Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Virtsaputken vibraattorit

Uutiskirje

Virtsaputkivärähtelijä, jossa on E-stimulaattori - X-Play Trainer

Uusi Tarjous
  • Virtsaputkivärähtelijä, jossa on E-stimulaattori - X-Play Trainer

Kun X-Play Trainer voit kokea täysin uusia ulottuvuuksia seksuaalisessa stimulaatiossa. Tämä vallankumouksellinen virtsaputkivärähtelijä on enemmän kuin pelkkä seksilelu miehille. The X-Play Trainer yhdistää jo tuntemasi ja rakastamasi aistikkaat värähtelyt jännittävään sähköiseen stimulaatioon, joka lähettää orgasmiaaltoja peniksen akselin läpi suoraan vatsaan.

Lisätietoja

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kun X-Play Trainer voit kokea täysin uusia ulottuvuuksia seksuaalisessa stimulaatiossa. Tämä vallankumouksellinen virtsaputkivärähtelijä on enemmän kuin pelkkä seksilelu miehille. The X-Play Trainer yhdistää jo tuntemasi ja rakastamasi aistikkaat värähtelyt jännittävään sähköstimulaatioon, joka lähettää orgasmiaaltoja peniksen akselin läpi suoraan vatsaan.

    Tämä tuote on noussut BDSM-skenen sisäpiirin vinkistä maailmanlaajuiseksi bestselleriksi!

    The Estim X-Play Trainer ei ole saavuttanut mainetta ainoastaan BDSM-yhteisössä, vaan siitä on tulossa yhä suositumpi myös laajemman yleisön keskuudessa. Asiakkaamme ympäri maailmaa raportoivat vertaansa vailla olevista ja intensiivisistä kokemuksista, joita he ovat saaneet Estimillä X-Play Trainer ovat kokeneet Estin kanssa Klassisen tärinän ja intensiivisen sähköstimulaation yhdistelmä avaa täysin uusia intiimiyden ja nautinnon horisontteja. Juuri tämä monipuolisuus on tehnyt Estim X-Play Trainer yhdeksi kysytyimmistä tuotteista segmentissään. Ei ole väliä, onko joku uusi virtsaputken stimulaatiossa vai onko hänellä jo kokemusta - the X-Play Trainer tarjoaa sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille ainutlaatuisen, henkeäsalpaavan kokemuksen.

    10 toimintatilaa, loputtomia orgasmeja: X-Play Trainer ilahduttaa asiakkaitamme!

    Estim X-Play Trainer on kymmenen erilaista värähtelymoodia, jotka tarjoavat monenlaisia tuntemuksia - lempeästä sykkimisestä voimakkaisiin sykkeisiin, jotka saavat sinut saavuttamaan uusia kliimakseja yhä uudelleen ja uudelleen. Mutta se on vasta alkua, sillä todellinen kohokohta on intensiivinen sähköstimulaatio. Sähköstimulaatio, joka alkaa peniksen kärjestä eli glansista ja lähettää sieltä voimakkaita mutta miellyttäviä sähköimpulsseja koko peniksen varren läpi kehon sisälle, on todella henkeäsalpaava. Tunne, jollaista et ole varmasti koskaan ennen kokenut.

    Muotoilu ja toiminta täydellisyydessään: tutustu X-Play Traineriin!

    Materiaalin suhteen X-Play Trainer tekee vaikutuksen turvallisuudellaan ja vaarattomuudellaan. Nikkelittömästä metallista valmistettu virtsaputkivärähtelijä sopii herkimmällekin iholle. Laadukas metalli ei ainoastaan tarjoa houkuttelevaa ulkonäköä, vaan se on myös yhteensopiva silikoni- ja vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Keskeytymätöntä leikkihupia varten Estim X-Play Trainer voidaan ladata helposti USB:n kautta, ja se on aina valmiina seuraavaa kierrosta varten!

    Tärinäkohtaa sähköstimulaation: kaksinkertainen nautinto, joka jättää sinut sanattomaksi!

    Sähköstimulaatiolla varustetun virtsaputkivärähtelijän erikoisuus on ainutlaatuinen ja intensiivinen stimulaatiotyyppi. Tässä muutamia syitä, miksi miehet ovat X-Play Trainer ovat innoissaan:

    • Kohdennettu stimulaatio: Virtsaputki on erogeeninen vyöhyke, joka jätetään usein huomiotta. Virtsaputkivärähtelijä stimuloi tätä herkkää aluetta suoraan ja intensiivisesti.
    • Syvät tuntemukset: Sähköinen stimulaatio tarjoaa täysin erilaisen kokemuksen kuin perinteinen tärinä. Se luo pistelevän tai sykkivän tunteen, jota monet miehet kuvaavat erityisen voimakkaaksi ja kiihottavaksi.
    • Erikoislaatuinen stimulaatio: Värähtelyn ja sähköstimulaation yhdistelmä tarjoaa laajan valikoiman tuntemuksia, lempeästä voimakkaaseen, joten miehet voivat mukauttaa kokemuksen mieltymystensä mukaan.
    • Uusia stimulaatiomahdollisuuksia: Monille miehille virtsaputken stimulointi sähköstimulaatiolla on täysin uusi kokemus, joka avaa aiemmin tuntemattomia kliimakseja ja nautinnollisia tuntemuksia.


    Soveltaminen:

    • Käytä laadukasta liukuvoidetta, kuten VeryDepiä, miellyttävän käytön takaamiseksi ja desinfioi laite ennen käyttöä MEO:n INSTACLEAN -suihkeella.
    • Hiero penistä, kunnes se on puoliksi pystyssä, ja aseta sitten sisään X-Play Trainer aseta sisään.
    • Käynnistä tärinä ja halutessasi sähköstimulaatio ja valitse haluamasi tärinäkuvio ja voimakkuus.
    • Anna sensaatiomaisten tuntemusten valloittaa itsesi.


    Lisätietoja:

    • Estim X-Play Trainer
    • Materiaali: Ruostumaton teräs, ABS-muovi
    • Mitat: Kokonaispituus: 21,5 cm, työnnettävä pituus: 18 cm, anturin halkaisija: 5 mm.
    • Toimituksen laajuus: 1 X-Play Trainer (virtsaputkivärähtelijä, jossa on sähköstimulaatio), 1 USB-latauskaapeli.
    • 10 erilaista tärinätilaa: 10 eri tärinätilan valikoiman ansiosta X-Play Trainer tarjoaa vaikuttavan valikoiman erilaisia tuntemuksia lempeästä kihelmöinnistä voimakkaaseen sykintään.
    • E-Stim: Nauti sähköstimulaatiosta, joka lähettää voimakkaita, sykkiviä aaltoja koko peniksen varren läpi.
    • Nikkelivapaa ja turvallinen: Nikkelivapaan metallisondin avulla voit kokeilla haluamallasi syvyydellä ja se on turvallinen myös herkälle iholle.
    • Korkealaatuinen materiaali X-Play Trainer mEO:lta on valmistettu korkealaatuisesta metallista ja se on yhteensopiva sekä silikoni- että vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa miellyttävän kokemuksen varmistamiseksi.
    • USB:n kautta ladattava: USB-lataustoiminto mahdollistaa nopean ja helpon latauksen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Virtsaputkivärähtelijä, jossa on E-stimulaattori - X-Play Trainer

    Virtsaputkivärähtelijä, jossa on E-stimulaattori - X-Play Trainer

    Kun X-Play Trainer voit kokea täysin uusia ulottuvuuksia seksuaalisessa stimulaatiossa. Tämä vallankumouksellinen virtsaputkivärähtelijä on enemmän kuin pelkkä seksilelu miehille. The X-Play Trainer yhdistää jo tuntemasi ja rakastamasi aistikkaat värähtelyt jännittävään sähköiseen stimulaatioon, joka lähettää orgasmiaaltoja peniksen akselin läpi suoraan vatsaan.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: