Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Metallinen penisrengas - STEALTH

Niin yksinkertaista ja silti niin uskomattoman hyvää. Nykyaikainen penisrenkaamme ei ainoastaan takaa pullean, kovan peniksen, vaan myös eroottisen, lonkkamaisen stealth-ilmeen.

Lisätietoja

39,90 €


-65%

13,97 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Niin yksinkertaista ja silti niin uskomattoman hyvää. Moderni penisrenkaamme takaa paitsi pullean ja kovan peniksen, myös eroottisen, lonkkamaisen stealth-lookin.

    Minimalistinen muotoilu ja musta anodisoitu pinta korostavat jaloa ulkonäköä ajattomassa designissa!

    Kevyestä, erityisen kovaa kulutusta kestävästä alumiinista valmistettu rengas, josta on valittavana kolme eri kokoa: sisähalkaisijaltaan 45 mm, 50 mm ja 55 mm.

    Tietoa:

    Anodisointi on pintatekniikkamenetelmä, jonka avulla alumiiniin luodaan suojakerros. Se luo kiekko-ohuen kerroksen, joka suojaa syvempiä kerroksia korroosiolta niin kauan kuin tässä kerroksessa ei ole aukkoja, esimerkiksi mekaanisen vaurion vuoksi.

    Cock Ring -renkaalla saat elämäsi kovimman erektion!

    Penis on kova kuin teräs ja kestävä kuin olympiamaratonjuoksija. MEO®:n Cock Ring antaa sinulle luonnollisesti valtavan vakauden ja lisää hauskuutta seksin aikana.

    Cock Ring, kun se asennetaan tiukasti peniksen ja kivesten ympärille, voi paitsi tehdä peniksestäsi suuremman ja kovemman, myös saada sinut kestämään pidempään ja saamaan intensiivisemmän orgasmin.

    MEO®:n Cock Ring pysäyttää veren corpus cavernosumissa, jolloin se ei pääse virtaamaan ulos peniksestä suonia pitkin. Sinulla on kivikova, pullistuva erektio hetkessä.

    Mikä koko sopii minulle ja kuinka kauan voin käyttää kyrpärengasta?

    Kyrpärengasta tai glans-rengasta tulisi käyttää vain niin kauan kuin se tuntuu mukavalta. Alta löydät ladattavat ohjeet, joissa kerrotaan, miten kyrpärengas laitetaan ja annetaan yksityiskohtaisia neuvoja oikean koon valintaan. Nämä ohjeet ovat myös jokaisen kyrpäsormuksen mukana tai niitä voi pyytää puhelimitse MEO® Versandhandelilta. Yleisesti ottaen kyrpä- tai penisrenkaan tulisi harjoittaa painetta, joka koetaan miellyttäväksi, mutta se ei saisi myöskään olla liian kireä. Kokemuksemme perusteella postimyyntinä myytävien penisrenkaiden halkaisija 45 mm sopii normaaliin peniskokoon (kun penisrengasta käytetään peniksen ja kivesten ympärillä). Huomautus: Pieni määrä Aquameo-voiteluainetta helpottaa pukemista.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Nothing can beat this cock ring

    Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. The inside surface has a slight radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    I'm impressed

    This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Metallinen penisrengas - STEALTH

    Metallinen penisrengas - STEALTH

    Niin yksinkertaista ja silti niin uskomattoman hyvää. Nykyaikainen penisrenkaamme ei ainoastaan takaa pullean, kovan peniksen, vaan myös eroottisen, lonkkamaisen stealth-ilmeen.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: