Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

Masturboija varten edging - Boundless Dual Motor Stroker

Uusi Tarjous

Masturboija Boundless Dual Motor Stroker on hyvin erityinen seksilelu, joka ilahduttaa sekä miehiä että hallitsevia kumppaneita. Sen lisäksi, että se toimii masturbaattorina itsetyydytykseen, se on ihanteellinen myös BDSM-kontekstissa niin sanottuun "tease & denial" tai "edging" -tilanteeseen.

Lisätietoja

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Masturboija Boundless Dual Motor Stroker on hyvin erityinen seksilelu, joka ilahduttaa sekä miehiä että hallitsevia kumppaneita. Sen lisäksi, että se toimii masturbaattorina itsetyydytyksessä, se on ihanteellinen myös BDSM-kontekstissa niin sanottuun "tease & denial" tai "edging" -tekniikkaan.

    "Tease & denial" ja niin sanottu "edging" ovat käytäntöjä, joilla pyritään tehostamaan seksuaalista mielihyvää viivyttämällä tai kieltämällä orgasmi tilapäisesti. Siihen kuuluu itsensä tai kumppanin saattaminen orgasmiin ja sen jälkeen stimulaation lopettaminen tai vähentäminen "vapautumisen" hetken viivästyttämiseksi. Tätä voidaan toistaa useita kertoja lopullisen orgasmin voimakkuuden lisäämiseksi.

    "Tease & denial" tarkoittaa miespuolisen kumppanin leikkisää "kiusaamista" ja viivyttelyä kieltämällä häneltä välitön tyydytys. Tämä voi olla vahva dominoinnin ja alistumisen elementti BDSM-suhteessa, ja se voi tehostaa sekä psykologisia että fyysisiä nautinnon aspekteja.

    "Edging" on "tease & denial" -tekniikan erityismuoto, jossa mieskumppania käytetään kumppanin stimuloimiseen Boundless Dual Motor Stroker käytetään kohdennetusti stimulaation tarkkaan hallitsemiseksi. Kun Boundless Dual Motor Stroker sinä tai kumppanisi voit tarkasti hallita stimulaation voimakkuutta ja nopeutta, mikä tekee kokemuksesta entistäkin intensiivisemmän ja hallitumman. Masturbaattoria käytetään maksimaalisen kiihottumisen aikaansaamiseksi johtamatta kuitenkaan kliimaksiin, kunnes hallitseva kumppani päättää sallia orgasmin.

    The Boundless Dual Motor Stroker on innovatiivinen BDSM-masturbaattori, jossa on kaksi tehokasta moottoria ja vedenpitävä rakenne, joka tekee siitä ihanteellisen kumppanin monenlaisiin nautintoihin. Tämä hienostunut seksilelu on kehitetty erityisesti viemään "edging" - orgasmin viivyttämisen leikki - uudelle tasolle.

    Tekniset ominaisuudet:

    • Kaksoismoottoritekniikka: Varustettu kahdella moottorilla, jotka toimivat toisistaan riippumatta, tämä Boundless Dual Motor Stroker peniksen intensiivistä stimulaatiota. Tämä kaksoistoiminto mahdollistaa peniksen eri alueiden stimuloimisen samanaikaisesti eri intensiteeteillä, mikä soveltuu erityisen hyvin "edging"-harjoituksiin.
    • 10 värähtelytilaa: Yhteensä kymmenen eri värähtelytilaa sisältävässä Boundless Dual Motor Stroker tarjoaa laajan valikoiman stimulaatiovaihtoehtoja penikselle. Hellävaraisesta sykkimisestä voimakkaisiin värähtelyihin voit navigoida eri toimintojen välillä napin painalluksella ja muokata nautintoa yksilöllisesti.
    • Kaksipuolinen, avoin muotoilu: Innovatiivinen, kaksipuolinen muotoilu, jossa on kaksi sisäänkäyntiä, tekee siitä Boundless Dual Motor Stroker paitsi monipuoliseksi myös erityisen helpoksi puhdistaa. Avoimet päät mahdollistavat BDSM-masturbaattorin helpon hoidon ja huollon.
    • Teksturoitu sisäkammio (holkki): Sisäkammiossa on erilaisia tekstuureja, jotka tarjoavat lisästimulaatiota joka kerta, kun se koskettaa penistä. Nämä tekstuurit lisäävät herkkyyttä ja auttavat tehostamaan särmäyskokemusta.
    • Vedenpitävä: Vedenpitävä muotoilu avaa mahdollisuuden käyttää sitä Boundless Dual Motor Stroker märissä ympäristöissä, kuten suihkussa, mikä laajentaa käyttömahdollisuuksia entisestään.
    • Matkustamiseen sopiva muotoilu: Kompakti ja huomaamaton Boundless Dual Motor Stroker täydellinen kumppani matkustamiseen. Sen huomaamaton muotoilu tekee siitä ihanteellisen seksilelun matkustamiseen.
    • Akun kesto: Jopa 150 minuuttia edging ovat mahdollisia, ja latausaika on suhteellisen lyhyt, vain kaksi tuntia.


    Näillä teknisillä ominaisuuksilla Boundless Dual Motor Stroker on modernin seksileluteknologian mestariteos, joka on kehitetty erityisesti BDSM-käytäntöä eli "edgingiä" varten. Kahden moottorin, erilaisten värähtelymuotojen ja kuvioidun sisäkammion yhdistelmä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia hallita nautintoa ja viivästyttää kliimaksia ennennäkemättömän voimakkaan orgasmin saavuttamiseksi.

    Lisätietoja:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • BDSM-masturbaattori edging.
    • Virtalähde Ladattava USB-akku (sisältyy toimitukseen)
    • Materiaali: ABS PU-pinnoitteella (kotelo), TPE (holkki), silikoni (painike), teräs (latauskontaktit).
    • Mitat: 3,75 cm (halkaisija - holkki), 12,75 cm x 9,5 cm (yhteensä).
    • Paino: noin 450 grammaa
    • Enimmäiskäyttöaika: 150 minuuttia
    • Maksimilatausaika: 120 minuuttia
    • Toiminnot: 10
    • Puhdistaminen: Puhdistus: Puhdistus: Optimaalista hoitoa ja pitkää käyttöikää ajatellen Boundless Dual Motor Stroker suosittelemme perusteellista puhdistusta VERYCLEAN -suihkulla jokaisen käytön jälkeen. Tämä erityinen puhdistussuihke on helppokäyttöinen ja takaa perusteellisen ja hygieenisen puhdistuksen, jotta seksilelu pysyy huippukunnossa.
    • Liukuvoide: Huomaa, että silikonipohjaisen liukuvoiteen käyttöä ei suositella tälle tuotteelle, koska se voi vahingoittaa lelun materiaalia Boundless Dual Motor Stroker voi vahingoittaa materiaalia. Parhaan kokemuksen saamiseksi ja Boundless Dual Motor Strokerin eheyden varmistamiseksi suosittelemme STROKE-voiteluainetta. Tämä voiteluaine on kehitetty erityisesti seuraavia tarkoituksia varten edging ja tarjoaa optimaalisen voitelevuuden, joka pidentää nautintoa ja tehostaa tuntemuksia vahingoittamatta strokerin materiaalia Boundless Dual Motor Stroker vahingoittamatta materiaalia.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Arviointi 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Arviointi 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Masturboija varten edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturboija varten edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturboija Boundless Dual Motor Stroker on hyvin erityinen seksilelu, joka ilahduttaa sekä miehiä että hallitsevia kumppaneita. Sen lisäksi, että se toimii masturbaattorina itsetyydytykseen, se on ihanteellinen myös BDSM-kontekstissa niin sanottuun "tease & denial" tai "edging" -tilanteeseen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: