Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Human puppy - Anaalitulpat

Uutiskirje

Puhallettava peräaukon pistoke hännällä

Täydellinen seksilelu kaikille roolipelien ystäville! Ilmatäytteinen pepputulppa, jossa on häntä, tekee vaikutuksen erinomaisella ammattitaidollaan ja erinomaisella materiaalilaadulla, josta MEO-tuotteet ovat tunnettuja. 100 % platinasilikoni, pyllytulppa ei vain tunnu upealta, vaan tekee vaikutuksen myös erityisen korkealla laadullaan.

Lisätietoja

3409/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Lopullinen seksilelu kaikille roolipelien ystäville! Ilmatäytteinen pepputulppa, jossa on häntä, tekee vaikutuksen erinomaisella ammattitaidollaan ja erinomaisella materiaalilaadulla, josta MEO-tuotteet ovat tunnettuja. 100 % platinasilikonista valmistettu pepputulppa ei ainoastaan tunnu upealta, vaan tekee vaikutuksen myös erityisen korkealla laadullaan.

     

    Miksi tyytyä tavalliseen? Tutustu poikkeukselliseen!

     

    Tämä ainutlaatuinen seksilelu ei tarjoa ainoastaan intensiivistä stimulaatiota, vaan myös vaikuttavan visuaalisen kokemuksen. Anaalitulppa voidaan täyttää yksilöllisesti irrotettavalla pumppupallolla sisäisen stimulaation lisäämiseksi oman maun mukaan. Eikä siinä vielä kaikki: myös häntää, joka työntyy houkuttelevasti ulos takapuolesta, voidaan puhaltaa, jolloin sen ulkonäkö muuttuu. Tämä häntä saa aikaan kiihottavia hetkiä ja tarjoaa monenlaisia roolipelimahdollisuuksia, olipa kyse sitten.. pet play, Cos Play, Human puppy Play ja monissa muissa skenaarioissa.

     

    Läpimitaltaan 2,8 cm:n ja työnnettävän pituutensa 8 cm:n pepputulppa tarjoaa sekä miellyttävää mukavuutta että mahdollisuuden suurentaa se vaikuttavaan, noin 10 cm:n halkaisijaan. Hännän pituus on 22 cm ja se voidaan puhaltaa noin 39 cm:n pituiseksi. Sen halkaisija vaihtelee 1,6 cm:n ja 2,1 cm:n välillä, ja se voidaan puhaltaa kolme kertaa suuremmaksi kuin alkuperäinen koko. Nyt mikään ei ole puistokävelyn tiellä! Nelinkontin käveleminen, erityisesti puiston kaltaisella epätasaisella alustalla, voi kuitenkin olla erittäin rasittavaa käsille ja polville. Jos aiot kävellä nelinkontin pitkiä aikoja, erityisesti epätasaisilla tai kovilla pinnoilla, polvisuojat ja Fist Mitts (pehmustetut käsineet, jotka suojaavat käsiä ja joita käytetään usein erilaisissa BDSM-käytännöissä) voivat olla erittäin hyödyllisiä.

     

    Korkealaatuisesta silikonista valmistettu seksilelu ei ole ainoastaan erittäin joustava, vaan myös vartaloystävällinen ja helppo puhdistaa.

     

    Uppoudu fantasian ja nautinnon maailmaan ja anna luovuutesi villiintyä puhallettavan pepputulpan avulla!

     

    Lisätietoja:

     

    • Puhallettava pepputulppa, jossa on pyrstö
    • Tämän pyllytulpan avulla sekä pyllystä ulkoneva pyllytulppa että häntä voidaan puhaltaa irrotettavalla pumppupallolla. Tämä tarkoittaa, että sekä sisällä olevaa stimulaatiota että hännän ulkonäköä voidaan säädellä.
    • Täydellinen pet play, Cos Play, Human puppy Play, jne.
    • Pepputulpan halkaisija 2,8 cm (puhallettavissa n. 10 cm halkaisijaan); sisään työnnettävän pepputulpan pituus n. 8 cm. Hännän pituus n. 22 cm (puhallettavissa n. 39 cm:iin). Hännän halkaisija n. 1,6 cm - 2,1 cm (puhallettavissa jopa kolminkertaiseen halkaisijaan).
    • Materiaali: silikoni
    • Älä käytä silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Suosittelemme vesipohjaista liukuvoidettamme Aquameo.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    100 Punkte

    Ich bin ein großer Fan von Toys und dieser aufblasbare Buttplug fühlt sich nach dem Eindringen unglaublich angenehm an, nur das Einführen ist im nicht gedehnten Zustand des A.... etwas schwierig. Deswegen arbeite ich mit einem Dildo vor. Das Material ist sehr weich und angenehm, was dann ein bequemes Eindringen ermöglicht. Außerdem kann man die Pumpe abnehmen, so dass man den Plug auch längere Zeit aufgeblasen unterwegs tragen kann.Eine klare Empfehlung und wenn es mehr Sterne gäbe würde ich 100 geben.

      Arviointi 

      Super

      Etwas knifflig das Ding einzuführen, aber dann super.
      Tolle Qualität und angenehmes Material und Design.

        Arviointi 

        very addictive

        very addictive, give a lot of pleasure and when it's inflate, the anal plesure is at the top! it's an essential for men's bottom, you will never have enought of it!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Puhallettava peräaukon pistoke hännällä

          Puhallettava peräaukon pistoke hännällä

          Täydellinen seksilelu kaikille roolipelien ystäville! Ilmatäytteinen pepputulppa, jossa on häntä, tekee vaikutuksen erinomaisella ammattitaidollaan ja erinomaisella materiaalilaadulla, josta MEO-tuotteet ovat tunnettuja. 100 % platinasilikoni, pyllytulppa ei vain tunnu upealta, vaan tekee vaikutuksen myös erityisen korkealla laadullaan.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: