Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

CBT

Uutiskirje

Ball Bag - Glow in The Dark

The Ball Bag on vaikuttava lisävaruste miehille, joka ei ainoastaan suurenna kivespussia visuaalisesti. Se on myös ihanteellinen niin sanottuun "ball bustingiin", sillä Ball Bag vähentää iskujen voimakkuutta. Tämä muutos muuttaa tuntemuksen tyyppiä ja tarjoaa paremman ja voimakkaamman stimulaation.

Lisätietoja

3694/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The Ball Bag on vaikuttava lisävaruste miehille, joka ei ainoastaan suurenna kivespussia visuaalisesti. Se on myös ihanteellinen niin sanottuun "ball bustingiin", sillä Ball Bag vähentää iskujen voimakkuutta. Tämä muutos muuttaa tuntemuksen tyyppiä ja tarjoaa parempaa ja voimakkaampaa stimulaatiota.

    Kivekset vedetään kivespussin päälle silmänräpäyksessä: Visuaalisesti moninkertaisesti suurennetut kivekset roikkuvat raskaasti jalkojen välissä. Aivan kuin siitoshärkä. Näyttää vaikuttavalta ja tuntuu jännittävältä, koska paino ja kivespussin veto tuntuvat selvästi.

    Erittäin joustavasta ja kestävästä TPE:stä valmistettu Ball Bag paksumpiakin kiveksiä ja saa myös pienet kivekset näyttämään vaikuttavan volyymeiltä!

    Täydellinen lisävaruste pallonpudotukseen:

    Täydellinen lisävaruste pallonpudotukseen Ball Bag on täydellinen lisävaruste. Tässä yhteisymmärrykseen perustuvassa seksuaalisessa BDSM-leikissä miehen sukupuolielimiä stimuloidaan voimakkaasti. Pallopussin paksuseinäinen muoto ja materiaali pehmentävät stimulaation voimakkuutta ja jakavat kiveksiin kohdistuvan paineen tasaisemmin. Tätä toimintaa harjoitetaan usein dominoinnin ja alistumisen ilmaisuna, jolloin dominoiva kumppani käyttää kontrollia masokistiseen kumppaniin, joka tuntee nautintoa tai tyydytystä saamastaan stimulaatiosta.

    Hehkuva pimeässä Ball Bag hehkuu pimeässä!

    Toinen erityispiirre on, että Ball Bag on sen "Hehku pimeässä" -ominaisuus. Jotta Ball Bag hehkuu pimeässä, se on ensin aktivoitava auringonvalolla. Tämä on hyvin yksinkertaista: ennen käyttöä tuote altistetaan suoralle auringonvalolle tietyksi ajaksi. Aktivoinnin kesto riippuu tuotteesta, mutta riittävä altistuminen on välttämätöntä maksimaalisen valovoiman saavuttamiseksi.

    Pallokassin "Glow In The Dark" -ominaisuus tarjoaa joitakin kiehtovia etuja. Hehku pimeässä antaa tuotteelle ainutlaatuisen ja esteettisesti miellyttävän ulkonäön, joka parantaa visuaalista kokemusta BDSM-skenaarioissa ja lisää ylimääräisen kiihottavan ulottuvuuden. Toiseksi tämä ominaisuus parantaa pallopussin näkyvyyttä pimeissä ympäristöissä, kuten pimeässä huoneessa. Ja kolmanneksi, pimeässä hehkuva ominaisuus mahdollistaa luovan leikin valolla ja pimeydellä, erityisesti BDSM-ympäristöissä, joissa käytetään aistien riistämistä. Se luo ainutlaatuisia skenaarioita, joissa valo on keskeinen osa stimulaatiota ja visuaalista vetovoimaa, mikä avaa uusia mahdollisuuksia jännittäviin ja innovatiivisiin kokemuksiin.

    Näin ollen Ball Bag käytetään:

    Sovelletaan Ball Bag sitä laajennetaan molempien käsien etu- ja keskisormilla, ja sitten kivekset painetaan sisään Ball Bag

    Lisätietoja:

    • Ball Bag - Glow in The Dark
    • Soveltuu CBT
    • Ball Bag pehmentää iskuja ja muuttaa kirvelevän kivun mielihyvän melko tylsäksi nautinnon säryksi.
    • Mitat: n. 7,50 x 8,00 x 5,00 cm, halkaisija: n. 4,50 cm
    • Paino: 65 grammaa
    • Materiaali: TPE
    • Jotta Glow In The Dark -ominaisuudella saavutetaan parhaat tulokset, on tärkeää, että tuote altistetaan riittävälle auringonvalolle ennen ensimmäistä käyttökertaa ja säännöllisesti sen jälkeen. Näin varmistetaan, että tuote on aina valmis avaamaan täyden hehkupotentiaalinsa, kun sitä käytetään pimeässä.
    • Suosittelemme puhdistamaan tuotteen ennen käyttöä ja käytön jälkeen Toy-Cleaner VERYCLEAN -puhdistusaineellamme ja säilyttämään sitä kuivuttuaan erillään muista muovituotteista. Käytä Ball Bag vain vesipohjaisten voiteluaineiden, kuten Aquameon tai STROKEn kanssa.
    • Turvallisuus, suostumus ja molemminpuolinen kunnioitus ovat keskeisiä elementtejä kaikissa BDSM-käytännöissä, mukaan lukien Ball Busting. On myös suositeltavaa ottaa etukäteen selvää oikeista tekniikoista ja hakeutua tarvittaessa ammattilaisen opastukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geiles Ding

    Macht außerdem eine pralle Beule in der Unterhose

      Kirjoita oma arvostelusi

      Ball Bag - Glow in The Dark

      Ball Bag - Glow in The Dark

      The Ball Bag on vaikuttava lisävaruste miehille, joka ei ainoastaan suurenna kivespussia visuaalisesti. Se on myös ihanteellinen niin sanottuun "ball bustingiin", sillä Ball Bag vähentää iskujen voimakkuutta. Tämä muutos muuttaa tuntemuksen tyyppiä ja tarjoaa paremman ja voimakkaamman stimulaation.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: