Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nyrkkeilygeeli

Uutiskirje

Boy Butter Nyrkkeilyn voiteluaine - Original Formula

Uusi Tarjous

Tutustu USA:n nyrkkeilyvoiteluun: Boy Butter! Tämä nyrkkeilyn liukuvoide on sileää kuin sulanut voi, ihanteellinen tunkeutumiseen jokaiseen aukkoon helposti! Sisältää ainesosia, kuten kookosöljyä ja silikonia.. Boy Butter pehmeän, ehdottoman miellyttävän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Boy Butter pysyy liukkaana pitkään eikä tahmaannu.

Lisätietoja

19,90 €


-25%

14,93 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

Tutustu alkuperäiseen nyrkkeilyn liukuvoiteeseen Yhdysvalloista: Boy Butter, joka on valmistettu kokonaan kasviöljyistä. Tämä fisting-voiteluaine on sileää kuin sulatettu voi, ihanteellinen tunkeutumaan jokaiseen aukkoon helposti! Sisältää ainesosia, kuten kookosöljyä ja silikonia.. Boy Butter pehmeän, ehdottoman miellyttävän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Boy Butter pysyy liukkaana pitkään eikä tartu käsiin.

Ei koskaan enää ilman sitä: Boy Butter

Anaalinyrkkeily voi olla epämiellyttävää ja jopa vaarallista ilman hyvää liukuvoidettaBoy Butter voi olla epämiellyttävää ja jopa vaarallista. Koska peräaukossa ja peräsuolessa ei ole emättimen tai suun kaltaista luonnollista voitelua, liukuvoiteen käyttö on välttämätöntä kitkan ja mahdollisten vammojen välttämiseksi nyrkkeilyn aikana fisting kitkan ja mahdollisten vammojen välttämiseksi.

Boy Butter on ihanteellinen liukuaine peräaukkoon tunkeutumiseen käsin tai nyrkillä, koska sen koostumus on erittäin pehmeä ja sulatettua voita muistuttava kasviöljypohjansa ansiosta. Tämä takaa tasaisen liukumisen ja lisää turvallisuutta. Kaavan sisältämän kookosöljyn ja silikonin kosteuttavat ominaisuudet edistävät myös sileyttä ja vähentävät epämukavuutta.

Boy Butter on myös erityisen pitkäkestoinen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää liukuvoidetta uudelleen pidemmän nyrkkisession aikana. Ja toisin kuin monet muut öljypohjaiset voiteluaineet, se on Boy Butter vesiliukoinen, ja se voidaan helposti pestä pois lämpimällä vedellä.

Et usko, kuinka sileä tämä fisting-geeli on!

Ainesosat, kuten kookosöljy ja silikoni, tarjoavat myös erinomaisen liukuvaikutuksen, mikä helpottaa tunkeutumista peräaukkoon ja lisää mukavuutta. Voidemainen koostumus Boy Butter mahdollistaa helpon levittämisen ja tehokkaan levittämisen. Boy Butter se pysyy siellä, missä sitä tarvitaan, eikä tipu kuten monet muut liukuvoiteet.

Anna voin virrata: Miksi Boy Butter on uusi pakollinen liukuvoiteesi!

The Boy Butter Original Formula perustuu kookosöljyyn ja muuttuu ihanan kermaiseksi voiteluaineeksi. Se muuttuu kirkkaaksi joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa ja kestää yhtä kauan kuin silikonipohjaiset vaihtoehdot. Se tuntuu niin pehmeältä ja kevyeltä, että se tarjoaa täydellisen voitelun jokaisella käyttökerralla. Se on syötävää, myrkytöntä ja se on helppo poistaa iholta ja tekstiileistä vedellä. Olipa kyse sitten hieronnasta tai kaikenlaisesta anaalisesta nautinnosta - se Boy Butter on aina oikea valinta.

Mitä erityistä Boy Butterissa on? Vaikka se on öljypohjainen, se on vesiliukoinen - joten se voidaan helposti pestä pois lämpimällä vedellä. Mutta ole varovainen! Boy Butter se ei ole yhteensopiva kondomien kanssa. Jos haluat harrastaa turvallisempaa seksiä, suosittelemme Aquameoa, vesipohjaista liukuvoidetta.

Boy Butter yhdellä silmäyksellä:

  • 100 % kasvipohjainen ja vegaaninen.
  • Erittäin liukas, ihanteellinen fisting.
  • Helppo puhdistaa - vesiliukoinen vaikka onkin öljypohjainen.
  • Pitkään kestävä liukuvuus.
  • Ihoa hoitavia ainesosia, kuten kookosöljyä ja silikonia.
  • Ei ole yhteensopiva lateksikondomien kanssa.
  • Syötävä ja myrkytön.
  • Turvallinen silikonisille seksileluille.
  • Sopii kaikenlaiseen anaaliseksiin.
  • Valmistettu Yhdysvalloissa korkealaatuisista, luonnollisista ainesosista.


Jos Boy Butter erityisesti nyrkkeilyyn, ota huomioon, että käden toistuva kastaminen liukuvoidepurkkiin voi saastuttaa muun liukuvoiteen. Siksi poista tarvittava määrä Boy Butterennen kuin aloitat fisting aloitat sen käytön. Vaihtoehtona purkkiin pakkaamiselle tarjoamme myös liukuvoidetta Boy Butter hygieenisemmässä puristuspullossa.

Lisätietoja:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • Käytännöllisessä purkissa, johon voi upottaa koko käden.
  • Saatavana 3 kokoa: Boy Butter Alkuperäinen 118 ml / 4 fl.oz, Boy Butter Original 237 ml / 8 fl.oz. ja Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Huom: Boy Butter ei ole yhteensopiva lateksikondomien kanssa, mutta sitä voidaan käyttää muista materiaaleista valmistettujen kondomien kanssa.
  • Ainesosat (INCI): Osittain hydrogenoidut kasviöljyt, glyseriini, polysorbaatti 60, tokoferyyliasetaatti, glyseryylistearaatti, fenyylitrimetikoni.
  • Kaikki Boy Butter Tuotteet valmistetaan vastuullisesti korkealaatuisista, luonnollisista ja vegaanisista ainesosista.
  • Valmistettu Yhdysvalloissa.
  • MEO ja Boy Butter ovat kaksi tunnettua tuotemerkkiä liukuvoiteiden ja seksuaalisen hyvinvoinnin alalla. Molemmat yritykset tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten öljy- ja vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten esim Boy Butter ja Aquameo.
  • MEO ja ovat maineensa velkaa Boy Butter paitsi tuotteidensa korkealle laadulle, myös sitoutumiselle tuoteturvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Yritykset ovat tietoisia asiakkaidensa erityistarpeista, mikä näkyy niiden tarjoamien tuotteiden monipuolisuudessa.
  • Tutustu maailmaan fisting korkealaatuisen valikoiman avulla fisting Voiteluaineiden ja fisting Voiteista. MEO:lla tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien suositut Boy Butter Original Formula ja erityisesti nyrkkeilyyn kehitetty voiteluaine. Nyrkkinyrkkinyrkkeilyyn tarkoitettu voiteluaineemme tarjoaa täydellisen määrän voitelua ja on turvallinen jännittäviin nyrkkeilyseikkailuihin. Etsitpä sitten luotettavaa fisting Liukuvoidetta, fisting liukuvoide tai fisting-liukuvoidetta, meillä on parhaat tuotteet fistingin nautintoon. Koe intensiivistä nautintoa ja rentoutumista nyrkkeilysession aikana laadukkaiden nyrkkeilyyn tarkoitettujen liukuvoiteidemme avulla fisting. Tutustu nyt nyrkkeilyliukuvoiteeseemme ja nauti jännittävistä ja turvallisista nyrkkeilykokemuksista.
  • MEO on MEO:n tuotemerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Boy Butter Nyrkkeilyn voiteluaine - Original Formula

Boy Butter Nyrkkeilyn voiteluaine - Original Formula

Tutustu USA:n nyrkkeilyvoiteluun: Boy Butter! Tämä nyrkkeilyn liukuvoide on sileää kuin sulanut voi, ihanteellinen tunkeutumiseen jokaiseen aukkoon helposti! Sisältää ainesosia, kuten kookosöljyä ja silikonia.. Boy Butter pehmeän, ehdottoman miellyttävän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Boy Butter pysyy liukkaana pitkään eikä tahmaannu.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: