Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

Vyper2™ - CBT sähköisen stimulaation avulla - E-Stim Systems

Vyper2 on kehitetty erityisesti masokististen miesten tarpeisiin, ja se on CBT-lisälaite eroottiseen sähköstimulaatioon. Vyper2 on varustettu neljällä kullalla päällystetyllä elektrodilla, jotka on asennettu kahteen puristuslevyyn, ja se osuu tarkasti hermopisteisiin, jotka ovat välttämättömiä CBT.

Lisätietoja

3768/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Vyper2 on kehitetty erityisesti masokististen miesten tarpeisiin, ja se on CBT-lisälaite eroottiseen sähköstimulaatioon. Vyper2 on varustettu neljällä kullalla päällystetyllä elektrodilla, jotka on asennettu kahteen puristuslevyyn, ja se osuu tarkasti hermopisteisiin, jotka ovat välttämättömiä CBT. Vyper2 asetetaan erektiossa olevan peniksen ja/tai kivesten päälle ja se puristaa niitä ennen sähköisen stimulaation alkamista.

    Vyper2™ E-Stim Systemsiltä: peniksen ja kivesten sähköinen stimulaatio!

    MEO esittelee Vyper2™:n, joka perustuu alkuperäisen Vyper™:n menestykseen E-Stim Systems perustuu alkuperäisen Vyper™:n menestykseen. Tämä innovatiivinen nelinapainen laite ei ole suunniteltu ainoastaan penikselle, vaan se stimuloi tehokkaasti myös kiveksiä, tarjoten kattavan, tajunnanräjäyttävän sähköstimulaatiokokemuksen hellävaraisesta voimakkaaseen.

    Vyper2™ on suunniteltu yksinomaan hyvin alistuvien miesten tarpeisiin, ja se valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Siinä on neljä kullattua sähköistä kosketustyynyä, jotka on kiinnitetty kahteen puristuslevyyn. Kun Vyper2™ asetetaan erektiossa olevan peniksen ja kivesten päälle, se voi puristaa ja puristaa sukupuolielimiä, mikä antaa sähköisen stimulaation kiihottavan tunteen sekä penikselle että kiveksille.

    Mutta ole varovainen: jos puristat liian kovaa, voit vahingoittaa jotain hyvin arvokasta!

    Sen sijaan, että Vyper2™:ssä käytettäisiin ohuita muovilevyjä, joihin on liimattu hopeateippiä, kuten kilpailevissa tuotteissa, Vyper2™ käyttää E-Stim Systems 5 mm paksuja akryylilevyjä, jotka on laserleikattu ja varustettu erityisesti valmistetuilla piirilevyillä. Pitkän käyttöiän ja hyvän sähkökontaktin varmistamiseksi kosketuspinnat on kullattu peniksen ja kivesten tehokkaan sähköstimulaation varmistamiseksi.

    Vyper2™ on varustettu täysin ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla Estim-liittimillä. Neljän kosketuspinnan ansiosta siinä on useita kosketusvyöhykkeitä, joten se soveltuu erinomaisesti 2B™:n liittämiseen alkaen E-Stim Systems tai yksikanavaiseen laitteeseen sähköstimulaatiota varten.

    • Suuri aukon leveys 6,5 mm:stä 50 mm:iin.
    • Kullatut kosketuspinnat tehokasta sähköstimulaatiota varten
    • Vankat 4 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitännät ja varusteet
    • Soveltuu yksi- ja kaksikanavaiseen käyttöön
    • Helppo puhdistaa hygieenistä käyttöä varten


    Vyper2™ alkaen E-Stim Systems on askel eteenpäin sähköstimulaation alalla ja tarjoaa jännittävän yhdistelmän puristusta ja sähköstimulaatiota penikselle ja kiveksille. Se on suunniteltu tehostamaan aistimuksia CBT tarjoamalla sekä nautintoa että voimakasta stimulaatiota turvallisesti ja hallitusti.

    Lisätietoja:

     

    • Vyper2™ alkaen E-Stim Systems
    • Mitat: 140mm x 110mm x 40mm (suljettuna ilman ruuveja)
    • Aukko: 160mm x 50mm
    • Kosketuspinta-ala: BiPolar 60mm x 90mm (kummallakin puolella)
    • Liitännät: 8x 4mm pistorasiaa pohjassa
    • Materiaali: Vyper2™ alkaen E-Stim Systems on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja optimaalisen toimivuuden sähköstimulaation aikana. Päärakenne on valmistettu ilmailualumiinista, joka on tunnettu vakaudestaan ja alhaisesta painostaan. Sähköiset kosketuspinnat on kullattu sähköimpulssien tehokkaan ja turvallisen siirron varmistamiseksi. Painelevyt on valmistettu 5 mm paksusta akryylistä, joka on kovaa ja läpinäkyvää muovia, joka on kestävää ja visuaalisesti miellyttävää. Rakenteessa käytetään myös ruostumatonta terästä vakauden ja korroosionkestävyyden varmistamiseksi. Räätälöidyt painetut piirilevyt (PCB) ovat olennainen osa sähköisiä toimintoja, jotka räätälöidään erityisvaatimusten mukaan. Näiden materiaalien yhdistelmä tekee Vyper2™:stä laadukkaan ja luotettavan valinnan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sähköisestä stimulaatiosta CBT:n yhteydessä.
    • Piirilevyt (PCB) ovat nykyaikaisen elektroniikan olennaisia komponentteja. Ne ovat piirilevyjä, joihin erilaiset elektroniikkakomponentit, kuten vastukset, kondensaattorit ja integroidut piirit, asennetaan ja liitetään. Painetut piirilevyt muodostavat perustan näille komponenteille ja luovat sähköiset yhteydet, jotka ovat välttämättömiä piirin toiminnan kannalta. Painettuja piirilevyjä on lähes kaikissa elektroniikkalaitteissa yksinkertaisista vempaimista monimutkaisiin tietokonejärjestelmiin.
    • Valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuushuomautus: Sähköistä stimulaatiota (e-stim) eroottiseen nautintoon käytetään laajalti, mutta on tärkeää olla tietoinen turvallisuusnäkökohdista. E-Stim ei sovellu henkilöille, joilla on sydämentahdistin, lääketieteellisiä infuusioita, sydänsairauksia tai raskauden aikana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki tuotteet alkaen E-Stim Systems tuotteet on kehitetty, valmistettu ja testattu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa tästä täyden vastuun.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Kirjoita oma arvostelusi

      Vyper2™ - CBT sähköisen stimulaation avulla - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT sähköisen stimulaation avulla - E-Stim Systems

      Vyper2 on kehitetty erityisesti masokististen miesten tarpeisiin, ja se on CBT-lisälaite eroottiseen sähköstimulaatioon. Vyper2 on varustettu neljällä kullalla päällystetyllä elektrodilla, jotka on asennettu kahteen puristuslevyyn, ja se osuu tarkasti hermopisteisiin, jotka ovat välttämättömiä CBT.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: