Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Buttplug valjaat Full Load - anaali valjaat miehille ja naisille

Anaalipistokevaljaamme tarjoavat sinulle täysin huomaamatonta, seksikästä stimulaatiota juuri siellä, missä pidät siitä eniten - syvällä peräaukossa. Ja tietenkin juuri silloin, kun haluat sitä eniten - milloin tahansa, missä tahansa! Voit käyttää anaalipistokevaljaita milloin ja missä tahansa - olipa kyse sitten supermarketista, kuntosalilta, juhlista, illalliselta tai mistä tahansa!

Lisätietoja

3489/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Anaalipistokevaljaamme tarjoavat sinulle täysin huomaamatonta, seksikästä stimulaatiota juuri siellä, missä pidät siitä eniten - syvällä peräaukossa. Ja tietenkin juuri silloin, kun haluat sitä eniten - milloin tahansa, missä tahansa! Voit käyttää anaalipistokevaljaita milloin ja missä tahansa - olipa kyse sitten supermarketista, kuntosalilta, juhlista, illalliselta tai mistä tahansa! Butt plug Full Load istuu täysin tukevasti anaalipistokevaljaisiin ja stimuloi sinua kenenkään huomaamatta. Jopa uima-altaassa tai rannalla, sillä anaalipistokevaljaat ovat vedenpitävät.

    Mikä tekee anaalipistokevaljaista Full Load niin erityiset?

    Tämä anaalipistokevaljaat on vastaus eroottisiin fantasioihisi! Vankka laatu ja erittäin korkea käyttömukavuus (myös urheilun aikana) ovat tunnusomaisia tälle MEO:n innovatiiviselle tuotteelle. Anaalipistokevaljaiden avulla löydät nautinnon uudet ulottuvuudet. Otitpa sitten ensiaskeleesi seksikkäiden asusteiden maailmassa tai halusitko laajentaa ammattimaisen kokoelmasi, tämä anaalipistokevaljaat on juuri sinulle sopiva.

    Mikä on niin erityistä eroottisissa fantasioissa käyttää butt plug anaalipistokevaljaiden kanssa huomaamattomasti, huomaamatta ja pysyvästi?

    Eroottiset fantasiat ovat ainutlaatuisia ja monipuolisia, ja salaisuuksilla tai tabuilla voi usein olla erityinen vetovoima. Anaalipistokevaljaiden kanssa butt plug käyttäminen huomaamattomasti ja huomaamatta arkivaatteiden alla on yksinkertaisesti ihanan kiihottavaa. Monille asiakkaillemme peräaukkotulpan jatkuva, intiimi tunne peräaukossa voi olla jatkuva fyysinen muistutus omasta seksuaalisuudesta ja aistillisuudesta. Se toimii yksityisenä nautintona, jonka vain he tuntevat ja hallitsevat. Se, että butt plug jää huomaamatta, voi lisätä kiihottumista; siinä on salainen, kielletty elementti, joka on usein läsnä eroottisissa fantasioissa. Sen käyttäminen julkisesti, jopa arkipäiväisissä tilanteissa, voi lisätä seikkailun ja riskin tunnetta. Lisäksi joihinkin voi liittyä myös alistumisen tai dominoinnin aspekti, varsinkin jos kumppani ehdottaa tai määrää sen käyttämistä. Yhteenvetona voidaan todeta, että tällaiset fantasiat tarjoavat hienon tavan rikkoa arjen rutiinia.

    Tärkeimmät ominaisuudet:

    • Seksikäs lisävaruste naisille ja miehille: Anaalipistoke-valjaat ovat erityinen lisävaruste, jota käytetään paitsi BDSM-maailmassa, myös monien miesten ja naisten keskuudessa. Se on eräänlainen vyö (valjaat), jossa yksi hihna kulkee vyötärön ympärillä ja toinen jalkojen välissä haaroissa ja johon voidaan kiinnittää Full Load -sarjan anaalipistoke (ks. myös "Suositeltavat lisävarusteet").
    • Jatkuva läsnäolo: Kun anaalitulppavyö on päällä, anaalitulppa pysyy paikallaan. Anaalitulppavaljaidemme päätarkoitus on tarjota käyttäjälle stimuloivia tai kiihottavia tuntemuksia, mutta usein kyse on myös kumppanin kontrollista tai dominoinnista.
    • Optimaalinen materiaali: Parhaista materiaaleista valmistetut anaalitulppavaljaamme takaavat maksimaalisen mukavuuden ja hienovaraisuuden.
    • Säädettävä istuvuus: Mukautuu vartaloon turvallisen ja miellyttävän kokemuksen takaamiseksi.
    • Helppo puhdistaa: Vedenpitävä rakenne mahdollistaa helpon ja perusteellisen puhdistuksen.


    Miten käytän anaalipistokevaljaita?

    Anaalipistokevaljaat laitetaan päälle muutamalla helpolla askeleella ja ne istuvat heti kuin hansikas. Säädettävä vyötäröhihna sopii sekä naisille että miehille, ja hihna, joka kulkee haarojen läpi ja johon butt plug Full Load on kiinnitetty, on myös säädettävän kokoinen. Tarjoamme anaalipistokevaljaamme yleiskokoisina, jotka sopivat aina kaikkiin Full Load -sarjan erikokoisiin anaalipistokkeisiin. Näin ollen anaalitulppavaljaat sopivat täydellisesti jokaiselle vartalon koolle. Käytön jälkeen anaalitulppavaljaat voidaan helposti puhdistaa lämpimällä vedellä ja saippualla. Erityisen perusteelliseen puhdistukseen suosittelemme VERYCLEAN -suihkettamme.

    Lisätietoja:

    • Anaalipistokevaljaat yhdelle butt plug Full Load -sarjan tuotteelle.
    • Anaalipistoke (ei sisälly). Anaalipistoke Full Load on saatavana koossa S - XL. Katso myös "suositellut lisävarusteet".
    • Anaalitulppa irrotettavissa helppoa puhdistusta varten.
    • Voidaan yhdistää kaikkien Full Load sarjan pepputulppakokojen kanssa.
    • Materiaali: Silikoni, TPR, PVC
    • Huomautus: Butt plug ei sisälly toimitukseen. Se on tilattava erikseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Arviointi 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Buttplug valjaat Full Load - anaali valjaat miehille ja naisille

      Buttplug valjaat Full Load - anaali valjaat miehille ja naisille

      Anaalipistokevaljaamme tarjoavat sinulle täysin huomaamatonta, seksikästä stimulaatiota juuri siellä, missä pidät siitä eniten - syvällä peräaukossa. Ja tietenkin juuri silloin, kun haluat sitä eniten - milloin tahansa, missä tahansa! Voit käyttää anaalipistokevaljaita milloin ja missä tahansa - olipa kyse sitten supermarketista, kuntosalilta, juhlista, illalliselta tai mistä tahansa!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: