Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nyrkkeilygeeli

Uutiskirje

J-JELLY Liukuvoide äärimmäisiin seksuaalikäytäntöihin

Uusi

J-JELLY on äärimmäinen liukuvoide, joka tarjoaa poikkeuksellisen kokemuksen extreme-seksin aikana. Tämä kokeiltuun ja testattuun J-Lube-jauheeseen perustuva käyttövalmis liukuvoide tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ylittääksesi omat fyysiset rajasi. Sopii täydellisesti seksuaalisiin käytäntöihin, kuten emätin- tai anaaliseksiin fisting ja liukuvoiteeksi käytettäessä panokoneistoa.

Lisätietoja

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

J-JELLY on äärimmäinen liukuvoide, joka tarjoaa poikkeuksellisen kokemuksen extreme-seksin aikana. Tämä kokeiltuun ja testattuun J-Lube-jauheeseen perustuva käyttövalmis liukuvoide tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ylittääksesi omat fyysiset rajasi. Sopii täydellisesti seksuaalisiin käytäntöihin, kuten emätin- tai anaaliseksiin fisting ja liukuvoiteeksi käytettäessä panokoneistoa. J-JELLY antaa sinun jättää tavanomaisen taaksesi ja tarjoaa unohtumattomia kokemuksia.

 

Koostumukseltaan liukas, paksu ja silti uskomattoman sileä, se sopii erinomaisesti käytettäväksi erittäin suurten kalujen kanssa J-JELLY sopii täydellisesti käytettäväksi erittäin suurten dildojen kanssa tai nyrkkeilyyn. Olipa kyseessä sitten yksin tai pariskuntana - kanssa J-JELLY jokainen kokemus on henkeäsalpaavan kuuma.

 

J-JELLYn kohokohdat:

 

  • J-JELLY perustuu valmiiksi sekoitettuun J-Lube jauheeseen.
  • J-JELLY on erittäin viskoosi ja erittäin liukas.
  • J-JELLY vähentää kitkaa ja minimoi loukkaantumisriskin äärimmäisissä seksuaalikäytännöissä.
  • J-JELLY on helppokäyttöinen käytännöllisen flip-top-korkin ansiosta.
  • J-JELLY on hajuton ja mauton, ei rasvoita eikä tahraa.
  • J-JELLY on yhteensopiva lateksin, silikonin ja kaikkien seksilelujen kanssa.
  • J-JELLY on heti käyttövalmis ilman J-Lube jauheen sekoittamista.
  • J-JELLY maksimoi nautinnon suurilla dildoilla tai seksin aikana panokoneella.
  • J-JELLY voidaan aktivoida uudelleen vedellä milloin tahansa.

 

Suositellaan äärimmäisempiin seksuaalisiin aktiviteetteihin, tehokas ja helppokäyttöinen.

 

J-JELLY on liukuvoide, joka on alun perin kehitetty Yhdysvalloissa eläinlääkinnälliseen käyttöön. Alkuperäinen tuote "J-Lube" on jauhe, joka sekoitetaan veteen muodostaen liukkaan, geelimäisen liukuvoiteen. J-Lube voidaan tehdä niin paksuksi tai ohueksi kuin halutaan.

 

Miksi J-JELLY välttämätön kovemmissa käytännöissä, kuten emätin- tai anaalinyrkkeilyssä?

 

Vastaus löytyy paksusta koostumuksesta J-JELLYjoka on välttämätön turvallisen ja miellyttävän tunkeutumisen kannalta kehon aukkoihin. J-JELLY se vähentää kitkaa ja siten minimoi loukkaantumisriskin, mikä on erityisen tärkeää intensiivisemmissä seksuaalikäytännöissä, kuten emättimen tai anaalin nyrkkeilyssä.

 

237 ml:n pullossa on riittävästi liukuvoidetta moneksi intohimoiseksi tunniksi. Ja käytännöllisen flip-top-korkin ansiosta helppo käsittely takaa, että voit keskittyä täysin nautintoosi.

 

J-JELLY on enemmän kuin pelkkä liukuvoide, se on vastaus huolettoman, laadukkaan ja tehokkaan ratkaisun etsimiseen kaikkiin äärimmäisiin seksuaalisiin käytäntöihin. J-JELLY on hajuton, mauton, rasvaton eikä tahraa. Se koostuu huolellisesti valituista ainesosista, ja se on J-JELLY yhteensopiva lateksin, silikonin ja kaikentyyppisten seksilelujen kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen liukuvoiteen mihin tahansa seksilelukokoelmaan.

 

Niille, jotka haluavat ottaa sekoittamisen omiin käsiinsä, on aina olemassa J-Lube-jauhe. Mutta jos pidät yksinkertaisesta ja kätevästä J-JELLY on ihanteellinen valinta - paksu geeli, joka on heti käyttövalmis.

 

J-JELLY j-Lube ei ole pelkkä liukuvoide, vaan se on lippu uusiin, tyydyttäviin kokemuksiin, jotka vievät leikkisi uudelle tasolle. Olipa kyse sitten suurista dildoista, fisting tai seksiä panokoneen kanssa, J-JELLY tekee erinomaista työtä luodessaan erittäin liukkaan kerroksen mille tahansa pinnalle nautinnon maksimoimiseksi.

 

Vesipohjaisena voiteluaineena se voi J-JELLY voi kuivua ajan myötä, mutta se ei ole ongelma: levitä vain lisää tai aktivoi uudelleen muutamalla vesipisaralla ja jatka. Tulet rakastamaan paksua voiteluainetta J-JELLY joka tarttuu ihoon tai seksileluun, kunnes se muuttuu ohuemmaksi ja liukkaammaksi lämmön vaikutuksesta. Vesiliukoisten ominaisuuksiensa ansiosta jäämät on helppo poistaa nautinnon jälkeen.

 

Suosittelemme J-JELLY kaikille, jotka etsivät paksumpaa, tehokasta ja helppokäyttöistä liukuvoidetta, joka on kehitetty erityisesti vaativiin seksuaalisiin aktiviteetteihin. Kokeile sitä ja koe, kuinka J-JELLY Tekee intiimeistä hetkistäsi unohtumattomia!

 

Lisätietoja:

 

  • J-JELLY Liukuvoide äärimmäisiin seksuaalisiin käytäntöihin
  • Erittäin liukas, paksu ja silti uskomattoman pehmeä.
  • Täydellinen käytettäväksi suurten dildojen kanssa, nyrkkeilyyn (sekä anaalisesti että emättimellisesti) tai käytettäväksi seksikoneiden kanssa.
  • Sopii myös yhdyntään (anaaliseen ja vaginaaliseen)!
  • Kestää pidempään kuin monet muut liukuvoiteet.
  • Ainesosat (INCI): propyyliparahydroksibentsoaatti, metyyliparahydroksibentsoaatti
  • Sisältö: 237 ml (8 fl.oz.)
  • Tässä on lisätietoja J-Lube-jauheesta: Yksi pullo J-Lube tuottaa noin yksitoista litraa liukuvoidetta. Ainoa huono puoli on, että voiteluaine on valmistettava ennen seksiä. Jos meidän laillamme otat mieluummin pullon liukuvoidetta ja vain ryhdyt toimeen, tämä on J-JELLY on parempi valinta, koska se on valmiiksi sekoitettu.
  • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

J-JELLY Liukuvoide äärimmäisiin seksuaalikäytäntöihin

J-JELLY Liukuvoide äärimmäisiin seksuaalikäytäntöihin

J-JELLY on äärimmäinen liukuvoide, joka tarjoaa poikkeuksellisen kokemuksen extreme-seksin aikana. Tämä kokeiltuun ja testattuun J-Lube-jauheeseen perustuva käyttövalmis liukuvoide tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ylittääksesi omat fyysiset rajasi. Sopii täydellisesti seksuaalisiin käytäntöihin, kuten emätin- tai anaaliseksiin fisting ja liukuvoiteeksi käytettäessä panokoneistoa.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: