Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

TENGA-lelut

Uutiskirje

TENGA Puffy Masturboija

Etsitkö intensiivistä masturbaatiokokemusta, joka on lähes yhtä hyvä kuin seksi kumppanin kanssa? Silloin Tenga Puffy masturbaattori voi olla juuri sitä, mitä etsit. Tämä japanilainen masturbaattori on enemmän kuin pelkkä seksilelu miehille - se on portti nautinnon uusiin korkeuksiin.

Lisätietoja

3418/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Etsitkö intensiivistä masturbaatiokokemusta, joka on lähes yhtä hyvä kuin seksi kumppanin kanssa? Silloin Tenga Puffy masturbaattori voi olla juuri sitä, mitä etsit. Tämä japanilainen masturboija on enemmän kuin pelkkä seksilelu miehille - se on portti nautinnon uusiin korkeuksiin.

     

    Valmistaudu elämäsi parhaaseen orgasmiin Tenga Puffyn avulla!

     

    Tenga Puffy on "käsikäyttöinen" masturbaattori, jota kutsutaan strokeriksi ja joka tarjoaa tehokasta ja nautinnollista stimulaatiota. Siinä on erityinen silikonista valmistettu sisärakenne. Tämä masturbaattorin osa reagoi erityisen voimakkaasti käden jokaiseen paineliikkeeseen ja tarjoaa voimakkaita ja kiihottavia tuntemuksia, aivan kuten oikean seksin aikana.

     

    Tenga Puffy -masturbaattori on sisältä tiivis ja pehmeä, ja sen ulkopinnalla on erityinen pinnoite, jonka ansiosta sitä on mukava pitää kädessä ja helppo käsitellä. Kompaktista koostaan ja tyylikkäästä ulkonäöstään huolimatta se tarjoaa voimakkaan ja täysin tyydyttävän kokemuksen. Koska se on kevyt ja kompakti, se sopii erinomaisesti matkustamiseen. Stimulaatio on voimakas ja sitä on helppo hallita kädelläsi. Tenga Puffy masturbaattorin avulla voit kokea uuden tason masturbaation ilman paristoja. Pura se vain pakkauksesta ja aloita!

     

    Tenga Puffy masturbaattori: intensiivinen, ylellinen, unohtumaton:

     

    • Tenga Puffy tarjoaa intensiivisemmän masturbaatiokokemuksen, joka menee paljon pidemmälle kuin mitä perinteiset masturbaattorit voivat tarjota.

     

    • Tenga Puffy on varustettu erityisesti suunnitellulla stimulaatiotunnelilla. Tämän tunnelin sisällä on kiemurtelevia uria ja spiraalimainen rakenne. Tämä ainutlaatuinen muoto reagoi jokaiseen käden liikkeeseen ja luo voimakkaita tuntemuksia.

     

    • Tenga Puffy masturbaattorin aukko on venytettävissä, jotta se sopii minkä tahansa peniksen koon ja muodon mukaan. Peniksen koosta riippumatta huomaat, että tämä masturboija tarjoaa ihanan mukavan ja tiukan istuvuuden.

     

    • Tenga Puffy masturbaattori simuloi suihinoton tunnetta sisäisen tyhjiön avulla. Tämä simulaatio yhdistettynä masturbaattorin ainutlaatuiseen sisäiseen tekstuuriin tekee siitä uskomattoman realistisen ja tyydyttävän kokemuksen.

     

    • Käytä Tenga Puffy masturbaattoria suihkussa tai kylpyammeessa. Se on täysin vedenpitävä ja helppo puhdistaa, joten se on käytännöllinen ja hygieeninen seksilelu sooloharrastukseen.

     

    Mitä muuta sinun tulisi pitää mielessäsi:

     

    Varmista, että käytät runsaasti voiteluainetta penikseen ja masturbaattorin sisäiseen stimulaatiotunneliin. Parhaan kokemuksen Tenga Puffy masturbaattorista saat käyttämällä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo. Se on hellävarainen materiaalille ja parantaa voitelua. Puhdistusta varten irrota yläkansi ja tulokorkki. Huuhtele sisäpuoli huolellisesti ja anna sen kuivua kokonaan ennen kuin laitat kannen takaisin paikoilleen.

     

    Lisätietoja:

     

    • Tenga Puffy
    • Masturbaattori miehille
    • Mitat: 85 mm syvä × 87 mm leveä × 165 mm korkea
    • Paino: 350 grammaa
    • Uudelleenkäytettävä
    • Liukuvoide sisältyy
    • Materiaali: elastomeeri, silikoni, PC, ABS, uretaani, POM
    • Pölyä hylkivällä ulkopinnoitteella.
    • Japanilainen yritys TENGA ja saksalainen yritys MEO ovat tunnettuja innovatiivisesta suunnittelustaan ja tuotteidensa korkeasta laadusta. Näiden kahden yrityksen tuotteet vaihtelevat kertakäyttöisistä masturbaattoreista korkealaatuisiin masturbaattoreihin ja miesten seksileluihin.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super softes Gefühl beim Masturbieren!

    Der Puffy von Tenga ist ein Masturbator im pastellfarbenen Quetschcup mit supersofter Marshmallow-Innentextur, die den Penis sanft und weich umhüllt.

    Spannende Strukturen im Inneren massieren intensiv bei der Selbstbefriedigung.

    Dabei liegt der Silikon-Cup gut in der Hand und lässt sich leicht zusammendrücken.

    Zur einfachen Reinigung lässt sich der Cup beidseitig öffnen.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    TENGA Puffy Masturboija

    TENGA Puffy Masturboija

    Etsitkö intensiivistä masturbaatiokokemusta, joka on lähes yhtä hyvä kuin seksi kumppanin kanssa? Silloin Tenga Puffy masturbaattori voi olla juuri sitä, mitä etsit. Tämä japanilainen masturbaattori on enemmän kuin pelkkä seksilelu miehille - se on portti nautinnon uusiin korkeuksiin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: