Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Realistiset dildot

Uutiskirje

Realistinen dildo esinahalla - 22cm

Kuka ei haluaisi pitää hauskaa oikean peniksen kanssa? Tämä sensaatiomainen dildo ei ainoastaan näytä elävältä, vaan se on myös valmistettu vallankumouksellisesta materiaalista ja siinä on jopa liikkuva esinahka. Koe uskomattoman realistinen kokemus, joka tulee mahdollisimman lähelle aitoa.

Lisätietoja

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kuka ei haluaisi pitää hauskaa oikean peniksen kanssa? Tämä sensaatiomainen dildo ei ainoastaan näytä elävältä, vaan se on myös valmistettu vallankumouksellisesta materiaalista ja siinä on jopa liikkuva esinahka. Koe uskomattoman realistinen kokemus, joka tulee mahdollisimman lähelle aitoa. Hienostuneen muotoilunsa ja liikkuvan esinahan ansiosta tämä dildo asettaa uudet standardit realismin suhteen. Ihanteellinen kaikille, jotka etsivät autenttista kokemusta ilman kumppania.

    Innovatiivisen kaksoistiheysteknologian ansiosta pehmeä iho liukuu vaivattomasti kovemman peniksen varren päällä ja tarjoaa luonnollisen kokemuksen, joka tulee hyvin lähelle aitoa asiaa. Laadukkaasta silikonista valmistettu dildo tekee vaikutuksen realistisella pinnallaan, joka tuntuu oikealta iholta, ja liikkuvalla esinahalla, joka tekee siitä ihanteellisen korvikkeen oikealle penikselle - aivan ainutlaatuinen dildo, jota ei kannata jättää väliin!

    Realistisessa silikonidildossa on imupohja ja se on yhteensopiva myös strap-onin kanssa. Vahva imukuppi tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin se mahdollistaa vakaan kiinnityksen sileisiin pintoihin, kuten laattoihin, lasiin tai laminaattiin, mikä mahdollistaa turvallisen ja kädet vapaan käytön. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat pitää kätesi vapaina nauttiaksesi lisästimulaatiosta tai käyttää dildoa eri asennoissa. Lisäksi imupohja laajentaa mahdollisuuksia luoviin seksuaalisiin kokemuksiin, sillä dildoa voidaan käyttää eri huoneissa ja tilanteissa, kuten kylpyhuoneessa. Imupohja tarjoaa usein myös yhteensopivuuden strap-on-valjaiden kanssa, joten se on ihanteellinen pariskunnille, jotka haluavat kokeilla roolinvaihtoa tai peggingiä. Yhteenvetona voidaan todeta, että vahva imupohja lisää seksuaalista vapautta ja joustavuutta mahdollistamalla helpon ja turvallisen käytön erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa.

    Lisätietoja:

    • Realistinen dildo esinahalla
    • Materiaali: korkealaatuinen nestemäinen silikoni, joka ei sisällä ftalaatteja
    • Kaksoistiheystekniikka erityisen realistisen tuntuman saavuttamiseksi (tuntuu kuin oikealta iholta)
    • Imukupilla
    • Yhteensopiva strap-on kanssa
    • Mukana käytännöllinen kangaspussi huomaamatonta säilytystä varten.
    • Mitat Kokonaispituus 22 cm, halkaisija 4,5 cm
    • Optimaalisen kokemuksen saamiseksi tämän realistisen dildon kanssa suosittelemme vesi- tai hybridipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameo ja ManCunt, jotka ovat hellävaraisia silikonimateriaalille ja parantavat luonnollista tunnetta. Käytön jälkeen dildo tulee puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Erityisesti seksileluja varten kehitetty VERYCLEAN -suihkeemme on ihanteellinen perusteelliseen puhdistukseen. Suihkuta vain päälle, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi pois.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Kirjoita oma arvostelusi

      Realistinen dildo esinahalla - 22cm

      Realistinen dildo esinahalla - 22cm

      Kuka ei haluaisi pitää hauskaa oikean peniksen kanssa? Tämä sensaatiomainen dildo ei ainoastaan näytä elävältä, vaan se on myös valmistettu vallankumouksellisesta materiaalista ja siinä on jopa liikkuva esinahka. Koe uskomattoman realistinen kokemus, joka tulee mahdollisimman lähelle aitoa.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: