Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

HiSmithin vitun koneet

Uutiskirje

HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 kaukosäätimellä varustettuna

Seuraavan sukupolven panokoneet! HiSmith-seksikoneemme käyttää läpimurtoteknologiaa varmistaakseen, että saat ansaitsemasi tyydytyksen päivän päätteeksi! Sitä voi jopa ohjata mistä päin maailmaa tahansa sovelluksen kautta; ystäviltä tai tuntemattomilta, juuri niin kuin sinä haluat!

Lisätietoja

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Seuraavan sukupolven panokoneet! HiSmith-seksikoneemme käyttää läpimurtoteknologiaa varmistaakseen, että saat ansaitsemasi tyydytyksen päivän päätteeksi! Sitä voi jopa ohjata maailmanlaajuisesti sovelluksen kautta; ystävien tai tuntemattomien toimesta, juuri niin kuin itse haluat!

     

    Kohokohdat:

     

    • Tehokas panokone, jossa on jopa 240 iskua minuutissa.
    • Voidaan ohjata sovelluksen kautta kumppanisi, ystävien tai täysin tuntemattomien toimesta!
    • Kulma ja korkeus säädettävissä yksilöllistä nautintoa varten.
    • Työntösyvyyttä voidaan säätää 3 ja 15 cm välillä
    • Ergonominen muotoilu - käyttö kaukosäätimellä tai sovelluksella & helppo kokoonpano.
    • Tukeva rakenne kromatuilla teräsjousilla.

     

    HiSmith Premium Fuck Machine kaukosäätimellä työntää armottomasti nautintokanavaan ja tarjoaa intensiteetin, jollaista et ole koskaan ennen kokenut. Ohjattavissa sovelluksella, tämä vittukone on täysin sinun hallinnassasi, tai jos haluat, ystävien tai täysin tuntemattomien ihmisten hallinnassa!

     

    Äärimmäisen tehokkaan moottorinsa ansiosta panokone saavuttaa työntövauhdin, josta olet tähän asti voinut vain unelmoida. Säädä vain kaukosäätimen valitsinta nopeuden asettamiseksi ja nauti poikkeuksellisen syvästä ja huomattavan kiimaisesta tunkeutumisesta. Kuinka paljon voit kestää?

     

    Tässä fantastisessa seksikoneessa, joka on varustettu ensiluokkaisella silikonidildolla, on kaikki mitä tarvitset, jotta pääset heti alkuun. Silikonidildon sisään työnnettävän pituuden pituus on 15 cm, ja se tekee vaikutuksen suonikkaalla akselilla, pullistuvilla palleilla ja korostuneella kiilalla. Dildon voi asettaa täydellisesti ja tämä laadukas rakkauskone ohjaa sitä juuri sinne, minne haluat. Mikset kutsuisi ystävääsi katsomaan, kun saat todella hyvää kyytiä?

     

    Kaukosäädin tarvitsee vain yhden AAA-pariston, joka antaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja yksin tai kumppanin kanssa. Kaukosäätimen sijasta voit myös käyttää älypuhelimessasi olevaa innovatiivista HiSmith-sovellusta ja päättää, haluatko, että sinua tyydyttävät ystävät vai täysin tuntemattomat. Eikö olisi aivan jännittävä ajatus antautua täysin täysin tuntemattomille ja antaa käyttää itseäsi ilman jos ja mutta?

     

    Ergonomisesti muotoiltu HiSmith Premium Fuck Machine on nopea ja helppo asentaa ja sen korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti tyydyttämään sinua. Se on myös säädettävissä useisiin kulmiin ja työntövoiman syvyys voi vaihdella 3 cm:n ja 15 cm:n välillä riippuen siitä, miltä sinusta tuntuu sillä hetkellä. Nerokas muotoilu tarkoittaa myös sitä, että voit nauttia tästä ensiluokkaisesta panokoneesta useissa eri asennoissa, kuten koiran tyyliin, sängyllä, lähetyssaarnaajaan tai seisten - mahdollisuudet ovat todella rajattomat. HiSmith Premium-seksikone on hämmästyttävän hiljainen, mutta emme voi luvata, että sinäkin olet, kun panofestivaali alkaa ja huudat ja voihkit nautinnosta.

     

    Tukeva rakenne on valmistettu kromatuista teräspalkeista, mikä tekee panokoneesta kestävän ja täydellisen niille, jotka haluavat mennä kovempaa seksin aikana!

     

    Älä unohda tilata imukuppisovitinta tai Vac-U-Lock-sovitinta, jotta voit kiinnittää koneeseen kaikki suosikkidildosi tai pyllytulpat.

     

    Ja nyt ystävällisimmällä mahdollisella tavalla: GET FUCKED!

     

    Lisää yksityiskohtia:

     

    • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Älypuhelimella ohjattava sovelluksen kautta
    • Tuotteen mitat: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Tuotteen paino 11,15 kg
    • Virransyöttö: Verkkoliitäntä
    • Kaukosäädin
    • Toimituksen sisältö: Panokone, 1 x nopeudensäädin, 1 x kaukosäädin, 1 silikonidildo-lisälaite
    • Materiaali: Panokone: kromattu ruostumaton teräs, muovi, alumiini. Dildo: 100 % lääketieteellistä premium-silikonia.

     

     

    HiSmithin panokoneet sovellusohjauksella

    Miten uusi Hismith Smart App toimii?

    Android-laitteita varten siirry Google Play Storeen. IOS-laitteissa avaa Apple Store. Kun olet avannut App Storen, etsi Hismith ja lataa sopiva Hismith Smart App. Sovellus voidaan asentaa eri kielillä, kuten englanniksi, hollanniksi, saksaksi, ranskaksi, kiinaksi ja japaniksi. Suosittelemme, että valitset englanninkielisen kieliasetuksen, koska sovellus on suunniteltu erityisesti englanninkieliseen käyttöön: Näin se toimii mahdollisimman sujuvasti. Lisäksi sovelluksen vuorovaikutteinen alusta, jossa käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan, on myös pääasiassa englanninkielinen - joten tämä on paras kieli verkostoitua. Voit kuitenkin myös helposti vaihtaa kielten välillä muuttamalla sovelluksen kieliasetuksia.

    Loputonta hauskanpitoa

    Sovellus tarjoaa monenlaisia toimintoja ja ominaisuuksia. Sinulla on esimerkiksi aina yleiskatsaus 8 taajuuteen, ja uusia muunnelmia lisätään päivittäin. Sovellus on myös ainoa tapa valita omat taajuudet ja nopeudet. Lisäksi voit käyttää sovellusta koneen etähallintaan ja jopa luovuttaa hallinnan toiselle henkilölle, joka on täysin eri paikassa maailmassa, ja antaa hänen käyttää konetta. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinä ja seksikumppanisi olisitte kaukana toisistanne, voitte silti tuntea läheisen yhteyden sovelluksen kautta. Ja jos tunnet olosi erityisen "seikkailunhaluiseksi", voit jopa antaa tuntemattoman henkilön hallita nautintoa ja tyydytystäsi siihen tarkoitetulla sovelluksella platform.....

    Valitse nautintosi

    Hismith Smart App -sovelluksen avulla voit asettaa omat työntötaajuutesi ja -nopeutesi ja tallentaa suosikkiasetuksesi tulevaisuutta varten. Voit myös tutustua muiden käyttäjien luomiin ohjelmiin (ja he voivat käyttää sinun ohjelmiasi) - näin saat loputtomasti vaihtelua seksiin panokoneesi kanssa! Hismith-yhteisöalustan käyttäjät voivat myös virtuaalisesti "tykätä" toisistaan, keskustella, jakaa omia luotuja ohjelmiaan ja paljon muuta.

    Hismith® Smart Appin edut

    • Seksiä! Sinun, kumppanisi tai tuntemattomien kanssa! Milloin tahansa, missä tahansa!
    • Ohjaa HiSmithin panokonetta mistä päin maailmaa tahansa
    • Valitse omat nopeutesi
    • Luo omia ohjelmia ja taajuuksia
    • Live-ohjaus: pyyhkäise näytöllä ylös ja alas nopeuden lisäämiseksi/vähentämiseksi
    • Anna kumppanisi, rakastajasi tai tuntemattoman hallita nautintoasi Hismith Smart App -sovelluksen avulla
    • Inspiroidu muilta käyttäjiltä ja jaa vinkkejä ja temppuja

     

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 kaukosäätimellä varustettuna

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 kaukosäätimellä varustettuna

    Seuraavan sukupolven panokoneet! HiSmith-seksikoneemme käyttää läpimurtoteknologiaa varmistaakseen, että saat ansaitsemasi tyydytyksen päivän päätteeksi! Sitä voi jopa ohjata mistä päin maailmaa tahansa sovelluksen kautta; ystäviltä tai tuntemattomilta, juuri niin kuin sinä haluat!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    27 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: