Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Elävän näköiset seksinuket

Uutiskirje

Kenny MEO - Realistinen miespuolinen seksinukke

Nimeni on Kenny, olen kotoisin Kaliforniasta ja olen realistinen miespuolinen seksinukke, joka voi täyttää kaikki fantasioitasi.

Lisätietoja

2152/00

$2,960.26


-$548.21

$2,412.05

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Nimeni on Kenny, olen kotoisin Kaliforniasta ja olen realistinen miespuolinen seksinukke, joka voi täyttää kaikki fantasioitasi.

   

  Harrastukseni ovat linnut, puhallinsoittimet ja jalkapallo! Voisin asua kotonasi kuin amerikkalainen vaihto-oppilas ja hemmotella sinua aina kun haluat minua.

   

  Heti kun purat minut, olen valmis tekemään kaiken puolestasi! En tunne mitään seksuaalisia tabuja, olen aktiivinen ja passiivinen ja minulla on kaikki ominaisuudet, joita haluat poikaystävältäsi.

   

  Kehittäjäni MEO:ssa ovat todellisia asiantuntijoita, kun on kyse miespuolisista kuminukeista tai realistisista seksinukeista. Minun kanssani he ovat kehittäneet elävän näköisen seksinuken, joka on melkein parempi kuin oikea mies. Uusimmat materiaalikehitykset esittelevät sinulle ihon, joka tuntuu luonnollisemmalta kuin koskaan ennen. Radikaalit parannukset muotoilussa saavat minut näyttämään realistisemmalta kuin kaikki edeltäjäni ja aiemmat sukupolvet seksinukkeja. Sisälläni oleva tukeva metallisydän mahdollistaa jopa seisomisen ilman apua! USB-lämmityskynän avulla voit myös esilämmittää suuni tai tiukan peräaukkoni.

   

  Anna minun olla seksiorjasi! Käytä kauniita huuliani ja herkkää suutani pitkäkestoiseen suuseksiin aina kun haluat. Rakastan erityisesti blowjob syvälle asti tai kun nipistelet nännejäni kovaa. Käytä pulleaa, tiukkaa peppuani tai ratsasta suonikkaalla penikselläni sydämesi kyllyydestä. Olen aktiivinen ja passiivinen ja rakastan vaihtelua - ja joskus haluan vain halailla kanssasi.

   

  Muutama sana luojiltani, MEO:n kehittäjiltä:

   

  Tässä realistisessa miespuolisessa seksinukessa on taipuisat, joustavat raajat, joten voit käyttää Kennyä missä tahansa asennossa. Valittavana on 3 erilaista peruukkia, joten voit tehdä hänestä unelmiesi miehen. Pue hänet allaspojaksi, jalkapalloilijaksi, todelliseksi machomieheksi tai jätä hänet vain alasti. Kenny on enemmän kuin pelkkä silikoninen seksinukke..... hän on miehesi!

   

  Kennyn seksikäs vartalo voidaan kylvettää lämpimässä vedessä ennen kuin leikit hänen kanssaan, jotta saavutetaan realistisempi ruumiinlämpö. Käytä vain vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameoa, hänen aukkoihinsa ja puhdista uusi ystäväsi ennen ja jälkeen käytön suihkeellamme VERYCLEAN, miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä.

   

  Lisätietoja:

   

   

  • Realistinen seksinukke, seksinukke eläväinen
  • Mitat: Seksinukke puppy Kenny on 160 cm pitkä, rinnan ympärysmitta 81 cm, vyötärön ympärysmitta 61 cm vyötärön ympärysmitta ja 94 cm lantion ympärysmitta. Hänen peniksensä on 19 cm pitkä ja halkaisijaltaan 3,8 cm. Hänen peräaukon syvyys on 19 cm ja suun syvyys 15 cm.
  • Materiaali: TPE
  • Pakkauksen sisältö: Sisältää paljon lisävarusteita, kuten pehmeän peiton, USB-lämpötikun, kamman ja 3 peruukkia eri ulkonäköön: vaalea, ruskeaverikkö ja musta.
  • Eläväinen miespuolinen seksinukke on enemmän kuin pelkkä kuminukke. Miesten seksinukke näyttää ja tuntuu aidolta ja sen avulla voit elää kaikki seksuaaliset fantasiasi tämän miehenuken kanssa.
  • Kenny on miespuolinen seksinukke naisille ja miespuolinen seksinukke miehille.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  It feels good

  It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

   Arviointi 

   Super Puppe

   Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

   • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Kenny MEO - Realistinen miespuolinen seksinukke

   Kenny MEO - Realistinen miespuolinen seksinukke

   Nimeni on Kenny, olen kotoisin Kaliforniasta ja olen realistinen miespuolinen seksinukke, joka voi täyttää kaikki fantasioitasi.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   6 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: