Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Todellinen Ass Play

Uutiskirje

FIST-X - Pre fisting Vibraattori

Tämä sensaatiomainen keksintö, pre fisting Vibraattori, ei ainoastaan inspiroi fisting Yhteisöä! Tulet hämmästymään siitä, kuinka helppoa ja yksinkertaista käden tai nyrkin tunkeutuminen voi yhtäkkiä olla. Lämmön, tärinän ja pallomaisen pään avulla FIST-X venyttää peräaukkoa, lämmittää sulkijalihasta ja rentouttaa sitä.

Lisätietoja

3085/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä sensaatiomainen keksintö, pre fisting Vibraattori, ei ainoastaan inspiroi fisting Yhteisöä! Tulet hämmästymään siitä, kuinka helppoa ja yksinkertaista käden tai nyrkin tunkeutuminen voi yhtäkkiä olla. Lämmön, tärinän ja pallomaisen pään avulla FIST-X venyttää peräaukkoa, lämmittää sulkijalihasta ja rentouttaa sitä. Se valmistelee sinua jännittävään seksiin fisting Seksiä. FIST X sopii myös peräaukon harjoitteluun, isojen anaalilelujen valmisteluun - ja tietysti fistingin aloittelijoille!

     

    Kovemmat mutta jännittävät seksiharjoitukset, kuten anaali- tai fist- fisting tai nyrkkivittuilu vaativat optimaalista valmistautumista! Patentoitu FIST X tekee vastaavista alueista vähemmän herkkiä, takaa turvallisen ja rennon nyrkin liukumisen ja pitkäkestoisen nautinnon!

     

    Kohokohdat:

     

    • fisting Ammattilaiset ja fisting Ja aloittelijat rakastavat Pre fisting MEO:n FIST X -vibraattori!
    • Itselämpenevä hierontapää: Itselämpenevä hierontapää tarjoaa erityisen voimakkaan tunteen, kun se lämmittää liukuvoidetta, hieroo peräaukkoa ja rentouttaa sulkijalihaksen täysin.
    • Voimakkaat värähtelyt: Nauti 6 nopeudesta ja 12 värähtelymallista, joiden välillä voit helposti vaihtaa. FIST X:n keskellä olevien suurten painikkeiden avulla voit helposti vaihtaa eri asetusten välillä!
    • Ladattava & premium-silikoni: Värähtelevä sauva on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta silikonista, joka tuntuu silkkisen pehmeältä! Värähtelevä sauva on myös ladattava.
    • Yhteensopiva monien fisting Voiteiden ja liukuvoiteiden kanssa: FIST X:n pehmeä pää on yhteensopiva vesi- ja öljypohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

     

    Mikä FIST X:ssä on niin erityistä?

     

    Valmistaudu kuumille treffeille uuden suosikkilelusi, FIST X:n kanssa! Ergonomisesti täydellisesti muotoiltu, Pre fisting Vibraattori, jonka ohut kahva sopii täydellisesti käteen ja on helppo ja intuitiivinen ohjata ja käyttää. Laadukkaassa silikonista valmistetussa erikoisvibraattorissamme on tärinä- ja lämmitystoiminnot, jotta peräaukkosi ja sulkijalihaksesi ovat optimaalisesti valmistautuneet istuntoon! fisting Istuntoa varten! Nauti 6 värinänopeudesta ja 12 värinätilasta sekä ihanasta lämmitystoiminnosta, joka lämmittää sulkijalihaksen lisäksi myös FIST X:n päässä olevaa voiteluainetta. Olemme varustaneet FIST X:n kahvan etupuolella olevalla suurella näytöllä, jotta voit helposti muuttaa asetuksia milloin tahansa. Paina painikkeita tutkiaksesi, mistä pidät eniten!

     

    Miten käytän FIST X:ää?

     

    Käytä FIST X:ää intuitiivisesti suosikkiliukuvoiteesi kanssa ja rentoudu. Kytke lelu päälle, levitä hieman voiteluainetta pyöreään silikonipäähän ja kytke sitten lämpötoiminto päälle. Voiteluaine lämpenee ja hetkessä voit käyttää FIST X:n päätä herkillä erogeenisillä vyöhykkeilläsi ja hieroa peräaukkoasi! Nauti, kuinka sulkijalihaksesi rentoutuu ja verenkierto paranee. Voiteluaine tekee loput: se on lämmin, aistillinen ja märkä! Kun olet valmis, voit aloittaa fisting Kun olet valmis, aloita sessio ja huomaat, kuinka helppoa käden tai nyrkin tunkeutuminen voi olla. Käytön jälkeen puhdista FIST XL yksinkertaisesti VERYCLEAN -suihkeella, lataa ja valmistaudu seuraavaan kertaan!

     

    Miten puhdistan FIST X:n?

     

    Puhdista FIST X yksinkertaisesti vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat desinfioivan puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Mitä muuta minun on huomioitava?

     

    Älä käytä FIST X:ää silikonia sisältävien voiteluaineiden kanssa. Ne voivat vahingoittaa korkealaatuista materiaalia. Ainoastaan FIST X:n pää on yhteensopiva silikoni- tai öljypohjaisten voiteluaineiden kanssa. Suosittelemme liukuvoidegeeliämme Alphamale AQUA, joka soveltuu erityisesti koviin seksiharjoituksiin.

     

    Lisätietoja:

     

    • FIST X
    • Tehokkaat värähtelyt: 6 nopeutta ja 12 värähtelymallia
    • Dimensions: Kokonaispituus 22 cm, pään halkaisija 5 cm.
    • Materiaali: silikoni, ABS-muovi
    • FIST X voidaan lämmittää 45 asteeseen asti.
    • Helppolukuinen näyttö
    • Käytä magneettista USB-kaapelia FIST X:n lataamiseen. Latausaika on enintään 2-3 tuntia.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Muy bueno

    Ya teníamos un masajeador, más antiguo y más grande.. Por lo qué al sacar este del envoltorio nos pareció muy pequeño.
    Despues de probarlo por primera vez está encantada. Muy potente, muy buena sensación en mano y piel, estupendo para limpiar.
    Buena compra.

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Absolute Empfehlung

    Der Fist-X ist etwas vom Besten was ich bei Meo gekauft habe. Bereits beim ersten Mal dehnte sich die Rosette enorm und entspannte den Schliessmuskel. Ich konnte meine Dildokollektion im wahrsten Sinne des Wortes vergrössern. Ich bin überzeugt, mit diesem Vibrator werde ich mein erstes Fisten sehr bald erleben. Tolles Produkt, nicht ganz billig, aber jeden Euro wert.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Je recommande

    Attiré par sa discrétion et ses côtés pratiques pas de câbles et waterproof, nous avons été séduit par la.puissance des vibrations. Les effets sont rapides et efficaces !! Je conseille tout de même l'utilisation d'un lubrifiant pour plus de confort. L'autonomie a l'air satisfaisante

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    My brain was almost on the wall!

    I bought this to use on my boyfriend before fisting, he loves it! But I decided to try it on myself, well what can I say, my brain almost flew out of my skull and ill be expecting a noise complaint letter from my landlord soon! I still haven't come round from it! I thought I'd gone blind for a moment, you should buy one! Guys be careful you may end up shooting through the roof.

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Trés bonne qualité

    Produit arrivé rapidement, emballage soigné, fournis avec une petite pochette de transport très pratique et de plus, un manuel en Français !!! Et beaucoup de mode de vibration different Tres satisfait, je recommande !!!

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Fisting Pigs love it

    Fisting Pigs love it - Now I wonder why someone hasn't invented this before! Thank you MEO - you guys have improved my routine and my life.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Besser

    Echt nicht übertrieben aber der Fist X ist eine geile Sache! Funktioniert einwandfrei und danach geht alles viel einfacher von Statten. Sonst habe ich immer mit verschiedenen Plugs trainiert. Aber das ist besser!

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Ottimo prodotto

    Non me l'aspettavo, ma funziona davvero alla perfezione per prepararsi..... :)

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Quiet and comfortable

    Quiet and comfortable. Different from any other Wand Massager.

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    FIST-X - Pre fisting Vibraattori

    FIST-X - Pre fisting Vibraattori

    Tämä sensaatiomainen keksintö, pre fisting Vibraattori, ei ainoastaan inspiroi fisting Yhteisöä! Tulet hämmästymään siitä, kuinka helppoa ja yksinkertaista käden tai nyrkin tunkeutuminen voi yhtäkkiä olla. Lämmön, tärinän ja pallomaisen pään avulla FIST-X venyttää peräaukkoa, lämmittää sulkijalihasta ja rentouttaa sitä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: