Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin liukuvoide

Uutiskirje

FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Vesipohjainen voiteluaine

FuckBuddy™ - nimi kertoo kaiken! Tämä henkilökohtainen liukuvoide on kehitetty erityisesti kaikille, jotka etsivät intohimoista seksiä - milloin tahansa ja ilman sitoutumista - eläimellistä ja kiimaista! Aivan kuten todellinen "Fuck Buddy", joka edustaa mutkatonta seksiä ilman emotionaalista sitoutumista, MEO:n FuckBuddy™ antaa sinulle vapauden elää syvimpiä halujasi milloin haluat.

Lisätietoja

3576/100

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

129,90 €/L

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    FuckBuddy™ - nimi kertoo kaiken! Tämä henkilökohtainen liukuvoide on kehitetty erityisesti kaikille, jotka etsivät intohimoista seksiä - milloin tahansa ja ilman sitoutumista - eläimellistä ja kiimaista! Aivan kuten todellinen "Fuck Buddy", joka edustaa mutkatonta seksiä ilman emotionaalista sitoutumista, MEO:n FuckBuddy™ antaa sinulle vapauden elää syvimpiä halujasi aina kun siltä tuntuu.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ on kunnianosoitus seksuaaliselle vapaudelle, joka liittyy halujesi löytämiseen uusilla ja jännittävillä tavoilla.


    Vesipohjainen FuckBuddy™-liukuvoide on porttisi rajattomaan nautintoon, olipa kyseessä sitten vaginaalinen, anaalinen, oraalinen tai suosikkiseksilelusi kanssa. FuckBuddy™ eroaa muista liukuvoiteista sen ainutlaatuisen kaksitoimisuuden ansiosta - se ei ole vain liukuvoide, vaan kutsu käyttää liukuvoidepulloa myös dildona!

    Kaksinkertaista nautintoa FuckBuddy™ Double Action Lube -liukuvoiteen avulla!

    FuckBuddy™ - Nimi kertoo kaiken: luotettava kumppani kaikkiin seksuaaliseikkailuihin, ilman ehtoja. Kuvittele liukuvoide, joka tekee vaikutuksen paitsi ensiluokkaisella laadullaan ja silkkisen pehmeällä koostumuksellaan, myös mielikuvitusta stimuloivalla muotoilullaan - henkilökohtaisen nautintoesineen muotoisella pullolla. Aivan oikein, FuckBuddy™ on äärimmäinen kaksitoiminen liukuvoide, joka antaa tuplasti nautintoa suoraan käteesi ja tarjoaa kiihottavia hetkiä aina kun haluat.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ - Mutkattoman intohimon innoittamana:


    FuckBuddy™-liukuvoiteemme on saanut inspiraationsa seksuaalisten kohtaamisten yksinkertaisesta, suorasta luonteesta, joka on vapaa emotionaalisista sotkuista; vain hyvää seksiä! Se lupaa mutkattoman, nautinnollisen ja käytännöllisen kokemuksen - samanlaisen kuin parisuhde, jossa on kyse vain fyysisestä nautinnosta.

    Ainutlaatuisesti muotoiltu liukuvoidepullo ei toimi ainoastaan säiliönä silkkiselle vesipohjaiselle liukuvoiteellemme, vaan myös henkilökohtaisena seksileluna anaaliseen tai emätinkäyttöön. Innovatiivisesti muotoiltu liukuvoidepullo mahdollistaa nopean ja tarkan levityksen ja antaa sinulle myös vapauden käyttää sitä dildona - kumppanin kanssa tai ilman.

    FuckBuddy™ - koska nautintosi ei tunne kompromisseja. Tutustu tämän innovatiivisen liukuvoiteen etuihin:

    • Yleiskäyttö: FuckBuddy™:tä voidaan käyttää universaalisti - se sopii täydellisesti emättimen, anaalin ja suun kautta nauttimiseen sekä yhdessä seksilelujesi kanssa.
    • Helppokäyttöinen: Paina vain innovatiivista pulloa ja voit levittää liukuvoidetta sinne, missä sitä tarvitset.
    • Innovatiivinen muotoilu: FuckBuddy™ tekee vaikutuksen ainutlaatuisella pullon muotoilulla, joka ei ole vain käytännöllinen vaan myös stimuloi mielikuvitustasi. Pullo ei ainoastaan muistuta penistä, vaan se on myös realistisesti muotoiltu dildo, jossa on korostuneet suonet ja pullistuva kiima, joka tekee jokaisesta käytöstä seksikkään seikkailun
    • Valmistettu Saksassa: Laatu ja luotettavuus ovat etusijalla. FuckBuddy™ on valmistettu Saksassa, mikä takaa korkeimmat standardit valmistuksessa ja ainesosien turvallisuudessa.
    • Vesipohjaisen liukuvoiteen edut: FuckBuddy™ tarjoaa kaikki vesipohjaisen liukuvoiteen edut - se on ihoystävällinen, helppo pestä pois, lateksiyhteensopiva ja turvallinen käyttää kaikenlaisten seksilelujen kanssa.
    • Ylivoimaisuus muihin henkilökohtaisiin liukuvoiteisiin verrattuna: Toisin kuin silikonipohjaiset voiteluaineet, jotka voivat syövyttää tiettyjä materiaaleja, FuckBuddy™ on turvallinen käyttää kaikkien seksilelujen kanssa. Se ei jätä jäämiä eikä hyökkää seksilelun materiaaliin.
    • Pitkäkestoinen voitelu: Vaikka FuckBuddy™ on helppo pestä pois, se tarjoaa pitkäkestoista ja tehokasta voitelua, joka minimoi kitkaa ja tarjoaa intensiivisen mutta nautinnollisen kokemuksen.


    FuckBuddy™ on enemmän kuin pelkkä liukuvoide - se on seikkailu, joka odottaa sinun kokemustasi.

    Oma FuckBuddy™ odottaa sinua mukana tässä seikkailussa ja tarjoaa sinulle unohtumattomia ekstaasin öitä. Lähde mukaan tähän seikkailuun ja koe, kuinka FuckBuddy™ nostaa himosi uusiin sfääreihin. Valmistaudu kokemuksiin, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin sinä!

    Lisätietoja:

    • FuckBuddy™
    • Vesipohjainen henkilökohtainen liukuvoide
    • Sisältö: 100 ml (3.38 fl oz.)
    • Ainesosat (INCI): Vesi, glyseriini, hydroksietyyliselluloosa, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini.
    • Käyttö: FuckBuddy™ on öljy-, rasva- ja hajusteeton vesipohjainen voiteluaine, joka ei jätä jäämiä ja on hajuton. Levitä penikseen, peräaukkoon tai emättimeen tarpeen mukaan. FuckBuddy™ on lateksiyhteensopiva, se on helppo pestä pois saippualla ja se tulee säilyttää viileässä paikassa lasten ulottumattomissa. Vältä suoraa auringonvaloa ja sulje tiiviisti käytön jälkeen.
    • Älä koskaan käytä liukuvoidetta avoimiin haavoihin tai tulehtuneelle iholle.
    • Emme tee kompromisseja tuotteidemme laadun ja turvallisuuden suhteen. Me MEO:lla työskentelemme joka päivä parantaaksemme jatkuvasti laatuamme ja asettaaksemme tyytyväisyytesi etusijalle. Tuotamme yksinomaan Saksassa laadukkaista, sertifioiduista ainesosista, jotka ovat ehdottoman turvallisia seksielämällesi.
    • Ainesosat ja käyttö: FUCKBUDDY™:n koostumuksessa Double Action Lube luotamme valikoituun valikoimaan korkealaatuisia ainesosia, jotta voimme taata sinulle turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen. Yksityiskohtaiset tiedot ainesosista löytyvät pakkauksesta ja tästä tuotekuvauksesta. Suosittelemme, että asiakkaat, joilla on herkkä iho tai tunnettuja allergioita, testaavat tuotetta pienellä ihoalueella ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten intoleranssien poissulkemiseksi. Lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen on käännyttävä, jos olet epävarma ainesosista tai niiden vaikutuksista.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Tuotemerkkien tai tavaramerkkien mainitseminen on vain viitetarkoituksessa, eikä se tarkoita minkäänlaista liittymistä tai kumppanuutta.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Love this slick long lasting lube

    Love this slick long lasting lube

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great product

    Does what it says, great it being water based I will be buying again

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Top

    Es klebt nicht, gleitet sehr gut, macht keine Flecken, ist geruchsneutral und man kann es im Bett für alle, wirklich alle Spiele nehmen. Dass es in einer Dildoflasche kommt ist sehr gut!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Super

    Ich habe viele Gleitmittel auf Wasserbasis ausprobiert, auch wenn ich keine großen Erwartungen hatte, es war wirklich schrecklich...
    Also habe ich mir dieses Gleitgel von MEO bestellt und ich muss sagen, es ist wirklich toll.
    Es hält lange für ein Gleitgel auf Wasserbasis, hat keinen Geruch wie andere.
    Ich benutze es mit Silikonspielzeug und es greift das Material nicht an.
    Es trocknet auch nicht so unangenehm wie andere Gleitgele.
    Es verteilt sich auch sehr gut, was bedeutet, dass man weniger davon braucht :).
    Kann ich wirklich nur empfehlen.

      Arviointi 

      Buon prodotto

      Davvero un buon prodotto. Risulta davvero delicato,pur facendo ottimamente il suo lavoro.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Muy bueno

      La sensación al usarlo es muy buena, lubrica muy bien con solo un poco.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Guter Preis, geile Flasche

      Das Gleitgel fühlt sich sehr gut an, der Preis ist gut. Alles so wie beschrieben. Begeistert hat mich die doppelte Funktion als Dildo

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      this is amazing

      this is the best lube me and my boyfriend have ever used , a little goes a long way and it's so amazing for such a good price . i would 100% recommend this !

        Arviointi 

        Excellent Lube

        Excellent lube if the area is dry then this lube will get things flowing and you will be enjoying your pleasure and having a very fulfilling time.

          Arviointi 

          Bon

          Super produit, si vous souhaitez bien glisser lol

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Satisfaisant

          Testé récemment , un produit assez bon dans l'ensemble .. ne sèche pas trop vite , chauffe un peu ce qui n'est pas désagréable .. la glisse est bonne , aucune odeur ni irritation .. un prix plus que raisonnable .. je vais certainement passer d'autres commandes

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Perfetto

          Premetto che ho la pelle molto sensibile e altri lubrificanti mi danno fastidio ma questo è perfetto e poi ne basta davvero poco

            Kirjoita oma arvostelusi

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Vesipohjainen voiteluaine

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Vesipohjainen voiteluaine

            FuckBuddy™ - nimi kertoo kaiken! Tämä henkilökohtainen liukuvoide on kehitetty erityisesti kaikille, jotka etsivät intohimoista seksiä - milloin tahansa ja ilman sitoutumista - eläimellistä ja kiimaista! Aivan kuten todellinen "Fuck Buddy", joka edustaa mutkatonta seksiä ilman emotionaalista sitoutumista, MEO:n FuckBuddy™ antaa sinulle vapauden elää syvimpiä halujasi milloin haluat.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: