Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Butt plug - Full Load - Anaalitulppa sisäisellä pallolla

butt plug Full Load on yksi laajimmista ja parhaista anaalitulpista, joita meillä on valikoimassamme. Mutta mikä tekee siitä niin erityisen, sen lisäksi, että sitä voi käyttää 24/7, on pieni salaisuus (kutsumme sitä Fuck Energyksi), joka on butt plug sisällä. Kun butt plug energia vapautuu ja tulvii anaalikanavasi ärsykkeillä, huudat ekstaasista.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    butt plug Full Load on yksi laajimmista ja parhaista anaalitulpista, joita meillä on valikoimassamme. Mutta mikä tekee siitä niin erityisen, sen lisäksi, että sitä voi käyttää 24/7, on pieni salaisuus (kutsumme sitä Fuck Energyksi), joka on butt plug sisällä. Kun butt plug energia vapautuu ja tulvii peräaukkokanavasi ärsykkeillä, tulet voihkimaan ekstaasista. Butt plug erityinen muoto stimuloi erityisesti eturauhastasi, kun taas butt plug sisällä oleva piilotettu luoti lähettää syviä, värähteleviä ärsykkeitä syvälle peräaukkokanavaan.

     

    Kuvittele, miltä tämä tuntuu sisälläsi:

    Tunne, joka voimistuu ja voimistuu jokaisella askeleella, jokaisella liikkeellä. Full Load butt plug avulla tämä mielikuvitus toteutuu. Tämä butt plug ei ole vain yksi tilavimmista malleistamme, vaan myös anatomisesti täydellisesti muotoiltu, jotta se tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan tunteen.

     

    Miksi KAIKKI puhuvat tästä butt plug: Salaisuus on paljastunut!

     

    Se, mikä tekee Full Load niin ainutlaatuiseksi, on hyvin varjeltu salaisuus sen sisällä. Piilotettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, joka vapauttaa kineettistä energiaa jokaisella liikkeellä ja luo ekstaattisia värähtelyjä, jotka tunkeutuvat syvälle sisimpääsi.

     

    Ekstaasia ympäri vuorokauden - 24/7

     

    Anatomisesti muotoillun pohjan ja ympärivuorokautisen käyttömahdollisuuden ansiosta Full Load butt plug voi olla kanssasi milloin tahansa ja antaa sinulle vertaansa vailla olevaa nautintoa kaikkina vuorokauden aikoina. Sukella uuteen aistillisen stimulaation maailmaan butt plug Full Load . Jokainen askel, jokainen käännös ja jokainen lantion heilautus saa sisälle piilotetun ruostumattomasta teräksestä valmistetun pallon liikkeelle. Tämä liike-energia luo ekstaattisia värähtelyjä, jotka tunkeutuvat syvälle peräaukkokanavaan. Koe, kuinka jokainen kehon liike muuttuu voimakkaan nautinnon aalloksi, joka osuu erityisesti G-pisteeseen tai miehillä eturauhaseen. Full Load muuttaa jokapäiväiset liikkeet absoluuttisen ekstaasin hetkiksi. Rakkauspalloja on jo pitkään pidetty naisten keskuudessa sisäpiirin vinkkinä: ne lisäävät orgasmikykyä ja orgasmi koetaan myös paljon intensiivisemmin. Mutta miehille suunnattu tuotteemme ylittää tämän vaikutuksen reilusti! Anaalipistoke Full Load tulvii nautintopisteesi niin monilla ärsykkeillä, että sen käyttö johtaa voimakkaisiin orgasmeihin jo lyhyen ajan kuluttua - ja vieläpä kädet vapaana, ilman, että teidän tarvitsee edes koskettaa toisianne.

     

    Reaktiot ovat uskomattomia: Tämä on todella Full Load hypen takana!

     

    Suunnittelu, joka vakuuttaa! Ergonomisesti muotoiltu ja erityisen tilava butt plug, kuten Full Load, mukautuu täydellisesti ihmiskehon anatomiaan. Tämä ei ainoastaan takaa korkeaa mukavuutta, vaan mahdollistaa myös erogeenisten alueiden, kuten naisten G-pisteen ja miesten eturauhasen, tarkan stimulaation. Butt plug Full Load erityinen tilavuus lisää täyteläisyyden ja paineen tunnetta, mikä tehostaa stimulaatiota entisestään. Liikkeiden, kuten kävelyn tai istumisen, aikana tulppa voi liikkua helposti peräaukossa tai emättimessä, mikä luo lisästimulaatiota. Anatomisesti muotoillulla butt plug, kuten Full Load, on myös se etu, että se istuu tukevasti eikä luista niin helposti, mikä mahdollistaa pidemmän käytön ja siten pitkäkestoisen stimulaation. Tässä butt plug käyttämällämme materiaalilla on myös tärkeä rooli: joustava mutta luja materiaali, kuten nestemäinen silikoni, sopii hyvin, mutta samalla se harjoittaa tarvittavaa painetta stimuloidakseen optimaalisesti haluttuja alueita.

     

    Sensaatiomainen butt plug, joka on valloittanut asiakkaidemme sydämet: FULL LOAD!

     

    Viisi kokoa, kompaktista koosta S (halkaisija 5,4 cm, pituus 10,7 cm) aina mahtavaan kokoon XXL (halkaisija 9,4 cm, pituus 16,4 cm), takaavat, että löydät taatusti itsellesi sopivan butt plug. Anaalitulpan yksilöllisesti mukautettu keskiosa (tanko) takaa optimaalisen turvallisuuden ja maksimaalisen mukavuuden.

     

    • Koko S: halkaisija 5,4 cm, pituus 10,7 cm, keskiosa (kaula) 1 cm ø ja n. 3,6 cm pitkä.
    • Koko M: Halkaisija 6,4 cm, pituus 12,3 cm, keskiosa (kaula) 1,4 cm ø ja n. 3,7 cm pitkä
    • Koko L: halkaisija 7,4 cm, pituus 13,8 cm, keskiosa (kaula) 1,6 cm ø ja n. 3,8 cm pitkä
    • Koko XL: halkaisija 8,4 cm, pituus 15 cm, keskiosa (kaula) 1,7 cm ø ja n. 3,9 cm pitkä
    • Koko XXL: halkaisija 9,4 cm, pituus 16,4 cm, keskiosa (kaula) 2 cm ø ja n. 4 cm pitkä

     

    Oletko valmis elämäsi intensiivisimpään orgasmiin? Tutustu sitten butt plug Full Loadiin!

     

    Erityisen jalkansa ansiosta butt plug Full Load imee itsensä pakaroiden väliin. Voit siis käyttää sitä huomaamattomasti koko päivän ja saada anaalista stimulaatiota aina tilaisuuden tullen. Anaalitulpan anatominen jalka takaa turvallisuuden ja mukavan tuntuman myös silloin, kun olet liikkeellä tai nukut.

     

    Voit myös yhdistää butt plug Full Load anaalivaljaisiin (tuotenro 9400 tai 3489). Näiden hihnojen avulla voit kiinnittää anaalipistokkeen täydellisesti ja käyttää sitä mukavasti ja huomaamattomasti farkkujen, toimisto-asun tai urheiluhousujen alla ilman, että kukaan arvaa seksikästä salaisuuttasi.

     

    Lisätietoja:

     

    • butt plug - Full Load - Sisäisellä stimulaatiopallolla varustettu anaalitulppa
    • Anaalitulpan valjaat eivät sisälly toimitukseen. Katso myös "suositellut lisävarusteet".
    • Anaalipistoke Extremeo-sarjasta.
    • Extremeo-pyllytulpat ovat asiantuntijoiden kehittämiä anaalitulppia.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ei sisällä ftalaatteja.
    • Sopii aloittelijoille ja ammattilaisille.
    • Voidaan käyttää anaalisesti ja emättimellisesti.
    • Puhdistusvinkit butt plug Full Load: Ennen kuin käytät menestyksekkääseen Extremeo-sarjaan kuuluvaa anaalitulppaa Full Load, puhdista se perusteellisesti VERYCLEAN -suihkeellamme. Puhdistus on tietenkin erityisen tärkeää myös käytön jälkeen. Voit myös käyttää anaalihuuhtelua suoliston huuhteluun ennen anaalitulpan käyttöä.
    • Mitä liukuvoidetta suositellaan butt plug Full Load ? butt plug peräaukkoon asettamiseen suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo tai Alpha Male Aqua. Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne vahingoittaisivat anaalitulpan korkealaatuista materiaalia! Extremeo-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksia ja helpottaa butt plug Full Load pistokkeen asettamista.
    • Meoteam on THE verkkokauppa äärimmäiseen anaaliseen nautintoon! Valikoimamme anaalitulpat, dildot ja anaalivibraattorit on tehty täyttämään villeimmätkin fantasiasi. Meillä on kaikkea mitä sydämesi (ja peräaukkosi) toivoo, klassisista malleista innovatiivisiin luomuksiin. Erityisesti muotoillut eturauhasvibraattorimme ja eturauhastimulaattorimme katapultoivat sinut nautinnon uusiin korkeuksiin. Nämä hienostuneet miesten seksilelut hierovat eturauhasta - miehen P-pistettä. Näin ne tuottavat uskomattoman voimakkaita orgasmeja. Rohkeille ja uteliaille meillä on myös vaikuttava valikoima anaalidildoja ja anaalin laajentamistuotteita. Olitpa sitten vasta-alkaja anaalistimulaatiossa tai kokenut tuntija. Löydät täältä täydellisen seksilelun juuri sinulle. Asiantuntijamme pyrkivät jatkuvasti löytämään uusimmat ja jännittävimmät tuotteet. Siksi valikoimiimme lisätään säännöllisesti innovatiivisia uusia tuotteita. Käy vain usein luonamme ja löydä seuraava suosikkiseksilelusi! Kauppamme on muuten saatavilla seuraavilla kielillä: Bulgaria, englanti, englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, japani, latvia, liettua, norja, hollanti, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, tšekki, tšekki, turkki, viro ja venäjä. Voit käydä myymälässä kyseisellä kielellä klikkaamalla kieltä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ganas de mas...

    Cogí el pequeño asustado por las opiniones que leía sobre el grande... Está genial, super cómodo para sacarlo de paseo, sin riesgo de que se escape. Pero el cuerpo me pide más.,,, Compraré también el grande!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Wow!

    It is incredible! It feels fantastic, comfortable and is just the right size. Not too small and not too big that it interferes with movement/daily activities. If this thing had a vibrating function it would make me come spontaneously.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    PERFECT

    I am an anal sex virgin, but not an anal toy virgin. I've had some small plugs, dildos and beads infrequently, but my wife and I are looking for MMF fun. I wanted a plug that was the right size to fit comfortably in my ass and had enough of a flange/base that I wouldn't have to worry about losing it. I intended to wear a plug for a considerable amount of time during my daily activities. Found this plug while looking for a gift for my wife. Could not wait to try it out.

    Perfect size plug (L) to get in that ass. My first time was a bit of a challenge but within no time I had the base pressing against my anus. Within an hour my asshole was so stretched open I had to hold the plug in with my ass cheeks. Two hours after that my wife is pounding my rear with her pegging panties loaded with the 7inch dildo - her present turned out to be a gift to me!

    48 hours after my first use I had to try them again. I used a water based gel lubricant liberally applied to the plug and a finger's worth up my ass. My waiting rear swallowed it with no problem.

    Great fun, good size and the inner ball makes for a fun tease. Very happy with my purchase.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Richtig guter Plug

    Ich muß schon sagen, das ist ein richtig geiler Plug...! Ungeübte sollten vorsichtig sein mit der Größe, der Plug ist richtig groß... Das Material ist sehr samtig, weich, gut einzuführen und total geruchsneutral, auch wenn man es einen ganzen Tag verwendet hat. Jeden Cent wert!!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Geiles Teil.

    Die Verarbeitung ist makellos der Full Load Anal Plug ist geschmeidig weich und passt sich der Körperform an und sitzt perfekt. Der Tragekomfort ist so gut das der Plug über Stunden keine Probleme macht.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Größe L

    Hab mich erst mal erschrocken als ich ihn ausgepackt habe,musste erst mal ein paar Tage warten um mich a den Plug zu gewöhnen aber heute war es so weit. Der Anfang war schwierig aber wenn er erstmal drin ist gibt es kein Halt mehr. Ich war im siebten Himmel

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Butt plug - Full Load - Anaalitulppa sisäisellä pallolla

    Butt plug - Full Load - Anaalitulppa sisäisellä pallolla

    butt plug Full Load on yksi laajimmista ja parhaista anaalitulpista, joita meillä on valikoimassamme. Mutta mikä tekee siitä niin erityisen, sen lisäksi, että sitä voi käyttää 24/7, on pieni salaisuus (kutsumme sitä Fuck Energyksi), joka on butt plug sisällä. Kun butt plug energia vapautuu ja tulvii anaalikanavasi ärsykkeillä, huudat ekstaasista.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: