Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anal Depth Play

Uutiskirje

Pitkä Dildo - Syvyysleikki Dildo

Pitkä dildo sopii erityisesti Anal Depth Play tai peräaukon venyttelyyn. Pitkä dildomme sopii koosta riippuen anaalialan ammattilaisille, edistyneille käyttäjille ja aloittelijoille. Materiaalin ansiosta tämä pitkä dildo mukautuu sisäiseen anatomiaasi, täyttää sinut ja hieroo syvällä sisälläsi paikkoja, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Pitkä dildo, kuten tämä jättiläisdildo, sopii erityisen hyvin syvään anaaliharjoitteluun tai anaalin venyttämiseen. Anal Depth Play tai anaalin venyttelyyn. Pitkä dildomme sopii koosta riippuen anaalialan ammattilaisille, edistyneille käyttäjille ja aloittelijoille. Materiaalin ansiosta tämä pitkä dildo mukautuu sisäiseen anatomiaasi, täyttää sinut ja hieroo syvällä sisälläsi paikkoja, joiden olemassaolosta et edes tiennyt. Jos siis etsit erittäin pitkää dildoa syvään anaalipenetraatioon, jättimäinen dildomme on täydellinen valinta.

     

    Pituutensa ansiosta tämä erittäin pitkä dildo soveltuu syvimpään mahdolliseen anaaliseen tunkeutumiseen, ns Anal Depth Play. Vaikuttavien halkaisijoiden ansiosta myöskään peräaukon stimulaatiota ei ole laiminlyöty. Olemme varustaneet tämän erittäin pitkän dildon Anal Depth Play Dildon urilla ja uurteilla vieläkin intensiivisempiä tuntemuksia varten. Näin pitkä dildo tarjoaa sinulle monia teknisiä etuja muihin pitkiin dildoihin verrattuna. Erikoispohjansa ansiosta tämä pitkä dildo imee itsensä pakaroiden väliin, kun se on täysin työnnetty sisään. Voit sitten huomaamattomasti käyttää pitkää dildoa sisälläsi 24/7 ja antaa itsesi hemmotella itseäsi anaalisesti. Kaikin puolin täydellinen, erittäin pitkä dildo kehon syvien alueiden tutkimiseen.

     

    Mikä tässä dildossa on niin erityistä?

     

    Tämä erikoisdildo on erittäin pitkä dildo ns Anal Depth Play. Voit valita 3 koon ja kahden värin (musta tai kultainen) välillä. Näin pitkä dildo on yksinkertaisesti ihana! Se tekee vaikutuksen äärimmäisellä pituudellaan, suurilla halkaisijoillaan, epätavallisilla kuvioillaan ja vakuuttavalla materiaalillaan. Materiaali, joka on riittävän luja ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea sen juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi! Tämä pitkä dildo täyttää sinut täysin ja takaa sinulle intensiivisen tyydytyksen. Tämän dildon koon lisäksi myös sen hyvin erikoinen muotoilu vakuuttaa sinut, ja se antaa sinulle unohtumattomia hetkiä. Pitkä Anal Depth Play Dildo istuu täydellisesti käteen, sileän materiaalin ansiosta se on helppo työntää käteen, ja miehet tai naiset voivat itse päättää, kuinka syvälle dildo tunkeutuu Anal Depth Play Dildo saa tunkeutua.

     

    Mikä on niin erikoista erittäin pitkässä Anal Depth Play Dildossa?

    Pitkä dildo vie anaalileikin uudelle tasolle, sillä syvä anaaliseksi tarjoaa aivan erityisiä tuntemuksia! Etsitpä sitten klassista 1 metrin dildoa tai haluat ostaa muita erittäin pitkiä dildoja, olet tullut oikeaan paikkaan MEO ® dildokaupassa. MEO ® on yksi anaalisen syvyysharjoittelun asiantuntijoista: äärimmäinen pituus, suuret halkaisijat, epätavalliset tekstuurit ja vakuuttava materiaali, joka on riittävän luja ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea sen juuri oikeissa paikoissa! Tämän dildon pituus ei tee sinuun pelkästään vaikutusta, vaan myös sen hyvin erikoinen muotoilu tarjoaa sinulle unohtumattomia hetkiä.

     

    Miten käytän erittäin pitkää Anal Depth Play Dildoa?

    Pituutensa ja ympärysmitan vuoksi erittäin pitkän anaalisen syvyysharjoitteludildon asettaminen sisään voi olla aluksi vaikeaa. Ota aikaa, etene hitaasti ja valitse asento, jossa voit venyttää kehoasi. Suosittu apuväline on ASS UP -tyyny anaalisen syvyysharjoittelun harjoitteluun. Makaa selälläsi ASS UP -tyynyn ollessa takapuolesi alla ja jalkojesi ollessa koholla ja levällään. ASS UP -tyyny tukee kehoasi vakaasti ja mukavasti myös rasittavissa asennoissa. Kiinteä ASS UP -tyyny estää sinua myös vajoamasta sänkyyn ja helpottaa lukuisia muita asentoja anaalisen syvyysharjoittelun aikana.

     

    Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää Anal Depth Play ja anaaliseen syvyysharjoitteluun?

    Käytä runsaasti liukuvoidetta! Emme koskaan väsy toistamaan tätä kohtaa. Peräaukko ei ole ainoastaan herkempi kuin emätin, vaan se myös muuttuu herkemmäksi, mitä pidemmälle ylöspäin mennään. Siksi sinun on ehdottomasti käytettävä paljon ja paljon liukuvoidetta, jotta et satuta itseäsi. Jos aiot käyttää hyvin pitkää dildoa, suosittelemme FUCKSLUT-liukuvoidettamme Anal Depth Play se on silikonipohjainen ja tuntuu samalta kuin mikään muu liukuvoide. FUCKSLUT tekee pitkän dildon käyttämisestä syvään anaaliharjoitteluun intensiivistä nautintoa. Joka tapauksessa suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille Anal Depth Play Täydellinen valinta. EXTREMEO on erikoistuote anaaliseksiin, anaalin syvyysharjoitteluun ja anaalin venyttelyyn. Erityisen aktiivisten ainesosien yhdistelmän ansiosta tämä suihke takaa, että myös hyvin pitkät dildot voidaan työntää helpommin sisään. EXTREMEOn erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan täydellisen tunkeutumisen Anal Depth Play.

    Materiaali ja hoito pitkä Anal Depth Play Dildo:

     

    Tämä pitkä dildo on tarkoitettu Anal Depth Play on valmistettu korkealaatuisesta silikonista. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Käyttämämme materiaali on myös erittäin vakaa, joten erittäin pitkä dildosi kestää pitkään. Voit puhdistaa pitkän dildon Anal Depth Play Dildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteelliseen hygieniaan suosittelemme myös suihkeemme VERYCLEAN säännöllistä käyttöä. Puhdistus on tietenkin erityisen tärkeää myös käytön jälkeen. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua suoliston puhdistamiseksi ennen erittäin pitkän dildon käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" (klikkaa tästä ) löydät oikean anaalihuuhtelun anaalin syvyysharjoitteluun.

     

    Lisätietoja:

     

    • Anal Depth Play Dildo (erittäin pitkä dildo miehille ja naisille)
    • Mitat: Pitkät ja pitkät pätkät (mm: Koko S = työnnettävä pituus 27,5 cm, halkaisija 2,8 cm, koko M = työnnettävä pituus 37,5 cm, halkaisija 4,1 cm, koko L = työnnettävä pituus 53 cm, halkaisija 4,8 cm.
    • Materiaali: Liquid Silicone, ei sisällä ftalaatteja, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen.
    • Voiteluaine: Suosittelemme voiteluaineitamme FUCKSLUT, EZ2FUCK tai MANCUNT.
    • Puhdistus: Lämmin vesi ja lelunpuhdistusaineemme VERYCLEAN.
    • EXTREMEO-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa asettamista.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Bon matériel, de bonne qualité

    Bon matériel, de bonne qualité

      Arviointi 

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

        Arviointi 

        Just great

        Lubed up, took my time, whole lot in, brilliant, going to get large next, even when it's in its not, because as you relax it actually snakes further up than you expect

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Just upgraded to the large

        Just upgraded to the large from the small and medium and WOW!!!!
        I have had many toys over the years and none of them even close to this, it has it all, length,girth and flexibility.

        • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Wow

        The supersoft platinum silicone these are made of is amazing. There very floppy and soft but when it's deep inside and worn as a butt plug it has just enough give it it to very comfortably straighten out the sigmoid bend over time.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Worth.. Every.. Penny

        Well... its pretty amazing to be honest, only real downside is yes once lubed in a pain in the ass (badumtsh) to get in but everywhere else it.... feels.... amazing!! Had me cumming before i even managed to ‘swallow’ the end of it and had stop, i was impressed by that to say the least, feeling it A: slowly expand you as it plunges deeper and deeper... and B: so easily navigate its way around your insides is... mmm... yes, quite nice... uh...

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Awesome

        i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Macht genau was er soll.

        Die Länge ist top und auch für Anfänger gut geeignet die in die Tiefe gehen wollen. Er ist sehr flexibel. Mit ausreichend Gleitmittel und etwas Geduld kann man ihn ganz gut und komfortabel komplett einführen. Dazu braucht man aber schon etwas mehr Erfahrung.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Pitkä Dildo - Syvyysleikki Dildo

        Pitkä Dildo - Syvyysleikki Dildo

        Pitkä dildo sopii erityisesti Anal Depth Play tai peräaukon venyttelyyn. Pitkä dildomme sopii koosta riippuen anaalialan ammattilaisille, edistyneille käyttäjille ja aloittelijoille. Materiaalin ansiosta tämä pitkä dildo mukautuu sisäiseen anatomiaasi, täyttää sinut ja hieroo syvällä sisälläsi paikkoja, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: