Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

BDSM Posture Collar musta nahka, lukittava

Koe henkeäsalpaava BDSM-kokemus lukittavalla nahallamme Posture Collar. Tämä kaulus on korkeampi ja jäykempi kuin perinteinen BDSM-kaulus, joka pakottaa käyttäjän pään ylöspäin pystyasentoon. Nahkapannan Posture Collar tiukka istuvuus rajoittaa pään liikkeitä ja antaa ehdottoman alistumisen tunteen.

Lisätietoja

3330/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Nauti tajunnanräjäyttävästä BDSM-kokemuksesta lukittavan mustan nahkamme kanssa Posture Collar. Tämä panta on korkeampi ja jäykempi kuin perinteinen BDSM-panta, joka pakottaa käyttäjän pään ylöspäin, jotta hän saa pystyasennon. Nahkapannan Posture Collar tiukka istuvuus rajoittaa pään liikkeitä ja antaa käyttäjälle hallinnan ja alistumisen tunteen. Korkealaatuinen nahka ja huolellinen työstö takaavat, että nahkainen Posture Collar on paitsi toimiva myös esteettisesti miellyttävä.

     

    Mitä erityistä tässä nahkaisessa Posture Collar on?

     

    MEO ®:n käsintehtyyn Posture Collar käytetään vain erinomaista naudannahkaa, mikä tekee pannasta erityisen vakaan ja takaa erittäin hyvän käyttömukavuuden sidonnan aikana. Posture Collar istuu tiukasti ja napakasti kaulan ympärille. Vyön kaltaisilla metallisoljilla Posture Collar voidaan sulkea ja säätää minkä tahansa kaulan ympärysmitan mukaan. Kolme integroitua ruostumattomasta teräksestä valmistettua D-rengasta tarjoavat mahdollisuuden integroida Posture Collar optimaalisesti bondage-istuntoon. Voit esimerkiksi kiinnittää siihen lyijynarun, ketjuja, joissa on koukkusilmukat, nahkaiset käsiraudat tai bondage-köyden. Käyttämämme korkealaatuiset soljet ja niitit, joissa on kohokuvioitu MEO ® -logo, tekevät Posture Collar -osastostamme paitsi väärentämisen varman, myös niin kestävät, että se soveltuu erinomaisesti myös pidempiin ja intensiivisempiin BDSM-sessioihin. Erityiset soljet takana mahdollistavat Posture Collar lukitsemisen pienillä riippulukoilla. Mukana toimitetaan kaksi riippulukkoa samalla avaimella ja 4 avainta. Vaihtoehtoisesti Posture Collar voidaan lukita myös elektronisella aikalukollamme MEOBOND. Löydät myös yhteensopivat nahkaiset käsi- ja jalkahihnat BDSM-myymälästämme.

     

    Posture Collar - Oikea asento on opeteltava!

     

    A Posture Collar on nahkapanta, jota käytetään erityisesti BDSM-harjoituksissa. Se on anatomisemmin muotoiltu, korkeampi ja jäykempi kuin tavallinen BDSM-panta ja pakottaa käyttäjän pään ylöspäin, mikä johtaa pystympään asentoon. Se on myös tiukempi ja asettuu hyvin tiukasti kaulan ympärille rajoittaakseen pään liikettä ja saavuttaakseen tietyn asennon. BDSM-suhteessa Posture Collar voi toimia alistumisen ja hallinnan symbolina. Lisäksi sitä voidaan käyttää kasvatuskeinona, joka pakottaa kantajan omaksumaan pystyasennon ja olemaan tottelevaisempi. BDSM-kielessä Posture Collar käytetään usein nimitystä "asentopanta" tai "dominanssipanta". Nahkaisen Posture Collar kantaminen voi luoda syvemmän siteen asianosaisten, Top ja Sub, välille.

     

    Miksi Posture Collar on niin suosittu orjuudessa?

     

    NahkainenPosture Collar on erityisen suosittu BDSM-skenessä, koska se tarjoaa keinon ilmaista dominointia ja ehdotonta alistumista. Pannan käyttäminen voi olla käyttäjälleen aistillinen kokemus, koska se istuu hyvin tiukasti ja rajoittaa voimakkaasti päätä ja kaulaa, mikä antaa tunteen rajoituksesta ja hallinnasta. BDSM-panta voi myös olla selkeä symboli hallitsevasta kumppanista, mikä auttaa luomaan hallinnan ja ylivallan suhteeseen.

     

    Miten hoidan ja puhdistan nahkapannan Posture Collar?

     

    Posture Collar puhdistetaan yksinkertaisesti kostealla liinalla. Nahkaa Posture Collar voi hoitaa käyttämällä silloin tällöin hyvää nahkarasvaa sileälle nahalle. Tämä pitää Posture Collar nahan erityisen joustavana. Vain asianmukaisella hoidolla nahkaPosture Collar pysyy optimaalisessa kunnossa ja on kestävä ja pitkäikäinen.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM-asentopanta
    • Materiaali: nahka, ruostumaton teräs
    • Erittäin korkea, pehmustettu kaulus, joka on valmistettu tukevasta nahasta ja joka asettaa ja kiinnittää pään voimakkaasti.
    • Kaksinkertaisella solkisuljella selässä ja kolmella tukevasti kiinnitetyllä D-renkaalla.
    • Mukana kaksi samanlaista riippulukkoa ja 4 avainta.
    • Maksimikorkeus n. 17,5 cm, leveys 42 cm
    • On tärkeää huomioida, että asentopannoja saa käyttää vain suostumuksella ja turvallisuustoimenpiteiden mukaisesti mahdollisten vammojen tai henkisten haittojen välttämiseksi. Ennen Posture Collarin käyttöä on aina tärkeää kommunikoida selkeästi, jotta varmistetaan, että kaikki osapuolet ovat samaa mieltä ja tuntevat rajansa.
    • Posture collar tai asentopanta: Posture collar on kirjaimellinen käännös englanninkielisestä termistä "Posture Collar". Asentopantaa voi olla monenlaista, mutta tyypillisesti sitä kuvataan kaulana, joka pakottaa käyttäjän pään ylöspäin ja pakottaa hänet pystympään asentoon.
    • Dominance collar: Tätä termiä käytetään usein BDSM-skenessä kuvaamaan kaulapantaa, jota käytetään dominanssi- ja alistumisskenaarioissa. Dominointipantoja voi olla monenlaisia, mutta ne ovat usein korkeampia ja jäykempiä kuin perinteiset pannat, jotka pakottavat käyttäjän pään ylöspäin.
    • Orjapanta: Tätä termiä käytetään kuvaamaan kaulapantaa, jota orja käyttää, kun hän palvelee hallitsevaa kumppania BDSM-skenessä. Orjapanta voi olla monenlainen, mutta tyypillisesti sitä kuvataan kaulana, joka symboloi kantajansa alistamista.
    • BDSM-kaulus: Tätä termiä käytetään kuvaamaan kaulusta, jota käytetään BDSM:ssä orjuuden apuvälineenä. Bondage-kaulapanta voi olla monentyyppinen, mutta tyypillisesti sitä kuvataan kaulapannaksi, joka pakottaa käyttäjän pään ylöspäin ja rajoittaa pään liikkeitä.
    • Bondage-kaulus: Tätä termiä käytetään kuvaamaan bondage-käytössä käytettävää kaulusta. Bondage-kaulus voi olla eri muotoinen, mutta tyypillisesti se kuvataan kaulukseksi, joka rajoittaa käyttäjän pään ja rajoittaa pään liikkeitä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Under Master's full control

    Find it much more comfortable than the other posture collars I own. The locks on the back are also a big plus to remind your Slave that he is under Master's full control. :-)

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Very comfortable

    I was surprised at how nice this looks and how comfortable it is to wear. I haven't worn it long term but in short term it is very nice to wear and doesn't rub on my shoulders or make my skin raw.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Fits like it was custom made

    This collar is a perfect fit for me, it almost fits like it was custom made for my neck. The quality is pretty nice and I love the way I look when I'm wearing it.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Le top du top !

    J'ai récemment acheté ce collier BDSM en cuir véritable et je dois dire que je suis absolument ravi ! Ce collier est non seulement stylé, mais aussi très confortable à porter. La qualité du cuir est exceptionnelle et il est clair que ce produit est fabriqué avec soin et précision. En un mot, ce collier BDSM en cuir est le meilleur que j'ai jamais eu ! Je le recommande vivement à tous ceux qui cherchent un accessoire de qualité pour pimenter leurs sessions BDSM. Croyez-moi, vous ne serez pas déçu !

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Begeisterung pur

    Ich muss einfach meine Begeisterung für das geile Posture-Collar aus echtem Leder teilen, das ich hier kürzlich gekauft habe! Dieses Halsband hat mich in jeder Hinsicht positiv überrascht! Zunächst einmal hat mich die Qualität des Halsbands absolut begeistert. Das Leder ist hochwertig, weich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität einzubüßen. Es hält den Kopf wirklich in einer "unverrückbaren", aufrechten Position. Das Design ist einfach klasse: schick, funktional und absolut einzigartig.
    Noch besser: Die Schnallen sind sogar abschließbar, was ein unerlaubtes Ablegen unmöglich macht und und für ein Gefühl der absoluten Auslieferung sorgt. Ich bin nicht der Einzige, der von diesem Halsband begeistert ist – auch meine Partnerin ist absolut überzeugt! Alles in allem kann ich das Halsband von MEO jedem wärmstens empfehlen, der auf der Suche nach einem hochwertigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat uns beide wirklich beeindruckt und gehört definitiv zu unseren Lieblingsstücken in unserer Sammlung!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM Posture Collar musta nahka, lukittava

    BDSM Posture Collar musta nahka, lukittava

    Koe henkeäsalpaava BDSM-kokemus lukittavalla nahallamme Posture Collar. Tämä kaulus on korkeampi ja jäykempi kuin perinteinen BDSM-kaulus, joka pakottaa käyttäjän pään ylöspäin pystyasentoon. Nahkapannan Posture Collar tiukka istuvuus rajoittaa pään liikkeitä ja antaa ehdottoman alistumisen tunteen.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: