Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Realistiset dildot

Uutiskirje

The Plumber - Dildo alkaen Hankeys Lelut

The Plumber hankey's Toysista on lyhyt mutta erittäin paksu dildo edistyneille ja ammattikäyttäjille, jotka etsivät uutta haastetta. Tämä dildo tekee vaikutuksen vaikuttavalla leveydellään, joka vaihtelee haastavasta, mutta hallittavasta 56 mm:n halkaisijasta edistyneille käyttäjille aina ammattilaisten vaikuttavaan 105 mm:n halkaisijaan.

Lisätietoja

139,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

Lisätietoja

The Plumber hankey's Toysista on lyhyt mutta erittäin paksu dildo edistyneille ja ammattikäyttäjille, jotka etsivät uutta haastetta. Tämä dildo tekee vaikutuksen vaikuttavalla leveydellään, joka vaihtelee haastavasta, mutta hallittavasta 56 mm:n halkaisijasta edistyneille käyttäjille aina ammattilaisten vaikuttavaan 105 mm:n halkaisijaan. Täydellinen yhdistelmä halkaisijaa ja hallittavaa pituutta tekee tästä dildosta täydellisen dildon monille asiakkaillemme!

Dildo on lyhyt, paksu ja ei liian pitkä, joten se on täydellinen anaalikanavan täyttämiseen maksimaalisesti. Suuri pää takaa selvästi aistittavan kokemuksen ja dildon nerokas muoto tarjoaa voimakkaan "PLOP"-tuntemuksen sisään työnnettäessä. Varren varrella olevat korostuneet poimut tehostavat tätä tunnetta ja tarjoavat lisästimulaatiota.

Täydellinen yhdistelmä halkaisijaa ja pituutta ilman, että se on liian pitkä:

The Plumber - SMALL

  • Halkaisija pään lähellä (reunalla): 56,60 mm
  • Halkaisija keskellä: 54,57 mm
  • Halkaisija tyvellä: 53,36 mm
  • Kokonaispituus: 157,48 mm
  • Työnnettävä pituus: 127.00 mm


The Plumber - MEDIUM

  • Halkaisija pään (reunan) lähellä: 80,85 mm
  • Halkaisija keskellä: 77,62 mm
  • Halkaisija tyvellä: 74,79 mm
  • Kokonaispituus: 203,20 mm
  • Työnnettävä pituus: 175,26 mm


The Plumber - LARGE

  • Halkaisija pään (reunan) lähellä: 105,11 mm
  • Halkaisija keskellä: 101,06 mm
  • Halkaisija tyvellä: 98,64 mm
  • Kokonaispituus: 259,08 mm
  • Työnnettävä pituus: 226.06 mm


Litteä pohja dildon päässä tekee siitä ihanteellisen istumiseen ja ratsastamiseen. Tämä erikoisominaisuus mahdollistaa täydellisen uppoutumisen nautintoon ja dildon tuntemisen aina pysähdykseen asti. Se on erinomainen realistinen dildo anaalin laajentamiseen ja tarjoaa intensiivisen ja tyydyttävän tunteen.

Joten olipa sinulla jo kokemusta ja etsit uutta haastetta tai olet ammattilainen, joka etsii äärimmäistä tyydytystä, dildo The Plumber vie sinut anaalisen tyydytyksen aivan uudelle tasolle. Koe unohtumattomia hetkiä tällä Hankey's Toysin laadukkaalla dildolla, joka tekee vaikutuksen muotoilullaan ja toiminnallisuudellaan.

Oikea voiteluaine ja dildon optimaalinen puhdistus:

Suosittelemme MANCUNT Hybrid Anal Lubricant -voiteluainetta. Se ei ainoastaan näytä spermalta, vaan myös tuntuu siltä. Valkoinen, kermainen ja uskomattoman liukas - MANCUNT yhdistää silikonin ja veden parhaat ominaisuudet yhdessä tuotteessa. Tämä liukuvoide takaa pitkäkestoisen, pehmeän kokemuksen ja se on helppo pestä pois. Dildon puhdistaminen nautinnon jälkeen on erittäin helppoa. Huuhtele dildo lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä käytännöllistä puhdistussuihkettamme VERYCLEAN. Näin dildosi pysyy hygieenisesti puhtaana ja valmiina seuraavaa seikkailua varten.

Lisätietoja:

  • Realistinen dildo
  • Saatavana eri kokoja
  • Materiaali: silikoni, ftalaatiton
  • Huomaa, että dildoa ei saa käyttää silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa materiaalin suojaamiseksi ja dildon käyttöiän pidentämiseksi.
  • Mr Hankey's Toys on niittänyt mainetta seksilelujen maailmassa erityisesti vaikuttavalla valikoimallaan laadukkaita, realistisia dildoja. Nämä dildot tunnetaan erityisesti niiden yksityiskohtaisesta suunnittelusta ja runsaista mitoista, jotka vastaavat intensiivisiä ja poikkeuksellisia kokemuksia etsivien käyttäjien toiveisiin ja tarpeisiin. Mr Hankeyn dildot on valmistettu vartaloystävällisistä materiaaleista, ja niille on ominaista kestävyys ja korkein laatu. Merkki tarjoaa laajan valikoiman kokoja, muotoja ja tekstuureja, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin. Lisäksi jotkin dildot valmistetaan mittatilaustyönä tai niissä on erityisiä räätälöintimahdollisuuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden täyttämiseksi. MEO, joka tunnetaan laajasta valikoimastaan liukuvoiteita, seksileluja ja BDSM-tuotteita sekä anaalin venytystuotteita, täydentää täydellisesti Mr Hankeyn valikoimaa. Mr Hankey's tarjoaa intensiivisiä kokemuksia poikkeuksellisilla dildoillaan, mutta MEO tarjoaa tarvittavat tuotteet, jotka tekevät näistä kokemuksista turvallisia, miellyttäviä ja entistäkin tyydyttävämpiä. MEO:n laadukkaat voiteluaineet sopivat erinomaisesti käytettäväksi Mr Hankeyn suurten dildojen kanssa, erityisesti vaativampiin käytäntöihin, kuten anaalin venyttelyyn. Mr Hankeyn ainutlaatuisten dildojen ja MEO:n laadukkaiden tuotteiden yhdistelmä luo käyttäjälle täydellisen ja tyydyttävän kokemuksen. Molemmat tuotemerkit edustavat laatua ja asiakastyytyväisyyttä, täydentävät toisiaan täydellisesti ja laajentavat yhdessä jännittävien seksuaalisten seikkailujen kirjoa.
  • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.



Hankeys Dildos Made in USA

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

The Plumber - Dildo alkaen Hankeys Lelut

The Plumber - Dildo alkaen Hankeys Lelut

The Plumber hankey's Toysista on lyhyt mutta erittäin paksu dildo edistyneille ja ammattikäyttäjille, jotka etsivät uutta haastetta. Tämä dildo tekee vaikutuksen vaikuttavalla leveydellään, joka vaihtelee haastavasta, mutta hallittavasta 56 mm:n halkaisijasta edistyneille käyttäjille aina ammattilaisten vaikuttavaan 105 mm:n halkaisijaan.

Kirjoita oma arvostelusi

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: