Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaaliseksikouluttaja - butt plug Warm Up

Extremeo-sarjan butt plug Warm Up venyttää peräaukkoa optimaalisesti ja rentouttaa molemmat sulkijalihakset. Ihanteellinen anaaliseksin valmisteluun tai fisting. Turvallisen pohjan ja sisäänvedettävän kahvan ansiosta se sopii erinomaisesti huomaamattomaan arkikäyttöön.

Lisätietoja

saatavilla

  Lisätietoja

  butt plug Warm Up täyttää peräaukkokanavan hyvin, pitää peräaukon auki ja rentouttaa siten 1. ja 2. sulkijalihaksia. Juuri oikea butt plug Extremeo-sarjan tuotteista valmistautumaan anaaliseksiin tai lämmittelemään ennen anaaliseksiä fisting. Täydellisen kokoinen, anatomisesti ihanteellisesti muotoiltu, turvallisuutta takaavalla alustalla ja palautuskahvalla varustettu butt plug Warm Up voidaan käyttää huomaamattomasti myös pidemmän aikaa arjessa.

   

  Kartiomaisesti muotoiltu butt plug Warm Up on tärkeä useista syistä ja sopii erinomaisesti anaaliseksin tai anaaliseksin valmisteluun fisting sopiva! Selitämme miksi täällä:

   

  Ihmisen peräaukko koostuu kahdesta sulkijalihaksesta. Ulkoinen sulkijalihas (sphincter externus) - Tämä lihas sijaitsee suoraan peräaukon suulla, ja sitä voidaan jännittää ja rentouttaa mielen mukaan. Sisäinen sulkijalihas (sphincter internus) - Tämä lihas sijaitsee syvemmällä peräaukon sisällä, ja sitä ohjataan tahattomasti. Tämä tarkoittaa, että et voi suoraan hallita tämän lihaksen jännittämistä ja rentouttamista.

   

  Kun valmistaudut anaaliseksiin tai fisting on tärkeää rentouttaa molemmat sulkijalihakset. Aloittelijoiden yleinen ongelma on, että he pystyvät rentouttamaan vain ulkoisen sulkijalihaksen, kun taas sisäinen sulkijalihas pysyy jännittyneenä. Tämä voi johtaa epämukavuuteen tai kipuun.

   

  Tässä kohtaa butt plug Warm Up tulee kuvaan mukaan:

   

  • Pepputulpalla on täydellinen muoto: Butt plug Warm Up kartiomaisen muodon ansiosta peräaukkotulppa voidaan työntää hitaasti peräaukkoon. Kartiomainen muoto mahdollistaa asteittaisen asettamisen ja ulkoisen sulkijalihaksen venyttämisen. Kun tulppa on työnnetty sisään, se auttaa rentouttamaan ja venyttämään sisäistä sulkijalihasta.

  • Anaalitulppa täyttää peräaukkokanavan kokonaan: Kuten asiantuntijamme ovat vahvistaneet, butt plug Warm Up täyttää peräaukkokanavan kokonaan. Tämä on tärkeää, koska se valmistaa peräaukon tunkeutumisen tunteeseen, kuten anaaliseksin tai anaalipenetraation aikana fisting on tilanne.

  • Anaplug rentouttaa molemmat sulkijalihakset: Rentoutunut sulkijalihas on ratkaisevan tärkeä kivuttoman ja miellyttävän kokemuksen kannalta anaaliseksin tai anaalipenetraation aikana fisting. Butt plug Warm Up pitää peräaukon laajasti auki, mikä puolestaan rentouttaa sulkijalihaksen ja tehostaa valmistelua.

  • Turvallisuus on etusijalla: Butt plug pohja varmistaa, ettei se liu'u liian syvälle peräaukkoon, mikä on erityisen tärkeää epämukavuuden välttämiseksi. Takaisinvetokahva tarjoaa lisähallintaa ja turvallisuutta, kun butt plug asetetaan ja poistetaan.

  • Pitkäkestoinen päivittäinen käyttö: Butt plug Warm Up muotoilu mahdollistaa pistokkeen käyttämisen pidemmän aikaa. Pitkäkestoinen tai jatkuva käyttö butt plug voi harjoittaa sisäisen sulkijalihaksen rentoutumista. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska, kuten jo mainittiin, tätä lihasta ohjataan tahattomasti eikä sitä voi rentouttaa suoraan.

  • Eri kokoja: Kolmen eri koon ansiosta käyttäjä voi valita oikean peräaukkotulpan kokemuksen ja mukavuuden mukaan. Tämä mahdollistaa asteittaisen kasvattamisen ja säätämisen, mikä tekee valmistautumisesta anaaliseksiin tai fisting helpommaksi.

  • Supermateriaali: Pehmeä mutta mittasuhteiltaan vakaa, ftalaatiton silikoni ei ainoastaan tarjoa miellyttävää, ihoystävällistä kokemusta, vaan on myös tarpeeksi liukas, jotta anaalipistokkeen venytys sujuu tasaisesti, erityisesti yhdessä laadukkaan liukuvoiteen, kuten Aquameon, kanssa.


  Yhteenvetona voidaan todeta, että butt plug Warm Up auttaa venyttämään ja rentouttamaan sekä ulkoisen että sisäisen sulkijalihaksen, mikä tekee siitä arvokkaan välineen valmistauduttaessa anaaliseksiin tai anaaliyhdyntään fisting anaaliseksi. On kuitenkin aina tärkeää ottaa aikaa, käyttää runsaasti liukuvoidetta ja kuunnella omaa kehoa, jotta kaikki pysyy mukavana ja turvallisena.

   

  butt plug Warm Up on saatavana kolmessa koossa:

   

  • Koko S: halkaisija 3,2 cm, kokonaispituus 9,1 cm
  • Koko M: halkaisija 3,8 cm, kokonaispituus 10,8 cm
  • Koko L: halkaisija 4,4 cm, kokonaispituus 12,5 cm

   

  Extremeo-sarjaan kuuluva butt plug Warm Up on paljon muutakin kuin pelkkä seksilelu: Butt plug Warm Up on henkilökohtainen anaaliseksivalmentajasi! Butt plug Warm Up avulla sinulla ei ole vain hauskempaa anaaliseksin aikana, vaan saat myös itseluottamusta, jota tarvitset valmistautuaksesi intensiivisempiin anaaliseikkailuihin.

   

  Extremeo-tulppien puhdistus ja käyttö:

   

  • Helppo käyttää: Pepputulpan asettaminen voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus, varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Jotta pepputulpan asettaminen peräaukkoon olisi helpompaa, suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme. Nopea suihkutus rentouttaa sulkijalihasta ja tekee pyllytulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

   

  • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Silikonituotteiden, kuten Extremeo butt plugin, kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisten voiteluaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman jakautumisen peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa liukuvoidetta, riittävä liukuvoiteen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan levityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

   

  • Puhdistus: Extremeo-pyllytulppa on puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Suurin osa liasta voidaan helposti poistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

   

  Lisätietoja:

   

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Très discret et agréable au toucher

  Très discret et agréable au toucher

   Arviointi 

   Pour se faire sauter en solo

   J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

   • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
   Arviointi 

   Très satisfaite

   Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

    Arviointi 

    Pratique

    Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

     Arviointi 

     WOW!!

     I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

     • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
     Arviointi 

     Perfetti per cominciare!

     Perfetti per cominciare!

      Arviointi 

      Bellissimi

      Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

       Arviointi 

       Para principiantes como yo GENIAL

       Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

       • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
       Arviointi 

       Perfekt für Butt Plug Training

       Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

       • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

       Kirjoita oma arvostelusi

       Anaaliseksikouluttaja - butt plug Warm Up

       Anaaliseksikouluttaja - butt plug Warm Up

       Extremeo-sarjan butt plug Warm Up venyttää peräaukkoa optimaalisesti ja rentouttaa molemmat sulkijalihakset. Ihanteellinen anaaliseksin valmisteluun tai fisting. Turvallisen pohjan ja sisäänvedettävän kahvan ansiosta se sopii erinomaisesti huomaamattomaan arkikäyttöön.

       Kirjoita oma arvostelusi

       Muut asiakkaat ostivat myös:

       30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: