Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Selkäsaunatuotteet

Uutiskirje

Musta slapper alkaen Mauvais Garçon Sarja MEO:lta

Perinteisen merkityksen ja nykyaikaisen mukauttamisen yhdistelmä tekee tuotteesta slapper erityisen kiehtovaksi soittimeksi. Kyky luoda yhdellä välineellä niin monenlaisia tuntemuksia hienovaraisesta stimulaatiosta voimakkaaseen nautintoon ja kipuun tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen molemmille osapuolille.

Lisätietoja

3823/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Löydä lopullinen potku BDSM-istuntoihin: meidän slapper puristisessa muotoilussa yhdistyvät toiminnallisuus ja esteettinen tyylikkyys. Tämä poikkeuksellinen väline ei ole vain visuaalinen kohokohta kokoelmassasi, vaan se myös takaa intensiivisen kokemuksen kaikille osapuolille.

    Varustettu vankalla, ruskealla puukahvalla ja laadukkaasta PU-nahasta valmistetulla kaksoisremmillä slapper on vaikuttavan 47 cm pitkä (mukaan lukien 18 cm:n kahvan pituus) ja 5 cm leveä. Vegaaninahan ja puukahvan huolellinen yhdistäminen kahdella ruuviliitoksella takaa maksimaalisen käyttöturvallisuuden lisäksi myös huomattavan kestävyyden.

    Muotoilu on hyvin harkittu: paksu, ergonomisesti muotoiltu kahva istuu mukavasti käteen ja yhdessä joustavan hihnan kanssa takaa mukavan painon ja täydellisen tasapainon. Tämä helpottaa käsittelyä ja tekee käytöstä miellyttävää. Osoitteessa slapper on ihanteellinen BDSM-harrastajille, jotka etsivät tarviketta tottelemattomien alamaisten kurittamiseen, sillä erittäin joustava hihna antaa juuri oikean määrän iskua.

    Yhdistäkää slapper muiden BDSM-tarvikkeiden, kuten käsirautojen, silmäsiteen ja kepin kanssa autenttisen kohtauksen luomiseksi. Halusitpa sitten lempeää rangaistusta tai voimakasta selkäsaunaa, tämä monipuolinen slapper mukautuu tarpeisiisi ja saa kaikkien BDSM-fanien sydämet sykkimään nopeammin.

    Meidän slapper on välttämätön väline BDSM-laitteissa, sillä sen avulla rangaistuksen voimakkuus voidaan annostella tarkasti ja siten vastata osallistujien yksilöllisiin rajoihin ja mieltymyksiin. Lisäksi ergonominen puinen kahva mahdollistaa tarkan hallinnan ja käsittelyn, mikä on erityisen hyödyllistä pidemmissä istunnoissa.

    Slapperin historiallinen käyttö koulukurissa antaa sille tietynlaisen auktoriteetin ja ankaruuden auran, mikä on usein toivottavaa BDSM-istunnossa. slapper toimii paitsi fyysisenä myös psykologisena välineenä, jolla vahvistetaan dynamiikkaa hallinnan ja alistumisen välillä.

    Perinteisen merkityksen ja modernin mukauttamisen yhdistelmä tekee iskarista slapper erityisen kiehtovaksi välineeksi. Kyky luoda yhdellä välineellä niin monenlaisia tuntemuksia hienovaraisesta stimulaatiosta voimakkaaseen nautintoon ja kipuun tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen molemmille osapuolille. PU-nahan käyttö Slapperin modernissa versiossa vetoaa myös kasvavaan BDSM-harrastajien yhteisöön, joka arvostaa vegaanisia tai eläimettömiä tuotteita tinkimättä kuitenkaan leikin laadusta tai tehokkuudesta.

    Kaiken kaikkiaan slapper on esimerkki siitä, miten perinteiset välineet voidaan integroida nykyaikaiseen BDSM-kulttuuriin ja mukauttaa nykypäivän standardeihin ja arvoihin. Sen suosio korostaa, että monipuoliset, tehokkaat ja psykologisesti houkuttelevat välineet ovat edelleen kiehtovia ja tarpeellisia kurittamisen ja kurittamisen taiteessa.

    Lisätietoja:

    • BDSM slapper osoitteesta Mauvais Garçon Sarja MEO:lta
    • Materiaali: puu, vegaaninen PU-nahka
    • Mitat: Pituus 47 cm (mukaan lukien 18 cm:n kahvan pituus) ja leveys 5 cm.
    • Puhdistus: Käytön jälkeen VERYCLEAN suihkeella.
    • Käyttäessäsi läpsyttimiämme on tärkeää noudattaa aina SSC-periaatteita (Safe, Sane, and Consensual). Turvallisuus, tervejärkisyys ja molemminpuolinen suostumus ovat vastuullisen käyttäytymisen kulmakiviä BDSM-yhteisössä. slapper tulisi käyttää vain sellaisten henkilöiden, jotka ovat tietoisia riskeistä ja ryhtyvät tarvittaviin toimenpiteisiin vahinkojen välttämiseksi. On suositeltavaa, että tutustut etukäteen tekniikoihin ja käytäntöihin, joilla varmistetaan turvallinen käyttö. Läpsiminen voi herättää voimakkaita tunteita, joten on tärkeää sopia selkeistä rajoista ja signaaleista osapuolten kesken. BDSM-toiminnan tulisi aina tapahtua yhteisymmärryksessä, tietoon perustuen ja turvallisessa ympäristössä kaikkien osapuolten hyvinvoinnin varmistamiseksi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Does exactly what you need

    Does exactly what you need it to, we’ll build, not cheaply made

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Musta slapper alkaen Mauvais Garçon Sarja MEO:lta

    Musta slapper alkaen Mauvais Garçon Sarja MEO:lta

    Perinteisen merkityksen ja nykyaikaisen mukauttamisen yhdistelmä tekee tuotteesta slapper erityisen kiehtovaksi soittimeksi. Kyky luoda yhdellä välineellä niin monenlaisia tuntemuksia hienovaraisesta stimulaatiosta voimakkaaseen nautintoon ja kipuun tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen molemmille osapuolille.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    10 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: