Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nussimiskoneet ja lypsykoneet

Uutiskirje

Vittu kone Gigolo

Gigolo fuck machine on yksi seksikoneiden ehdottomista huipputuotteista! Jos etsit voimakasta, joustavaa panokonetta, jossa on loputon dildo-yhteensopivuus, Gigolon panokoneen pitäisi olla täydellinen valinta.

Lisätietoja

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Gigolo fuck machine on yksi seksikoneiden ehdottomista huipputuotteista! Jos etsit voimakasta, joustavaa panokonetta, jossa on loputon dildo-yhteensopivuus, Gigolon panokoneen pitäisi olla täydellinen valinta.

     

    Tyylikäs, hienostunut ja seksikäs - MEO onnistuu taitavasti paketoimaan täydellisesti toimivan teknologian tyylikkääseen ja huomaamattomaan muotoiluun. Saammeko esitellä? Oman Gigolosi - panokoneen, joka on luotu tyydyttämään himosi ilman kompromisseja!

     

    Mikä tekee Gigolon panokoneesta niin erityisen?

     

    Vittuilukone on kevyt, helppo kuljettaa, sitä voi säilyttää huomaamattomasti käytön jälkeen ja se sopii myös aloittelijoille, jotka haluavat mukavan mutta tehokkaan laitteen. Laaja valikoima korkeus- ja kulmasäätöjä sekä täysin säädettävä työntövoiman syvyys takaavat, että voit nauttia nautinnostasi juuri haluamallasi tavalla.

     

    Vittulaite on varustettu tehokkaalla mutta kuiskaavan hiljaisella 40 watin moottorilla, jonka avulla työntövarsi voi työntää jopa 240 kertaa minuutissa. Nopeutta voidaan säätää 16 portaittain, joten sekä hyvin lempeä, hidas että erittäin nopea ja kova tunkeutuminen on mahdollista. Mitoiltaan 62 cm x 42 cm x 23 cm ja painoltaan 11,5 kiloa tämä on vittumainen kone, jolla on huomattava omapaino ja joka seisoo tukevasti ja varmasti lattialla. Vittuilukone voidaan säätää yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi ja se tyydyttää sinut monissa eri asennoissa.

     

    Gigolon panokone on viimeistelty tyylikkäässä mustassa värissä, jota maustavat värilliset korostukset. Kaksi kaarevaa, mustaa metallijalkaa, joiden päät on kumitettu, takaavat tukevan seisonnan. Poikkijalasta johtaa keskellä ylöspäin tanko, joka pitää kiinni moottorilohkosta. Itse moottori on erittäin ohut ja siinä on työntövarsi.

     

    Jos tilaat tämän vittumaisen koneen, mukana toimitetaan virtalähteen lisäksi käytännöllinen kaukosäädin. Mukana on myös laadukas dildo, jonka mitat ovat 20 cm x 4,5 cm, jossa on erittäin realistinen suonitus ja joka on valmistettu ihoystävällisestä, pehmeästä mutta kestävästä materiaalista.

     

    Gigolon panokone on varustettu Vac-U-Lock-sovittimella. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia Doc Johnsonin, Hung Systemin tai Fucktoolsin Vac-U-Lockilla varustettuja dildoja. Löydät suuren valikoiman dildoja täältä MEO:sta.

     

    Turvallisuus ja toimivuus ovat meille etusijalla! Tämän panokoneen kehityksessä emme keskittyneet vain ehdottoman erinomaiseen toiminnallisuuteen, vaan myös turvallisuuteen. Siksi panokoneessa on turvakytkentätoiminto, jotta se kytkeytyy pois päältä hätätilanteessa. Käyttäjän liikkeisiin mukautuva iskuvarsi tekee työnsä luotettavasti ja väsymättä, ja moottori on miellyttävän hiljainen.

     

    Suuri etu on tietenkin Vac-U-Lock-yhteensopivuus, jonka ansiosta mikään ei ole esteenä kokeiluille mitä erilaisimpien dildojen kanssa. Ja suuri omapaino hyödyttää myös panokoneen toimintaa. Loppujen lopuksi sen pitäisi seisoa mahdollisimman liikkumattomana lattialla käytön aikana.

     

    Miten käytän Gigolo vittukonetta?

     

    Muutamassa minuutissa koottu panokone on heti käyttövalmis ja sitä voidaan testata laajasti. Ensimmäinen vaihe on tietenkin dildon kiinnittäminen työntövarteen, mikä onnistuu sekunneissa. Sitten viet työntövarren haluttuun asentoon ja työnnät dildon anaalisesti tai vaginaalisesti. Käytännöllisen kaukosäätimen avulla voit asettaa haluamasi aloitusnopeuden, jota voidaan lisätä asteittain.

     

    Ja tässä sinulle pieni lisä: Haluatko maata osoitteessa sling ja saada kovaa panoa? Mutta sinulla ei ole kumppania? Sitten meillä on sinulle hyviä uutisia! Koska sinun ei välttämättä tarvitse käyttää sling kumppanin kanssa! Innovatiivinen panokoneen kiinnikkeemme (klikkaa tästä) mahdollistaa Gigolo-mallin kaltaisten panokoneiden kiinnittämisen erityiseen sling kehykseen (johon sling on ripustettu). Tulet olemaan innostunut; meidän sanamme siitä!

     

    Lisätietoja:

     

    • Tehokas panokone, jossa on pitkä isku
    • erittäin hiljainen ja tehokas moottori
    • 40 wattia 24 V
    • langaton kaukosäädin
    • 16 intensiteettitasoa
    • automaattinen turvakytkin
    • Täysi valikoima iskukulmia, jopa pystysuora! Voit saada vittuilua kaikissa asennoissa.
    • Tunkeutumissyvyys 2,5-10 cm
    • Vac-U-Lock-sovittimella Doc Johnson- ja Hunglock-dildoille.
    • hiljainen toiminta jopa korkeimmalla tasolla
    • kaikki pääkomponentit ovat CNC-jyrsittyjä ja valmistettu lentokonealumiinista
    • 110/240 volttia (plug & play)
    • musta 8" (20,32 cm) dildon mukana
    • käyttöohje mukana
    • toimitetaan mustassa pahvilaatikossa huomaamattoman ruskean kuljetuslaatikon sisällä.
    • maailmanlaajuinen toimitus

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Arviointi 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 7 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 7 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Vittu kone Gigolo

      Vittu kone Gigolo

      Gigolo fuck machine on yksi seksikoneiden ehdottomista huipputuotteista! Jos etsit voimakasta, joustavaa panokonetta, jossa on loputon dildo-yhteensopivuus, Gigolon panokoneen pitäisi olla täydellinen valinta.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: