Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nyrkkeilygeeli

Uutiskirje

Boy Butter Nyrkkeilyn voiteluaine - Original Formula - Puristuspullo

Tulossa pian  Tarjous

Pehmeästä koostumuksestaan tunnettu nyrkkeilyvoiteluaine Boy Butter myydään perinteisesti purkissa. Nyt se on saatavilla MEO:lta myös käytännöllisessä puristuspullossa! Tämä mahdollistaa liukuvoiteen hygieenisemmän annostelun nyrkkeilykäyttöön ja on siksi täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat lisää hygieniaa ja mukavuutta liukuvoidetta käyttäessään.

Lisätietoja

29,90 €


-20%

23,92 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Pehmeästä koostumuksestaan tunnettu nyrkkeilyvoiteluaine Boy Butter myydään perinteisesti purkissa. Nyt se on saatavilla MEO:lta myös käytännöllisessä puristuspullossa! Tämä mahdollistaa liukuvoiteen hygieenisemmän annostelun nyrkkeilykäyttöön ja on siksi täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat lisää hygieniaa ja mukavuutta liukuvoidetta käyttäessään. Lisäksi Boy Butter puristuspullossa tarjoaa samat todistetut edut kuin Boy Butter Original Formula - sama laatu, uusi muoto!

    Discover Boy Butterkasviöljyistä valmistettu korkealaatuinen voiteluaine. Kehitetty erityisesti fisting on erittäin pehmeä, verrattavissa nestemäiseen voihin, ja mahdollistaa vaivattoman tunkeutumisen kaikkiin aukkoihin! Rikastettu ainesosilla, kuten kookosöljyllä ja silikonilla Boy Butter miellyttävän tunteen aikaansaamiseksi fisting.

    Välttämätön, kun olet tutustunut siihen: Boy Butter nyrkkeilyn liukuvoide, joka määrittelee kaikki standardit uudelleen!

    Anaalinyrkkeily vaatii korkealaatuisen liukuvoiteen, kuten Boy Butter. Ilman tätä liukuvoidetta kokemus voi olla paitsi epämiellyttävä, myös vaarallinen terveydellesi. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin emätin tai suu, peräaukko ei tuota luonnollista liukuvoidetta. Siksi liukuaine on fisting voiteluaine on välttämätön kitkan minimoimiseksi ja mahdollisten vammojen välttämiseksi.

    Boy Butter on erinomainen voiteluaine anaalinyrkkeilyyn. Kasviöljypohjansa ansiosta se tarjoaa poikkeuksellisen pehmeän, sulaa voita muistuttavan koostumuksen. Tämä mahdollistaa pehmeän liukumisen ja tarjoaa samalla enemmän turvallisuutta anaalinyrkkeilyn aikana fisting. Lisäksi koostumuksen sisältämä kookosöljy ja silikoni kosteuttavat ja edistävät siten joustavuutta

    Toinen etu, joka on Boy Butter on sen pitkäkestoinen liukuvuus. Toisin kuin monia muita liukuvoiteluaineita, liukuvoidetta ei tarvitse käyttää jatkuvasti uudelleen pidempien nyrkkeilysessioiden aikana, sillä se pysyy pysyvästi voideltuna. Toinen ratkaiseva etu muihin öljypohjaisiin voiteluaineisiin verrattuna on sen vesiliukoisuus Boy Butter. Boy Butter voidaan siksi helposti ja yksinkertaisesti pestä pois lämpimällä vedellä.

    Tulet hämmästymään siitä, miten uskomattoman tehokas tämä liukuaine on!

    Ainesosat, kuten kookosöljy ja silikoni Boy Butter tarjoavat poikkeuksellisen liukuvan vaikutuksen, joka helpottaa käden tai nyrkin työntämistä peräaukkoon ja parantaa tuntoa. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta se on paitsi helppo levittää, myös levittyy tasaisesti. Toisin kuin monet muut fisting Voiteluaineista, se pysyy Boy Butter juuri siellä, missä sitä tarvitaan, eikä se tipu.

    Miksi Boy Butter on uusi pakollinen voiteluaineesi!

    The Original Formula osoitteesta Boy Butter on kookosöljypohjainen koostumus, joka on homogenisoitu ihanan kermaiseksi henkilökohtaiseksi liukuvoiteeksi. Koskettaessa ihoa liukuaine muuttuu läpinäkyväksi ja tekee vaikutuksen pitkäkestoisella liukuvuudellaan, joka ei ole millään tavalla huonompi kuin silikonipohjaisten nyrkkeilyvoiteluaineiden. Boy Butter se tuntuu erittäin pehmeältä ja kevyeltä ja takaa optimaalisen voitelun jokaisella käyttökerralla. Lisäksi se on Boy Butter turvallista käyttää, myrkytöntä ja se voidaan helposti poistaa iholta ja tekstiileistä vedellä. Olipa kyse sitten rentouttavasta hieronnasta tai kaikenlaisista anaalisista nautinnoista - se on aina oikea valinta Boy Butter on aina oikea valinta.

    Boy Butter puristinpullossa yhdellä silmäyksellä:

    • 100 % kasvipohjainen ja vegaaninen.
    • Erittäin sileä, täydellinen nyrkkeilytoimintaan.
    • Helppo puhdistaa - vesiliukoinen huolimatta siitä, että se on öljypohjainen.
    • Pitkäkestoinen voiteleva vaikutus.
    • Ravitsevat ainesosat, kuten kookosöljy ja silikoni, hemmottelevat ihoa.
    • Ei ole yhteensopiva lateksikondomien kanssa.
    • Syötävä ja vapaa myrkyistä.
    • Yhteensopiva silikonisten seksilelujen kanssa.
    • Ihanteellinen kaikkiin anaaliseksin muotoihin.
    • Valmistettu Yhdysvalloissa korkealaatuisista, luonnollisista ainesosista.


    Mikä tekee Boy Butter niin erityistä? Huolimatta siitä, että se on öljypohjainen Boy Butter vesiliukoinen ja voidaan siksi huuhdella helposti pois lämpimällä vedellä. Mutta ole varovainen! Boy Butter ei ole yhteensopiva kondomien kanssa. Jos arvostat turvaseksiä, suosittelemme Aquameoa, vesipohjaista liukuvoidetta.

    Lisätietoja:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • Käytännöllisessä puristinpullossa
    • Saatavana 3 kokoa: Boy Butter Vaihtoehdot: Original 266 ml / 9 fl.oz. ja Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Huom: Boy Butter ei ole yhteensopiva lateksikondomien kanssa, mutta sitä voidaan käyttää muista materiaaleista valmistettujen kondomien kanssa.
    • Ainesosat (INCI): Osittain hydratut kasviöljyt, glyseriini, polysorbaatti 60, tokoferyyliasetaatti, glyseryylistearaatti, fenyylitrimetikoni.
    • Kaikki Boy Butter Tuotteet valmistetaan vastuullisesti korkealaatuisista, luonnollisista ja vegaanisista ainesosista.
    • Valmistettu Yhdysvalloissa.
    • MEO ja Boy Butter ovat kaksi tunnettua tuotemerkkiä liukuvoiteiden ja seksuaalisen hyvinvoinnin alalla. Molemmat yritykset tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten öljy- ja vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten esim Boy Butter ja Aquameo.
    • MEO ja ovat maineensa velkaa Boy Butter paitsi tuotteidensa korkealle laadulle, myös sitoutumiselle tuoteturvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Yritykset ovat tietoisia asiakkaidensa erityistarpeista, mikä näkyy niiden tarjoamien tuotteiden monipuolisuudessa.
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Cool

    Très bon produit

      Arviointi 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Arviointi 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Boy Butter Nyrkkeilyn voiteluaine - Original Formula - Puristuspullo

          Boy Butter Nyrkkeilyn voiteluaine - Original Formula - Puristuspullo

          Pehmeästä koostumuksestaan tunnettu nyrkkeilyvoiteluaine Boy Butter myydään perinteisesti purkissa. Nyt se on saatavilla MEO:lta myös käytännöllisessä puristuspullossa! Tämä mahdollistaa liukuvoiteen hygieenisemmän annostelun nyrkkeilykäyttöön ja on siksi täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat lisää hygieniaa ja mukavuutta liukuvoidetta käyttäessään.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: