Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke se on pakko bondage-faneille! Kaikkien, jotka etsivät äärimmäistä bondage-kokemusta, ei pitäisi jättää tätä lisävarustetta väliin. Bullock Tie Yoke on juuri sopiva alistuvalle orjalle, koska tämä pylväs yhdistää kaulan penikseen ja kiveksiin ja takaa vahvan alistumisen, kurin ja kontrollin tunteen.

Lisätietoja

3458/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke ja miksi se on pakko saada bondage-faneille! Jos etsit ainutlaatuista ja äärimmäistä bondage-kokemusta, sinun ei pitäisi jättää väliin tätä MEO:n lisävarustetta. Bullock Tie Yoke on juuri sopiva alistuvalle orjalle, sillä tämä vaikuttava pylväs yhdistää kaulan penikseen ja kiveksiin ja takaa voimakkaan alistumisen, kurin ja kontrollin tunteen.

    The Bullock Tie Yoke - Silta menneisyyden ja nykyisyyden välillä!

    Historiallisesti pylväällä on syvään juurtunut merkitys monissa kulttuureissa. Pylväs ei toiminut ainoastaan rangaistusvälineenä vaan myös alistumisen ja kuuliaisuuden symbolina sääntöjä ja korkeampia auktoriteetteja kohtaan. Pylväässämme, nimeltään Bullock Tie Yoke, yhdistyy tämä historiallinen alkuperä ja BDSM:n moderni maailma yhdistämällä perinteinen käsityötaito ja nykyaikainen muotoilu.

    Kohokohdat ja edut alistuvalle miehelle, joka haluaa määritellä rajansa uudelleen:

    • Laadukas käsityötaito: tämä puusta valmistettu pylväs tekee vaikutuksen paitsi esteettisyydellään myös vankalla ja luotettavalla rakenteellaan.
    • Monipuoliset käyttömahdollisuudet: Olipa kyseessä nöyryytys, ruoskiminen, Ballbusting, CBT tai kuumavahaleikki - mahdollisuudet ovat yhtä monipuoliset kuin fantasianne.
    • Turvallisuus ja mukavuus: Jämäkkyydestään huolimatta Bullock Tie Yoke on suunniteltu niin, että sitä voi käyttää mukavasti pidemmän aikaa. Mutta varo, yli puoli tuntia voi olla todellinen haaste!
    • Täydellinen hallinta: Kolmen osan rakenteellinen liitos, joka on kiinnitetty nastoilla ja samankaltaisilla avaimilla varustetuilla riippulukoilla, tekee pylväästä mahdottomaksi päästä ulos.


    Tämä puusta tarkasti valmistettu vaikuttava pylväs tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteitä ja nykyaikaa! Alistuvalle miehelle Bullock Tie Yoke välittää alistumisen intensiteetin, jota on vaikea kuvailla sanoin. Pylväs ei toimi ainoastaan fyysisenä rajoituksena, vaan se on myös täydellisen alistumisen symboli. Niskan, peniksen ja kivespussin samanaikainen sitominen vahvistaa tunnetta siitä, että on muiden armoilla, ja mahdollistaa syvemmän tunnesiteen ja voimakkaamman alistumisen kokemuksen. Dominoivat kumppanit arvostavat Bullock Tie Yoke sen suoran ilmaisukyvyn vuoksi. Pylvästä voidaan käyttää paitsi tehokkaana alistumiskeinona myös visuaalisena dominanssin ja vallan symbolina. Se, että pylväs sitoo sekä kaulan että alistuvan miehen herkimmät alueet, mahdollistaa monipuolisen leikin ja vahvistaa valtasuhdetta.

    Lisätietoja:

    • Pillory - Bullock Tie Yoke
    • Bondage-varusteet
    • Mitat: Kokonaispituus 58 cm. Pyöreä 14 cm:n aukko kaulalle ja pyöreä 50 mm:n aukko penikselle ja kiveksille, sopii täydellisesti kaikille miehille. Materiaalin paksuus: Vahva 32 mm:n materiaalipaksuus lupaa kestävyyttä ja kestävyyttä.
    • Paino: Noin 1 kg:n paino takaa vakauden ja vahvan läsnäolon.
    • Materiaali: Puu, metalli
    • Puhdistus ja hoito: Bullock Tie Yoke ansaitsee parhaan mahdollisen hoidon, jotta se pysyy aina huippukunnossa. Suosittelemme puhdistamaan sen jokaisen käyttökerran jälkeen VERYCLEAN -suihkeellamme. Tämä takaa paitsi hygieenisen käytön myös pylvään pitkän käyttöiän.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr geiler Pranger

    Für uns top !! Handwerklich erste klasse, made in Germany

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke se on pakko bondage-faneille! Kaikkien, jotka etsivät äärimmäistä bondage-kokemusta, ei pitäisi jättää tätä lisävarustetta väliin. Bullock Tie Yoke on juuri sopiva alistuvalle orjalle, koska tämä pylväs yhdistää kaulan penikseen ja kiveksiin ja takaa vahvan alistumisen, kurin ja kontrollin tunteen.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: