Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kaksoisdildot

Uutiskirje

Anal Tsunami - Kaksoisvärähtelijä pyörivällä moottorilla

Uusi Tarjous
  • Anal Tsunami - Kaksoisvärähtelijä pyörivällä moottorilla

The Anal Tsunami on innovatiivinen seksilelu, kaksoistärinä, jossa on voimakas pyörivä moottori, joka antaa sinulle aivan uuden ulottuvuuden anaalisen/vaginaalisen stimulaation. Anna Anal Tsunami seksuaaliselle matkalle, jota et ole koskaan ennen kokenut! The Anal Tsunami on ladattava, kauko-ohjattava, joustava ja täynnä toimintoja, joita ei ole ennen nähty.

Lisätietoja

3629/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

The Anal Tsunami on innovatiivinen seksilelu, kaksoistärinä, jossa on tehokas pyörivä moottori, joka antaa sinulle aivan uuden ulottuvuuden anaalisen/vaginaalisen stimulaation. Anna Anal Tsunami seksuaaliselle matkalle, jota et ole koskaan ennen kokenut! The Anal Tsunami on ladattava, kauko-ohjattava, joustava ja täynnä toimintoja, joita ei ole ennen nähty.

Ihanteellinen pariskunnille, jotka haluavat kokeilla:

Tämä seksilelu soveltuu erityisesti yhteiskäyttöön kumppanin kanssa. Kaksoispään ansiosta se avaa pariskunnille monenlaisia mahdollisuuksia kokeilla yhdessä. Olipa kyseessä anaali-anaali, vaginaali-vaginaali tai vaginaali-anaali - kaksoistärinää voidaan käyttää erilaisissa yhdistelmissä molempien kumppaneiden tyydyttämiseksi samanaikaisesti. Tämä joustavuus tekee siitä ihanteellisen seksilelun pariskunnille, jotka haluavat laajentaa seksuaalisia kokemuksiaan yhdessä ja tutkia uusia nautinnon tasoja. Mahdollisuus kokea äärimmäinen teho Anal Tsunami mahdollisuus kokea samanaikaisesti Anal Tsunami äärimmäistä voimaa voi lisätä merkittävästi parisuhteen läheisyyttä ja yhteistä nautintoa ja tarjota täysin uudenlaisia eroottisia kokemuksia.

on puhdasta huipputekniikkaa!

The Anal Tsunami on seksileluteknologian huippuluokkaa ja tarjoaa tehokkaan yhdistelmän pyörimis-, värähtely- ja värähtelytoimintoja. Tämän seksilelun erityispiirre on voimakas pyöritysmoottori, joka ei liiku vain eteen- ja taaksepäin, vaan myös ympyränmuotoisesti. Tämä takaa kattavan ja intensiivisen stimulaation, joka tavoittaa kaikki ne paikat sisälläsi, joihin perinteinen vibraattori ei koskaan pääse. On parasta katsoa videomme ja nähdä itse!

Eri pyörimis- ja värähtely- tai värähtelytasojen avulla tämä Anal Tsunami vie sinut uusiin tyydytyksen korkeuksiin. Ainutlaatuiset päät Anal Tsunami on muotoiltu stimuloimaan joko eturauhasta miehillä tai G-pistettä naisilla, mikä voi johtaa äärimmäisiin orgasmeihin.

Kaukosäädin Anal Tsunami tarjoaa monia jännittäviä etuja, jotka tekevät kokemuksesta entistäkin jännittävämmän ja mukavamman:

  • Ohjaus yhdellä napin painalluksella: kaukosäätimen avulla voit hallita stimulaatiota ja sen voimakkuutta tarkasti. Voit vaihtaa eri moodien ja nopeuksien välillä ilman, että sinun tarvitsee koskea itse seksileluun.
  • Täydellinen pariskunnille: Kaukosäätimen avulla kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä ja hemmotella sinua sydämesi kyllyydestä. Tämä voi tehostaa esileikkiä ja eroottista kokemusta ja tarjota jännittäviä yllätyshetkiä.
  • Kätevyys: Kaukosäädin on erityisen käytännöllinen asennoissa, joissa seksilelulle on vaikea päästä käsiksi. Näin voit keskittyä täysin nautintoosi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vibraattorin asetuksista.


Laadukkaasta, ftalaatittomasta silikonista valmistettu Anal Tsunami vartaloystävällinen ja siinä on silkkisen sileä pinta, joka mahdollistaa miellyttävän anaalisen tai emättimen asettamisen. Jotta korkealaatuinen materiaali ei vahingoittuisi, on Anal Tsunami tulisi käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai Alphamale Aquan kanssa.

Tämä seksilelu on myös vedenpitävä IPX5-luokituksen mukaisesti, mikä tarkoittaa, että se kestää matalaa veden painetta ja nesteitä. Anal Tsunami on myös ladattavissa USB-portin kautta, joten paristoja ei tarvita.

Kokonaispituus on n. 30 cm, josta n. 13 cm voidaan työntää kummallekin puolelle, ja enimmäishalkaisija on n. 40 mm Anal Tsunami tarjoaa intensiivisen ja ehdottoman tyydyttävän kokemuksen, joka ilahduttaa sekä aloittelijoita että kokeneita käyttäjiä.

Anal Tsunamin puhdistaminen:

Anal Tsunamin puhdistaminen on yksinkertaista ja suoraviivaista Anal Tsunami on yksinkertainen ja mutkaton. Koska se on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ABS-muovista, se voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä tai VERYCLEAN-suihkeellamme.

Lisätietoja:

  • Eturauhasen ja G-pisteen stimulaatio voimakkaampiin orgasmeihin.
  • Ainutlaatuinen pyöreä liike voimakkaampaan ja kattavampaan stimulaatioon.
  • Mitat: kokonaispituus 30,4 cm, työnnettävä pituus 12,6 cm x 2, halkaisija (työnnettävä) 4 cm, ympärysmitta 12 cm.
  • Materiaali: Ensiluokkainen silikoni (ftalaatiton, silkkisen pehmeä, kehoystävällinen materiaali), ABS
  • Roiskevesitiivis IPX5
  • Ladattavissa mukana toimitetulla USB-kaapelilla
  • Latausaika 150 minuuttia
  • Toiminta-aika 30 minuuttia
  • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai Alphamale Aquan kanssa.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Anal Tsunami - Kaksoisvärähtelijä pyörivällä moottorilla

Anal Tsunami - Kaksoisvärähtelijä pyörivällä moottorilla

The Anal Tsunami on innovatiivinen seksilelu, kaksoistärinä, jossa on voimakas pyörivä moottori, joka antaa sinulle aivan uuden ulottuvuuden anaalisen/vaginaalisen stimulaation. Anna Anal Tsunami seksuaaliselle matkalle, jota et ole koskaan ennen kokenut! The Anal Tsunami on ladattava, kauko-ohjattava, joustava ja täynnä toimintoja, joita ei ole ennen nähty.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: