Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nyrkkeilygeeli

Uutiskirje

Slam Dunk Unscented - fisting liukuvoide

Uusi

Hajusteeton voiteluaine Slam Dunk tarjoaa kaikki alkuperäisen version edut Slam Dunkmutta ei sisällä neilikkaöljyä. Slam Dunk Unscented on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat luopua erityisestä tuoksusta uhraamatta stimuloivaa vaikutusta anaaliyhdynnän aikana tai fisting stimuloivaa vaikutusta anaaliseksiin. Valmistettu Yhdysvalloissa, se on Slam Dunk Unscented täydellinen

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Hajusteeton voiteluaine Slam Dunk tarjoaa kaikki alkuperäisen version edut Slam Dunkmutta ei sisällä neilikkaöljyä. Slam Dunk Unscented on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat luopua erityisestä tuoksusta uhraamatta stimuloivaa vaikutusta anaaliyhdynnän aikana tai fisting anaaliseksiin stimuloivaa vaikutusta. Valmistettu Yhdysvalloissa, se on Slam Dunk Unscented täydellinen äärimmäisempiin seksikäytäntöihin.

    Slam Dunk Unscented tämän liukuvoiteen ainutlaatuinen koostumus erottaa sen muista markkinoilla olevista nyrkkivoiteista ja tarjoaa pitkäkestoisen voitelun kuivumatta - selkeä etu perinteisiin vesipohjaisiin liukuvoiteisiin verrattuna. Lisäksi se on Slam Dunk Unscented helpompi pestä pois käytön jälkeen kuin useimmat öljypohjaiset voiteluaineet.

    Slam Dunk Unscented - Voiteluaine: fisting

    • Kehitetty erityisesti intensiiviseen anaaliseksiin ja fisting kehitetty.
    • Tarjoaa kaikki edut Slam Dunk Originalmutta ilman neilikkaöljyn tuoksua.
    • Tuntuu täydelliseltä sekoitukselta J-Lube ja Criscoa.
    • Pitkäkestoinen voitelu ilman kuivumisriskiä - selkeä etu moniin vesipohjaisiin voiteluaineisiin verrattuna.
    • Helpompi puhdistaa kuin useimmat öljypohjaiset voiteluaineet.
    • Mahdollistaa maksimaalisen stimulaation ja nautinnon molemmille kumppaneille ilman puuduttavaa tunnetta.
    • Saatavana eri kokoja kaikkiin tarpeisiin.
    • Huomautus: Ei sovellu lateksikondomeille.
    • Korkealaatuiset, hajusteettomat ainesosat nautinnollista kokemusta varten.


    Slam Dunk Unscented on ihanteellinen liukuvoide fistinganaaliyhdyntään tai itsetyydytykseen. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta molemmat kumppanit voivat kokea maksimaalista stimulaatiota ja nautintoa myös intensiivisen seksin aikana. Slam Dunk Unscented tuntuu onnistuneelta sekoitukseltaklassikoista J-Lube ja Crisco.

    Slam Dunk äärimmäiseen anaaliseksikokemukseen!

    Slam Dunk Unscented on kehitetty erityisesti fisting ja intensiiviseen anaaliseksiin. Liukuvoide on erittäin pehmeä ja pitkäkestoinen, mikä mahdollistaa helpon ja miellyttävän tunkeutumisen myös pitkäkestoisen seksin tai laajan nyrkkisession aikana.

    Ainutlaatuinen ainesosien yhdistelmä rentouttaa peräaukkoa turruttamatta sitä täysin, joten molemmat kumppanit kokevat maksimaalisen stimulaation ja nautinnon seksin aikana. Myöskään siivoaminen seksin jälkeen ei ole ongelma, sillä toisin kuin monet öljypohjaiset liukuvoiteet, tämä liukuvoide on Slam Dunk vesiliukoinen. Slam Dunk Unscented on saatavana eri kokoisina, jotta jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva liukuvoide.

    Monista eduistaan huolimatta sen tulisi Slam Dunk Unscented tulisi käyttää lateksikondomien kanssa. Siksi suosittelemme käyttämään sopivaa vesipohjaista liukuvoidetta turvallisempaan seksiin, esimerkiksi MEO:n Aquameoa.

    Tuoksuton versio tuotteesta Slam Dunk tarjoaa alkuperäisen tavoin pitkäkestoista voitelua kuivattamatta ja on saatavana MEO:lta koossa 237 ml, 473 ml ja 769 ml.

    Lisätietoja:

    • Slam Dunk Unscented - Anal fisting liukuvoide
    • Saatavana eri koossa: Slam Dunk Unscented 237 ml / 8 fl.oz, Slam Dunk Unscented 473 ml / 16 fl.oz, Slam Dunk - Hajustamaton 768 ml / 26 fl.oz.
    • Ainesosat (INCI): Polyetyleenipolymeeri, dispergointiaine, mineraaliöljy, tislattu vesi
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.
    • Valmistettu Yhdysvalloissa.
    • Slam Dunk on öljypohjainen voiteluaine. Öljypohjaiset voiteluaineet voivat aiheuttaa silikonisten seksilelujen nopeampaa kulumista. Siksi suosittelemme yleensä olemaan käyttämättä öljypohjaisia voiteluaineita silikonisten seksilelujen kanssa. Vesipohjaisen liukuvoiteen, kuten Aquameon, valitseminen olisi tässä tapauksessa turvallisempaa. On kuitenkin aina suositeltavaa tarkistaa seksileluvalmistajan erityiset hoito-ohjeet.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Flutscht sehr gut

    Sehr ergiebig und langanhaltender FF-Spaß

      Arviointi 

      Very pleased

      Wasn't sure what to expect. The lube is smooth and easy to apply, giving amazing movement and much more slippery than I expected. Very happy with purchase

        Arviointi 

        magnifico

        provato appena arrivato, veramente funziona da dio, molto spesso e non si secca. perfetto per l'anale

          Arviointi 

          gibt bessere

          Trocknet zu schnell aus keine Gleitfähigkeit da gibt es bessere Produkte wie das Lets Fuck von MEO

            Kirjoita oma arvostelusi

            Slam Dunk Unscented - fisting liukuvoide

            Slam Dunk Unscented - fisting liukuvoide

            Hajusteeton voiteluaine Slam Dunk tarjoaa kaikki alkuperäisen version edut Slam Dunkmutta ei sisällä neilikkaöljyä. Slam Dunk Unscented on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat luopua erityisestä tuoksusta uhraamatta stimuloivaa vaikutusta anaaliyhdynnän aikana tai fisting stimuloivaa vaikutusta anaaliseksiin. Valmistettu Yhdysvalloissa, se on Slam Dunk Unscented täydellinen

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: