Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Virtsaputken vibraattorit

Uutiskirje

Virtsaputkivärähtelijä UROPOWER

UROPOWER-virtsaputkivibraattorin avulla koet intensiivistä stimulaatiota syvällä sisälläsi kuin koskaan ennen. UROPOWER on äärimmäinen virtsaputkivibraattori tai penisvibraattori ja se on suunniteltu täydellisesti virtsaputken stimulaatioon. Ehdoton kohokohta BDSM-myymälässämme.

Lisätietoja

2220/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    UROPOWER-virtsaputkivibraattorin avulla koet intensiivistä stimulaatiota syvällä sisälläsi kuin koskaan ennen. UROPOWER on äärimmäinen virtsaputkivärähtelijä tai penisvibraattori ja se on suunniteltu täydellisesti virtsaputken stimulaatioon. Ehdoton kohokohta BDSM-myymälässämme.

     

    Virtsaputkivibraattorilla voit laukaista täysin uusia, tuntemattomia tunteita, sillä virtsaputki yhdistyy erittäin herkkiin, helposti stimuloitaviin hermoryhmiin. Kapean kärjen ansiosta virtsaputkivärähtelijä on miellyttävän helppo asettaa paikalleen pienellä MEO:n VERYDEEP-voiteluaineella ja se hemmottelee sinua henkeäsalpaavilla, vaihtelevilla värähtelyillä ja sykkeillä pehmeästä kovaan.

     

    Virtsaputkivärähtelijä on eroottinen lisävaruste tuntijoille ja tuntijoille. Siinä on liukas, 2-5 millimetriä leveä, mustasta silikonista valmistettu varsi, ja sen kartiomaisen muodon ansiosta se on helppo asettaa virtsaputkeen pienellä harjoittelulla.

     

    Värähtelyt hierovat virtsaputkea ja takaavat voimakkaan orgasmin. Virtsaputkivärähtelijä voidaan ladata USB-kaapelilla, joten voit aloittaa heti.

     

    Kuinka käyttää: Käytä vibraattoria ja käytä sitä: Virtsaputkivibraattori työnnetään hitaasti ja varovasti virtsaputkeen VERYCLEAN liukuvoiteen kanssa. Ensimmäinen orgasmi voidaan usein saavuttaa jo siinä vaiheessa. Äärimmäisen virtsaputken stimulaation ansiosta 5 orgasmia on miehille helposti mahdollinen. Meidän on varoitettava sinua tässä vaiheessa valtavasta kiimasta, joka voi syntyä!

     

    Edut yhdellä silmäyksellä:

     

    • 7 värähtelymallia pehmeästä kovaan
    • Helppokäyttöinen virtsaputkivärähtelijä
    • Virtsaputkivärähtelijä aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille
    • Valmistettu korkealaatuisesta silikonista
    • Tehokas värähtely
    • Orgasmitakuu


    Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, se on hygieeninen ja turvallinen käyttää. Virtsaputkivärähtelijän pyöreä ohjausosa varmistaa, että kapeaa sauvaa ei voi työntää liian syvälle. Virtsaputkivibraattori on erittäin miellyttävä väline, eikä se ole vain hauskaa BDSM-istunnon aikana.

     

    Käytön jälkeen voit puhdistaa virtsaputkivibraattorin lämpimällä vedellä ja saippualla ja desinfioida sen sitten Toy-Cleaner VERYCLEAN -puhdistusaineellamme. Varmista, että virtsaputkivibraattori on juuri desinfioitu ennen jokaista käyttökertaa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Virtsaputkivärähtelijä
    • Materiaali: silikoni
    • Hyvä liukupinta
    • Pituus: 26 cm
    • työnnettävä pituus: 17,5 cm
    • Halkaisija: 2 mm - 5 mm
    • voimakas tärinä
    • 7 värähtelymallia
    • Ladattavissa USB-kaapelilla
    • Haluatko ostaa virtsaputkivärähtelijänVirtsaputkivärähtelijä? Etsitkö virtsaputkivibraattoria miehille tai virtsaputkivibraattoria naisille? Silloin UROPOWER-urethravibraattori on juuri oikea valinta. Tämä virtsaputkivärähtelijä on unisex-lelu miehille ja naisille, helppo käyttää ja helppo puhdistaa. Olitpa sitten aloittelija, edistynyt tai ammattilainen, tämän BDSM-myymälämme virtsaputkivärähtelijän avulla olet täydellisesti valmistautunut autoeroottisiin leikkeihin tai jännittävään BDSM-istuntoon.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Traumhaftes Gefühl

    Der Uropower Harnröhrenvibrator funktioniert weitaus besser, als ich es mir am Anfang vorstellen konnte. Vor allem, wenn der Partner ihn nutzt, um einen damit zu verwöhnen (oder zu bestrafern), ist der Harnröhrenvibrator eine wahre Offenbarung. Die Vibrationen fühlen sich einfach unglaublich geil an. Die Qualität des Harnröhrenvibrators macht auch einen sehr guten Eindruck. Ich bin zufrieden und kann den Uropower nur weiterempfehlen.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Virtsaputkivärähtelijä UROPOWER

    Virtsaputkivärähtelijä UROPOWER

    UROPOWER-virtsaputkivibraattorin avulla koet intensiivistä stimulaatiota syvällä sisälläsi kuin koskaan ennen. UROPOWER on äärimmäinen virtsaputkivibraattori tai penisvibraattori ja se on suunniteltu täydellisesti virtsaputken stimulaatioon. Ehdoton kohokohta BDSM-myymälässämme.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: