Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anal Depth Play

Uutiskirje

Depth Play - erittäin pitkä dildo 86 cm x 5.5 cm

Tämän Depth Play -dildon avulla ammattilaiset voivat päästä syvimpiin anaalisyvyyksiin. Monilla anaalitulpilla ja dildoilla miehet voivat venyttää, mutta tämä erittäin pitkä dildo harjoittelee syvyyksiin ... ja ERITTÄIN syvälle.

Lisätietoja

2551/00

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämän Depth Play -dildon avulla ammattilaiset voivat tunkeutua syvimpiin anaalisyvyyksiin. Monilla anaalitulpilla ja dildoilla miehet voivat venyttää itseään, mutta tämä erittäin pitkä dildo harjoittelee syvyyksiin ... äÄRIMMÄISESTI.

     

    Depth Play -dildo istuu mukavasti käteen, sileä materiaali tekee asettamisesta erittäin helppoa ja miehet tai naiset voivat itse päättää, kuinka syvälle erittäin pitkä dildo saa tunkeutua. Olemme myös varustaneet tämän erittäin pitkän dildon jatkuvalla aukolla. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä paitsi anaaliseen syvyysharjoitteluun, myös Watersports kinkkipeleihin.

     

    Anal Depth Play anaalinen syvyysharjoittelu tarkoittaa niin sanottua "anaalista syvyysharjoittelua". Meidän Anal Depth Play Dildolla voit tunkeutua syvimpiin anaalisyvyyksiin. Voit venyttää peräaukkoa monilla tulpilla ja dildoilla, mutta tämä erittäin pitkä dildo kouluttaa sinut syvyyksiin ... ja erittäin syvälle.

     

    Todellinen must-have seksilelukokoelmaasi! Depth Play -dildo istuu täydellisesti käteen, sileä materiaali tekee asettamisesta erittäin helppoa ja miehet tai naiset voivat itse päättää, kuinka syvälle Depth Play -dildo voi tunkeutua.

     

    Mitä anaalinen syvyysharjoittelu tarkoittaa?

     

    Anaalinen syvyysharjoittelu on eräänlainen anaaliharjoittelu, jossa keskitytään hyvin pitkän dildon työntämiseen syvälle peräaukkokanavaan. Anaalisen syvyysharjoittelun edetessä harjoittelijoiden pitäisi pystyä työntämään hyvin pitkiä dildoja, pepputulppia ja muita esineitä syvälle anaalikanavaan. Toisin kuin muissa anaaliharjoittelun muodoissa, kuten anaalin venyttelyssä, anaalin syvyysharjoittelussa ei ole väliä sillä, kuinka suuria tai paksuja esineet ovat, vaan ainoastaan sillä, kuinka pitkälle ne tunkeutuvat.

     

    Anaalista syvyysharjoittelua voi kannustaa tai määrätä Top. Joku voi kuitenkin aloittaa anaalisen syvyysharjoittelun myös siksi, että hän nauttii anaaliseksilelujen käytöstä tai nyrkkipelistä ja haluaa viedä anaalileikkinsä seuraavalle tasolle.

     

    Anaalisen syvyysharjoittelun aloittajan on voitettava kaksi päähaastetta. Ensinnäkin heidän on opittava rentouttamaan niin sanottu puborektaalinen silmukka, vahva lihas, joka muodostaa peräsuolen ensimmäisen kaaren. Tällä lihaksella on taipumus kiristää ja sulkea peräsuoli, kun se tuntee painetta, kuten anaaliseksin tai stimulaation aikana. Lihaksen rentouttamisen oppiminen myös stimulaation aikana on avain onnistuneeseen anaalin syväharjoitteluun. Toiseksi anaaliharjoittelussa olevien ihmisten on opittava yhdistämään anaalipenetraation aikana tuntemansa syvä paine nautintoon. Keskittyminen kehon rentouttamiseen ja sen tuntemusten tuntemiseen voi tukea anaalista syväharjoittelua. Monet ihmiset huomaavat, että syvä hengitys auttaa heitä rentoutumaan anaalipenetraation aikana. Tietyt asennot, kuten nelinkontin tai polvillaan istuminen, auttavat myös rentoutumisessa.

     

    Anaaliseen syväharjoitteluun voidaan käyttää tavallisia dildoja, vibraattoreita ja erittäin pitkiä anaalidildoja, mutta MEO:lla on myös joitakin erityisesti kehitettyjä apuvälineitä ja liukuvoiteita.

     

    Paineen tunne ja pieni epämukavuus anaalisen syväharjoittelun aikana on normaalia, mutta todellista kipua ei ole. Kannattaa aina kuunnella kehoaan eikä koskaan mennä liian pitkälle omien rajojen yli. Anaalista syväharjoittelua ei pidä kiirehtiä, vaan on aina parasta edetä hitaasti. MEO ® suosittelee aloittamaan sormilla ennen kuin siirryt pitkän anaalisen syvyysharjoitteludildon asettamiseen.

     

    Mitä erityistä on erittäin pitkässä Depth Play -dildossa?

    Pitkä dildo vie anaalileikin uudelle tasolle, sillä syvä anaaliseksi tarjoaa hyvin erityisiä tuntemuksia! Etsitpä sitten klassista 1 metrin dildoa tai haluat ostaa muita erittäin pitkiä dildoja, olet tullut oikeaan paikkaan MEO ® -dildokaupassa. MEO ® on yksi anaalisen syvyysharjoittelun asiantuntijoista: äärimmäinen pituus, suuret halkaisijat, epätavalliset tekstuurit ja vakuuttava materiaali, joka on riittävän luja ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea sen juuri oikeissa paikoissa! Tämän dildon pituus ei ole pelkästään se, joka vakuuttaa sinut, vaan myös sen hyvin erityinen muotoilu antaa sinulle unohtumattomia hetkiä.

     

    Miten käytän Depth Play -dildoa?

    Pituutensa ja ympärysmitan vuoksi erittäin pitkän anaalisen syvyysharjoitteludildon asettaminen voi olla aluksi vaikeaa. Ota aikaa, etene hitaasti ja valitse asento, jossa voit venyttää kehoasi. Suosittu apuväline on ASS UP -tyynymme anaalista syvyysharjoittelua varten. Makaa selälläsi ASS UP -tyynyn ollessa takapuolesi alla ja jalkojesi ollessa koholla ja levällään. ASS UP -tyyny tukee kehoasi vakaasti ja mukavasti myös rasittavissa asennoissa. Kiinteä ASS UP -tyyny estää sinua myös vajoamasta sänkyyn ja helpottaa lukuisia muita asentoja anaalisen syvyysharjoittelun aikana.

     

    Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää syvyysleikkeihin ja anaaliseen syvyysharjoitteluun?

    Käytä runsaasti liukuvoidetta! Emme koskaan väsy toistamaan tätä kohtaa. Peräaukko ei ole ainoastaan herkempi kuin emätin, vaan se myös muuttuu herkemmäksi mitä pidemmälle ylöspäin mennään. Siksi sinun on ehdottomasti käytettävä paljon ja paljon voiteluainetta, jotta et satuta itseäsi. Jos aiot käyttää hyvin pitkää dildoa, suosittelemme FUCKSLUT-liukuvoidettamme Anal Depth Play se on silikonipohjainen ja tuntuu samalta kuin mikään muu liukuvoide. FUCKSLUT tekee pitkän dildon käyttämisestä syvään anaaliharjoitteluun intensiivistä nautintoa. Joka tapauksessa suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille Anal Depth Play Täydellinen valinta. EXTREMEO on erikoistuote anaaliseksiin, anaalin syvyysharjoitteluun ja anaalin venyttelyyn. Erityisen aktiivisten ainesosien yhdistelmän ansiosta tämä suihke takaa, että myös hyvin pitkät dildot voidaan työntää helpommin sisään. EXTREMEOn erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan täydellisen tunkeutumisen Anal Depth Play.

    Depth Play -dildon materiaali ja hoito:

     

    Tämä pitkä dildo on tarkoitettu Anal Depth Play on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Käyttämämme materiaali on myös erittäin tukevaa, joten erittäin pitkä dildosi kestää pitkään. Voit puhdistaa pitkän dildon Anal Depth Play Dildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteelliseen hygieniaan suosittelemme myös suihkeemme VERYCLEAN säännöllistä käyttöä. Puhdistus on tietenkin erityisen tärkeää myös käytön jälkeen. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua suoliston puhdistamiseksi ennen erittäin pitkän dildon käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" (klikkaa tästä ) löydät oikean anaalihuuhtelun anaalin syvyysharjoitteluun.

     

     

    Lisätietoja:

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Really happy with the quality

    Really happy with the quality. Really happy with the quality. This enema system is the best. I couldn't be more satisfied with it.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr lang und sehr geil

    Sehr geiler Dildo und er hat meine Erwartungen voll erfüllt. Der Depth Play Dildo ist sehr gut verarbeitet und lässt sich auch sehr gut einführen. Durch seine glatte Oberfläche gleitet er förmlich in mich hinein. Da er jedoch sehr, sehr lang ist braucht es wohl Übung bis man ihn ganz eingeführt bekommt. Ich freue mich schon darauf.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Depth Play - erittäin pitkä dildo 86 cm x 5.5 cm

    Depth Play - erittäin pitkä dildo 86 cm x 5.5 cm

    Tämän Depth Play -dildon avulla ammattilaiset voivat päästä syvimpiin anaalisyvyyksiin. Monilla anaalitulpilla ja dildoilla miehet voivat venyttää, mutta tämä erittäin pitkä dildo harjoittelee syvyyksiin ... ja ERITTÄIN syvälle.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: