Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

Master & Slave - Bondage Set

Koe, kuinka eroottista voi olla olla täysin kumppanisi armoilla! Bondage-settimme koostuu käsiraudoista, nilkkahihnoista, BDSM-pannasta ja johtoköydestä. Bondage-settimme on suunniteltu niille, jotka haluavat täydelliset BDSM-välineet bondage-istuntoa varten erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Lisätietoja

2488/00

99,90 €


-65%

34,97 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe, kuinka eroottista voi olla olla täysin kumppanisi armoilla! Bondage-settimme koostuu käsiraudoista, nilkkahihnoista, BDSM-pannasta ja johtoköydestä. Bondage-settimme on suunniteltu niille, jotka haluavat täydelliset BDSM-välineet bondage-istuntoa varten erinomaisella hinta-laatusuhteella.

     

    Laadukas bondage-setti on valmistettu vegaanisesta PU-nahasta. Jokaisessa sitomisvälineessä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukevasti kiinnitetty rengas. Tämän ansiosta hillitsimet sopivat erinomaisesti vahvoihin kiinnityksiin, kuten levitystangon tai bondage-köyden kanssa. Miellyttävän pehmeästä PU-nahasta valmistettu pehmuste tarjoaa lisämukavuutta ja huolellisesti pyöristetyt reunat estävät painepisteitä.

     

    Vankan työn ja hyvän materiaalilaadun ansiosta bondage-setti on kestävä ja erittäin kestävä. Bondage-kiinnityssiteet voidaan säätää soljen avulla eri kokoisiksi S - XL välillä.

     

    Mitä erikoista bondage-rajoitussarjassa on?

     

    Tuotteita valitessamme meillä oli selvästi mielessä kovempi vaihde ja olemme koonneet setin, joka on suunniteltu erityisesti kokeneiden BDSM-harrastajien tarpeisiin. Settimme sopii kuitenkin täydellisesti myös pariskunnille, jotka haluavat sukeltaa bondage-maailmaan ensimmäistä kertaa, mutta joilla ei ole vielä paljon kokemusta alalta. Voit odottaa 4 valittua bondage-tarviketta, jotka johdattavat sinut hallinnan ja alistumisen jännittävään leikkiin - kukin yksinään tai missä tahansa yhdistelmässä. Kaikki tarvikkeet sopivat yhtä hyvin naisille kuin miehillekin. Tarvittaessa voit vaihtaa hallitsevan ja alistuvan roolia milloin tahansa.

     

    Miten käytän MEO®-sidontasarjaa?

     

    Tukevasti muotoillut siteet antavat turvallisen otteen sidonnan aikana, ja kaunis, täyteläinen väritys syvänmustana tekee siteistä myös visuaalisen herkun. Mukana tulevan karabiinin ansiosta voit aloittaa heti: Laita BDSM-panta päälle ja tunne kaulan ympärillä oleva kireys, joka terävöittää aistejasi niin, että havaitset kosketuksen paljon intensiivisemmin ja siten lisäät nautintoa. Ojenna sitten kätesi kumppanillesi, jotta hän voi käyttää säädettäviä käsirautoja, joilla kädet voidaan lamauttaa niin, että liikkuminen on rajoitettua. Tunnustele nyt tiiviisti istuvia nilkkahihnoja, jotka tarjoavat sinulle täydellisen antautumisen tunteen. Polvistu ja anna kumppanisi kiinnittää johtoköysi tiukasti istuvaan kaulapantaan..... Leikit voivat alkaa. Anna mielikuvituksesi valloilleen! Kumppanisi nauttii täysin siemauksin orjuuden antaumuksellisesta jännityksestä.

     

    Miten puhdistan bondage-setin?

     

    Voit puhdistaa bondage-setin helposti vedellä ja miedolla saippualla. Jos etsit desinfiointiainetta, suosittelemme suihketta VERYCLEAN.

     

    Miten voin oppia bondagea? Mihin minun on kiinnitettävä huomiota aloittelevana bondage-opiskelijana?

     

    Jos olet kiinnostunut bondagesta, MEO on oikea paikka sinulle. Bondage-tuotteiden valikoimamme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat oppia bondagea, sinun kannattaa ensin tutustua bondage-myymälässämme www.meo.de tämänkaltaisen leikin eri tyyppeihin. Riippuen siitä, mikä bondage-ala kiinnostaa sinua ja mitä bondage-leikkejä pidät ja haluat oppia, on järkevää laajentaa tietämystäsi muutenkin kuin teoreettisesti kirjoista. Voit kokeilla kumppanisi kanssa ensimmäisiä askeleita nahkakahleillamme ja spandex-naamarilla tai silmäsidonnalla.

     

    Mitä eroa on bondagella ja BDSM:llä?

     

    Molemmat voivat tuottaa suurta nautintoa! Eroottinen bondage on BDSM:n laji, jossa toinen kumppani sitoo toisen. Pohjimmiltaan bondage tarkoittaa valtaa, dominointia ja alistumista, kontrollia ja riippuvuutta. Yhteistä kaikille BDSM-koulutuksille on se, että vallan näkökulma on keskeinen. Aina on aktiivinen tai hallitseva kumppani ja passiivinen tai alistuva kumppani. Sidonnaisuuksissa tämä vallan epätasapaino tulee selvästi näkyviin, kun toinen kumppani sidotaan tai rajoitetaan hänen liikkumis- ja toimintavapauttaan.

     

    Millainen bondage sopii aloittelijoille?

     

    Aloittelijan kannattaa lähestyä bondage-seksiä hitaasti. Tämä alkaa bondage-kiinnityssiteiden valinnasta. MEO:lla meillä on bondage-kiinnityssiteitä monissa eri tyyleissä; kiinnityssiteitä aloittelijoille ja kiinnityssiteitä ammattilaisille - materiaaleina esimerkiksi nahka, PU-nahka, teräs ja monet muut. Aloittelijana sinun kannattaa kiinnittää huomiota bondage-rauhojen yksinkertaisiin kiinnikkeisiin. Käsirautojen kiinnikkeiden pitäisi olla helppo sulkea ja myös avata uudelleen ja sidontalenkkien pitäisi olla helppokäyttöisiä. Liian monilla soljilla, salvoilla ja lukoilla varustetut siteet tai päävaljaat voivat nopeasti käydä masentaviksi, jos et tunne niitä kunnolla. Aloittelijan bondageen pätee sama sääntö: vähemmän on usein enemmän.

     

    Miten voin kertoa kumppanilleni, että haluan kokeilla bondagea?

     

    Huolimatta kaikesta avoimuudesta, jolla bondage- ja BDSM-aiheita nykyään käsitellään, omista seksuaalisista fantasioista tai tarpeista puhuminen on edelleen asia, jonka useimmat miehet ja naiset kokevat äärimmäisen vaikeaksi. Tämä pätee erityisesti silloin, kun on kyse omista bondage- tai BDSM-fantasioista. Mutta tässäkin tapauksessa motto on: Keskustelu on ensimmäinen alku! Puhukaa toisillenne; puhukaa kumppaninne kanssa siitä, mitä haluaisitte kokeilla seksin aikana! Vaikka se saattaisi olla sinulle vaikeaa, sinun pitäisi puhua nimenomaan siitä, mitä haluaisit kokeilla ja mikä sinua viehättää bondage-taidoissa, kuten kontrollin menettäminen! Haluaisitko olla sidottuna tai sitoa kumppanisi, haluaisitko tulla rangaistuksi, haluaisitko yhdistää kipua ja nautintoa ....

     

    Lisätietoja:

     

    • Laaja bondage-setti, joka koostuu parista käsiraudoista, parista nilkkahihnoista, BDSM-kauluksesta sekä johtoköydestä
    • Täydellinen bondage-setti, jossa on suuri hintaetu yksittäisiin tuotteisiin verrattuna!
    • Pehmeästi työstetystä materiaalista valmistetut säädettävät käsi- ja nilkkahihnat tarjoavat erityisen korkean käyttömukavuuden ja viettelevät jo ulkonäöllisesti muotoilullaan.
    • Nilkkamansetit n. 27,5 cm pitkät
    • Käsiraudat n. 22,5 cm:n pituiset
    • BDSM-kaulahihnat n. 44,5 cm pitkät
    • Johtoköysi n. 79 cm pitkä

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Master & Slave - Bondage Set

    Master & Slave - Bondage Set

    Koe, kuinka eroottista voi olla olla täysin kumppanisi armoilla! Bondage-settimme koostuu käsiraudoista, nilkkahihnoista, BDSM-pannasta ja johtoköydestä. Bondage-settimme on suunniteltu niille, jotka haluavat täydelliset BDSM-välineet bondage-istuntoa varten erinomaisella hinta-laatusuhteella.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: