaukon lihaksia. Kaiken kaikkiaan vakaa pohja ja täydellisesti mitoitettu kaula auttavat lisäämään anaalitulpan käytön turvallisuutta, mukavuutta ja nautintoa.

    Oikea liukuvoide ja optimaalinen puhdistus:

    Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi anaalitulpistamme kanssa suosittelemme vesipohjaisen liukuvoiteemme Aquameon käyttöä. Tämä erityisesti kehitetty voiteluaine tarjoaa optimaalisen voitelevuuden ja pitkäkestoisen vaikutuksen, joka helpottaa peräpistokkeen asettamista ja takaa miellyttävän tunteen. Pepputulppia ei saa käyttää silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

    Käytön jälkeen on tärkeää puhdistaa pepputulppa huolellisesti hygienian varmistamiseksi ja tuotteen säilyvyyden pidentämiseksi. Käytä lämmintä vettä, mietoa saippuaa ja erikoispuhdistussuihkeemme VERYCLEAN varmistaaksesi, että pepputulppa on aina puhdas ja valmis seuraavaa käyttöä varten.

    Lisätietoja:

    • Anaalitulppa, jossa on aukko (tunnelitulppa)
    • Saatavana 4 kokoa S:stä XL:ään.
    • Materiaali: silikoni, ftalaatiton

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Plug

    Ein super Plug der gut konstruiert ist und genau da bleibt wo er soll .

      Arviointi 

      Great shape

      Finally, a plug that is made to fit the anatomy of your body! It fills you up perfectly. Gives you a full filling without being overbearing. Good for sitting and doing stuff around the house.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Anaalitulppa tunnelilla - kaikki yhdessä anaalikokemus

        Anaalitulppa tunnelilla - kaikki yhdessä anaalikokemus

        Oletko valmis äärimmäiseen anaaliseikkailuun? Tunnelilla varustettu anaalitulppa on täydellinen tuote kaikille, jotka etsivät parasta anaalistimulaatiota ja -lajiketta. Laadukkaasta silikonista valmistetussa ja ftalaatittomassa pepputulpassa on anatomisesti muotoiltu muotoilu, joka sopii niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: