Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Silmämaskit ja silmäsuojat

Uutiskirje

Anatominen BDSM-silmänaamari Sensory Deprivation

BDSM:ssä aistivajeella pyritään estämään yksi aisti - tässä tapauksessa näkö - muiden aistien terävöittämiseksi ja siten aistimusten voimakkuuden lisäämiseksi. Anatominen, täysin läpinäkymätön silmämaskimme takaa sinulle juuri tämän kokemuksen. Se ei ole vain BDSM-tarvike, vaan sisäänkäynti henkeäsalpaaviin aistimuksiin.

Lisätietoja

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM:ssä aistivajeella pyritään estämään yksi aisti - tässä tapauksessa näkö - muiden aistien terävöittämiseksi ja siten aistimusten voimakkuuden lisäämiseksi. Anatominen, täysin läpinäkymätön silmämaskimme takaa sinulle juuri tämän kokemuksen. Se ei ole vain BDSM-lisävaruste, vaan portti henkeäsalpaaviin aistimuksiin.

     

    Oletko valmis luopumaan hallinnasta? Tämä silmänaamari mullistaa seuraavan BDSM-sessiosi!

     

    Näköaistisi sammuttaminen silmämaskin avulla luo intensiivisen uppoutumisen muihin aisteihin. Jokainen ääni, olipa se kuinka hiljainen tahansa, hienoimmat kosketukset ja hienovaraiset tuoksut ovat yhtäkkiä paljon enemmän läsnä. BDSM-skenaariossa silmänaamari antaa käyttäjälleen mahdollisuuden menettää itsensä eräänlaiseen antautumiseen, luopua hallinnasta ja uppoutua täysin hetkeen. Tämä kohonneen herkkyyden ja samanaikaisesti koetun puolustuskyvyttömyyden tila syventää kokemusta ja tekee siitä intensiivisemmän ja unohtumattomamman. Juuri tämä kohonnut aistihavainto tekee Sensory Deprivation -silmänaamioista välttämättömän osan BDSM-maailmassa.

     

    Miksi tämä silmänaamari on kaikkien BDSM:n ystävien pakollinen hankinta:

     

    • Korkealaatuiset materiaalit: Silmänaamarin ulkopuoli on valmistettu hienosta mulperisilkistä ja samettisen pehmeästä elastaanista. Muistivaahtomuovista valmistettu sisävuori takaa mukavan istuvuuden.
    • 3D-muotoilu: Kolmiulotteisen rakenteen ansiosta läpinäkymätön BDSM-silmänaamari mukautuu täydellisesti kasvojen ääriviivoihin. Nenäsillassa oleva valonsuoja estää valon tunkeutumisen, joten täydellinen pimeys vallitsee myös kirkkaassa ympäristössä.
    • Silmiin ei kohdistu painetta: Innovatiivinen 3D-muotoilu takaa, että silmät eivät ahdistu, vaikka ne olisivat auki, ja jopa ripset pysyvät ehjinä. Tämä takaa rennon ja miellyttävän BDSM-istunnon.
    • Säädettävä pääpanta: Säädettävän solkihihnan ansiosta naamari sopii pään ympärysmitoille 40 cm:stä 75 cm:iin. Älä ole huolissasi liian lyhyistä tai liian pitkistä otsanauhoista, BDSM-silmänaamari sopii päähäsi täydellisesti.

     

    BDSM-yhteisön lisäksi myös muut asiakkaamme ympäri maailmaa ovat innostuneita tästä silmänaamarista ja arvostavat tämän korkealaatuisen naamarin tarjoaman kokemuksen intensiivisyyttä ja laatua.

     

    Miten silmänaamari voidaan yhdistää muihin BDSM-tarvikkeisiin?

     

    Silmämaskimme Sensory Deprivation on paljon enemmän kuin pelkkä BDSM-lisävaruste, se on avain entistä intensiivisempään aistilliseen kokemukseen. Yhdistä silmänaamari käsi- ja jalkahihnojen kanssa lisätäksesi liikerajoituksen elementin. Tai käytä tehokasta suukapulaa, joka ei vain tee lausuntoa vaan rajoittaa entisestään viestintää ja tehostaa alistumisen tunnetta. Valitse kontrasteja, kuten hemmottelu höyhenpuutteella ja Dr. Sadon jännittävällä kynttiläsarjalla, jolloin kohonneet aistit havaitsevat jokaisen pisaran kuumaa vahaa ja jokaisen herkän kosketuksen höyhenellä paljon intensiivisemmin. BDSM-mela tai ruoska voi sitten tarjota muita yllättäviä hetkiä.....

     

    More details:

     

    • BDSM-silmämaski aistien riistoon
    • Materiaali: Mulperisilkki, elastaani, memory foam
    • Säädettävä koko. Sopii pään ympärysmitoille 40 cm - 75 cm.
    • Hoito-ohjeet: BDSM-silmänaamarin käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme käsinpesua neutraalilla pesuaineella. Älä pese koneessa ja jätä kuivumaan varjoisaan paikkaan.
    • BDSM-naamioiden verkkokauppa: Tervetuloa MEO:n jännittävään maailmaan, eksklusiivisten bondage- ja BDSM-naamioiden verkkokauppaan. Tutustu henkeäsalpaavaan valikoimaan rakkaudella valmistettuja BDSM-naamioita. Etsitpä sitten laadukasta nahkanaamiota, jossa on korkein käyttömukavuus ja laatu, tai melko hienoa spandexista valmistettua naamiota äärimmäistä aistillista kokemusta varten - valikoimamme ei jätä mitään toivomisen varaa. Asiantuntijoillamme on sormi pulssilla ja he etsivät aina innovatiivisimpia ja laadukkaimpia tuotteita, jotta kokemuksesi olisi vertaansa vailla. Laadusta ja tyylistä tinkimättä tarjoamme sinulle myös houkuttelevia lateksinaamioita, jotka tuovat nautinnon aivan uudelle tasolle. Seikkailunhaluisille tarjoamme jännittäviä kaasunaamareita, jotka vievät BDSM-kokemuksesi uudelle ja jännittävälle tasolle. MEO keskittyy houkuttelevaan muotoiluun ja korkealaatuisiin materiaaleihin, joten se ei tarjoa tavallisia tuotteita, vaan lupaa unohtumattomia ja ainutlaatuisia kokemuksia. BDSM-maskiemme avulla voit tehdä intiimeistä hetkistäsi entistäkin unohtumattomampia. Tutustu BDSM-maailmaan MEO:n kanssa ja anna salaisimpien toiveidesi ja fantasioidesi toteutua. Koska MEO:n kanssa sinun himosi on meidän intohimomme!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Arviointi 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Arviointi 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Arviointi 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Arviointi 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Arviointi 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Anatominen BDSM-silmänaamari Sensory Deprivation

                Anatominen BDSM-silmänaamari Sensory Deprivation

                BDSM:ssä aistivajeella pyritään estämään yksi aisti - tässä tapauksessa näkö - muiden aistien terävöittämiseksi ja siten aistimusten voimakkuuden lisäämiseksi. Anatominen, täysin läpinäkymätön silmämaskimme takaa sinulle juuri tämän kokemuksen. Se ei ole vain BDSM-tarvike, vaan sisäänkäynti henkeäsalpaaviin aistimuksiin.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                12 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: