Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

Lukittava nahkapanta - BDSM

Etsitkö lukittavaa nahkapantaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan täällä MEO:ssa! BDSM-pantamme on pehmustettu, siinä on 3D-renkaat ja se voidaan lukita riippulukolla. Korkealaatuisesta, kasviparkitusta naudannahasta valmistettu ja äärimmäisen tarkasti muotoiltu, tämä MEO:n BDSM-panta on todellinen mestariteos.

Lisätietoja

6643/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Etsitkö lukittavaa nahkapantaa? Sitten MEO on oikea paikka sinulle! BDSM-pantamme on pehmustettu, siinä on 3D-renkaat ja se voidaan lukita riippulukolla. Korkealaatuisesta, kasviparkitusta naudannahasta valmistettu ja äärimmäisen tarkasti muotoiltu, tämä MEO:n BDSM-kaulus on todellinen mestariteos.

    BDSM-kaulapantamme on erittäin hyvin pehmustettu ja säädettävissä kaulan ympärysmitassa, jotta se istuu täydellisesti ja on tarvittaessa periksiantamattoman tiukka. Ihoa myötäilevä istuvuus yhdistettynä korkeaan käyttömukavuuteen tarkoittaa, että kaulapantaamme voidaan käyttää myös normaalien arkivaatteiden (esim. poolopuseron) alla päivisin.

    Kohokohta: BDSM-pannan voi tarvittaessa lukita riippulukolla. Tätä tarkoitusta varten BDSM-pantamme on varustettu lukittavalla soljella lukitusmekanismina. Tämä solki voidaan lukita riippulukolla, jotta sitä ei voida avata tai poistaa. Solki koostuu liikkuvasta osasta, kahleesta, ja kiinteästä vastakappaleesta, joka toimii lukituksena. Riippulukko työnnetään tätä tarkoitusta varten varatun aukon läpi ja lukitsee soljen, kunnes riippulukko poistetaan.

    Tämä MEO:n BDSM-panta on ollut yksi suosituimmista bondage-asusteista miesten ja naisten, aloittelijoiden ja ammattilaisten keskuudessa jo lähes 20 vuoden ajan - ja hyvästä syystä. Sen laatu ja käsityötaito ovat vertaansa vailla, ja sen monipuolisuus tekee tästä BDSM-pannasta välttämättömän BDSM-fanien keskuudessa kaikkialla maailmassa.

    MEO on tunnettu nahkatuotteiden asiantuntemuksestaan! Käsityömme antaa nahalle lämpimän pinnan ja miellyttävän tuntuman. MEO:n käyttämä kasviparkittu nahka on erityisen hienorakeista ja kestävää. Nahan luonne säilyy, luonnollisia epätasaisuuksia ja arpia ei peitetä keinotekoisesti.

    Pehmeän, pehmustetun sisäpuolen ansiosta tämä nahkainen BDSM-kaulus tarjoaa maksimaalisen mukavuuden lisäksi myös maksimaalisen kestävyyden. Moniommellut yksityiskohdat ja kolme D-rengasta tekevät siitä monipuolisen lisävarusteen mihin tahansa bondage-istuntoon. D-renkaisiin voidaan kiinnittää tarpeen mukaan koukkuja, ketjuja tai bondage-köysiä. Lyhyesti sanottuna, tämän BDSM-pannan avulla kaikki fantasiat voidaan toteuttaa.

    Pannan soljen lukitsemiseen voidaan käyttää joko perinteistä riippulukkoa (sisältyy toimitukseen) tai MEOBOND-digitaalista aikalukkoa. MEOBONDin digitaalinen aikalukko sopii käsi- ja nilkkahihnoihin, BDSM-kaulapantoihin, suukapuloihin ja jopa siveysvöihin, ja se varmistaa, että sinut vapautetaan vasta ennalta asetetun ajan kuluttua (enintään 100 tuntia). Toimitukseen sisältyy kuitenkin vain riippulukko. MEOBOND-aikalukko on tilattava erikseen, mutta se on sen arvoinen, sillä se sopii täydellisesti itsesidontatilanteisiin.

    Säädettävä istuvuus sekä soljet ja niitit, joihin on kaiverrettu MEO-logo, tekevät tästä pannasta paitsi toimivan myös esteettisesti miellyttävän. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu äärimmäisen huolellisesti maksimaalisen mukavuuden varmistamiseksi. Mukana tulevien nahanhoito-ohjeiden ansiosta voit olla varma, että nahkainen BDSM-kaulapantasi pysyy aina huippukunnossa.

    BDSM-kaulapanta on äärimmäinen symboli passiivisen kumppanin välittömästä saatavuudesta ja alistumisesta. Joten mitä sinä odotat? Löydä yksi parhaista BDSM-pannoista MEO:lta jo tänään ja koe nautinnon, dominoinnin ja alistumisen kiehtova maailma!

    Lisätietoja:

    • BDSM-panta: lukittava nahkainen BDSM-panta
    • Unisex, miehille ja naisille
    • 3 D-rengasta ketjujen, bondage-köyden tai hihnan kiinnittämiseen.
    • Materiaali: aitoa nahkaa, metallia
    • BDSM-panta on monisäätöinen kaulan ympärillä.
    • Leveys: n. 45 mm, pituus: n. 48 cm.
    • Toimituksen sisältö: BDSM-panta, samettinen säilytyspussi, nahanhoito-ohjeet, 1 samanlainen riippulukko 2 avaimella.
    • Tarjoamme myös nahkaisia käsirautoja ja nilkkahihnoja, jotka sopivat tähän kaulapantaan.
    • MEO on Saksan MEO:n rekisteröity tavaramerkki. MEO on yksi maailman johtavista BDSM-tuotteiden toimittajista, jolle on ominaista erinomainen asiantuntemus korkealaatuisten bondage-tuotteiden valmistuksessa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Love my new collar.

    Love my new collar. It's well made, soft and has enough weight to know I'm his boy without being too thick or heavy to move in. The locking buckles and D rings have been put to good use in and out of our house.

      Arviointi 

      unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen

      Wunderbares Leder, erotischer Ledergeruch, sieht sehr edel aus, prima Spielzeug, hochwertige Verarbeitung und absolut unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen - wir können den Kauf sehr empfehlen...

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      5 Tage auf Paket gewartet

      5 Tage auf Paket gewartet; okay DHL hat gestreikt, aber das ist keine Ausrede für mich. Dann schickct man es halt mit hermes versand. das halsband ist super, aber 5 tage geht gar nciht.

        Arviointi 

        HIgh German Quality

        Really good quality craftsmanship and a perfect collar for anybody. Highly recommended. It makes the person wearing it, look submissive, and it lets the wearer feel submissive.

          Arviointi 

          Awesome collar

          My wife and I love this collar. Adds a bit more spice and she feels sexy wearing it. The locking tang lets her know who's in charge. It's comfortable and has some stretch so it doesn't choke her. The rings let the imagination run wild with restraint options. Recomend buying small MEO locks to fit it though. Definitely worth the price.

            Arviointi 

            Ich trage es für meinen Master sehr gern

            Das Halsband ist sehr bquem zu tragen. Mann möchte es am liebsten nicht wieder abnehmen. Meistens kann ich es gar nicht abnehmen, wenn mein Master den Schlüssel mitnimmt. Ich trage es sehr gerne für ihn..

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
            Arviointi 

            Amazing quality

            I'm extremely happy with this purchase. When I ordered it I wasn't sure what to expect, but it was affordable and arrived in a timely fashion. I will definately be a returning customer! Thank you MEO.

              Arviointi 

              Alles Super

              Super Lederhalsband. Super Qualität. Hatte damit mit meinem Mann richtig viel Spaß. Endlich kann ich ihn an die Leine nehmen. :-D

              • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
              Arviointi 

              This is a great collar

              This is a great collar that feels awesome and locks securely in place. Superb quality as always when MEO is involved. A bit to high for me to wear long time or to sleep in, but I'm getting the low one to use for that!

                Arviointi 

                Lockable collar

                I bought this for my slave along with a leash. I have to say I love walking him around the house and banging him like a cheap whore.

                  Arviointi 

                  Super Qualität

                  Die Qualität ist super und es passt perfekt. Abschließen kann man es auch. Das mitgelieferte Schloss ist auch super. Würde es immer wieder kaufen.

                  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Lukittava nahkapanta - BDSM

                  Lukittava nahkapanta - BDSM

                  Etsitkö lukittavaa nahkapantaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan täällä MEO:ssa! BDSM-pantamme on pehmustettu, siinä on 3D-renkaat ja se voidaan lukita riippulukolla. Korkealaatuisesta, kasviparkitusta naudannahasta valmistettu ja äärimmäisen tarkasti muotoiltu, tämä MEO:n BDSM-panta on todellinen mestariteos.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: