Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

Python™ alkaen E-Stim Systems - E Stim kivekset

Python™, toinen innovaatio E-Stim Systemson erityisesti kivesten sähköstimulaatioon kehitetty laite. Se on yksi parhaista järjestelmistä - ja jopa CBT:hen soveltuva - joka tuottaa erilaisia hellävaraisia ja erittäin voimakkaita sähköstimulaatioita suoraan kiveksiin.

Lisätietoja

3769/00

199,99 €


-20%

159,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

Python™ E-Stim Systemsiltä: intensiivinen sähköstimulaatio kiveksille.

Python™, toinen innovaatio E-Stim Systemsiltä E-Stim Systemson erityisesti kivesten sähköstimulaatioon kehitetty laite. Se on yksi parhaista järjestelmistä - ja jopa CBT-valmis - joka tuottaa erilaisia hellävaraisia ja erittäin voimakkaita sähköstimulaatioita suoraan kiveksiin.

Räätälöity miesten nautintoa varten ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa:

  • Python™ on suunniteltu erityisesti miehen anatomiaa varten, ja se tarjoaa upean yhdistelmän painetta ja sähköstimulaatiota kiveksille.
  • Python™ on varustettu kahdella kullatulla sähköisellä kosketuspinnalla. Paine on säädettävissä, mikä mahdollistaa räätälöinnin ja stimulaation voimakkuuden.
  • Python™ on suunniteltu siten, että ei-erektoitunut penis ja kivekset mahtuvat renkaan muotoisen aukon läpi (kuten kyrpäsormus) ja kivekset voidaan sitten kiinnittää suoraan kahden puristuslevyn väliin.


Tasapainoinen puristus ja sähköinen stimulaatio:

  • Python™ on suunniteltu kohdistamaan kiveksiin tarkasti säädettävä määrä painetta, jota voidaan tehostaa halutulla tavalla.
  • Voimakkuus vaihtelee kevyestä pistelystä voimakkaampiin tuntemuksiin, mikä on ihanteellinen niille, jotka haluavat tutkia kivesten sähköstimulaation kirjoa.


Korkealaatuinen materiaali ja muotoilu:

  • E-Stim Systems hyödyntää 5 mm paksuja laserleikattuja akryylilevyjä, joissa on räätälöityjä piirilevyjä kestävän ja tehokkaan tuotteen varmistamiseksi.
  • Kullatut kosketuslevyt takaavat erinomaisen sähkönjohtavuuden ja kontaktin.
  • Kestävyyden vuoksi Python™ on varustettu ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetuilla liittimillä.


Toiminnallisuus parempaa sähköstimulaatiokokemusta varten.

  • Python™ soveltuu myös suuremmalle penikselle (50 mm halkaisijaltaan oleva aukko) ja tarjoaa siksi mukavan istuvuuden useimmille miehille.
  • Tämä laite on varustettu 4 mm:n liittimillä, joten se soveltuu käytettäväksi yksikanavaisissa laitteissa, kuten Series 1 alkaen E-Stim Systems tai edistyneempien sähköstimulaatiolaitteiden, kuten 2B™:n kanssa.
  • Puhdistus on helppoa ja hygieenistä VERYCLEAN -suihkulla.


Python™ E-Stim Systemsiltä: BDSM-laite kivesten innovatiiviseen sähköstimulaatioon.

Python™ ei ole vain sähköstimulaatiolaite, vaan myös portti syvempien tuntemusten tutkimiseen kiveksiä stimuloitaessa. Etsitpä sitten hellävaraista sähköstimulaatiota tai intensiivisempää kokemusta, Python™ tarjoaa turvallisen, räätälöitävän ja jännittävän vaihtoehdon ja on ehdoton valinta kaikille, jotka haluavat viedä sähköstimulaation askeleen pidemmälle.

Lisätietoja:

  • Python™ alkaen E-Stim Systems
  • Sopii CBT.
  • Materiaali: Python™ alkaen E-Stim Systems on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja optimaalisen toimivuuden sähköstimulaation aikana. Päärakenne on valmistettu ilmailualumiinista, joka on tunnettu vakaudestaan ja alhaisesta painostaan. Sähköiset kosketuspinnat on kullattu tehokkaan ja turvallisen sähköisen signaalinsiirron varmistamiseksi. Painelevyt on valmistettu 5 mm paksusta akryylistä, kovasta ja läpinäkyvästä muovista, joka on sekä kestävä että visuaalisesti miellyttävä. Lisäksi kiinnityksessä käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, jotka ovat vahvoja ja korroosionkestäviä. Räätälöidyt piirilevyt ovat olennainen osa sähköisiä toimintoja, jotka räätälöidään erityisvaatimusten mukaan. Näiden materiaalien yhdistelmä tekee Vyper2™:stä laadukkaan ja luotettavan valinnan kaikille sähköstimulaatiosta nauttiville.
  • Painetut piirilevyt ovat olennainen osa nykyaikaista elektroniikkaa. Ne ovat piirilevyjä, joihin erilaiset elektroniset komponentit, kuten vastukset, kondensaattorit ja integroidut piirit, asennetaan ja liitetään. Painetut piirilevyt muodostavat fyysisen alustan näille komponenteille ja tarjoavat piirin toiminnan edellyttämät sähköiset liitännät. Painettuja piirilevyjä on lähes kaikissa elektroniikkalaitteissa yksinkertaisista vempaimista monimutkaisiin tietokonejärjestelmiin.
  • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
  • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
  • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
  • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Python™ alkaen E-Stim Systems - E Stim kivekset

Python™ alkaen E-Stim Systems - E Stim kivekset

Python™, toinen innovaatio E-Stim Systemson erityisesti kivesten sähköstimulaatioon kehitetty laite. Se on yksi parhaista järjestelmistä - ja jopa CBT:hen soveltuva - joka tuottaa erilaisia hellävaraisia ja erittäin voimakkaita sähköstimulaatioita suoraan kiveksiin.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: