Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penisrenkaat värinällä

Uutiskirje

Cock Throbber - moottoroitu kukko rengas

Cock Throbber on lihava, tehokas, moottoroitu kukko rengas, jonka voit muuttaa sähkötyökaluksi yhdellä napsautuksella. Se tuottaa mielettömiä iskuja, pulsseja ja tärinää, jollaisia emme ole koskaan nähneet!

Lisätietoja

2027/M

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Cock Throbber on lihaksikas, tehokas, moottoroitu kukko rengas, jonka voit muuttaa sähkötyökaluksi vain yhdellä napsautuksella. Se tuottaa mielettömiä iskuja, pulsseja ja tärinää, jollaisia emme ole koskaan nähneet!

     

    Kahden turboahdetun moottorin käyttämä Cock Throbber luo voimakkaita tuntemuksia joka käänteessä. Se ei ole vain eristetty yhteen kohtaan, kuten muut kyrpärenkaat, vaan se tarjoaa voimakkaimman stimulaation koko peniksen akselille ja pallojen ympärille.

     

    Cock Throbberin avulla voit kokea erittäin voimakkaita kalua aktivoivia värähtelyjä, ja valittavana on 10 asetusta tasaisesti lisääntyvistä värähtelyistä voimakkaaseen jyskytykseen. Katso, kuinka peniksesi kovettuu ja alkaa .....

     

    Kohokohdat Cock Throbber:

     

    MEO:n Cock Throbber -kukkarengas mullistaa perinteisten kukkarenkaiden rakenteen ja käytön. Se on valmistettu superpehmeästä lääketieteellisestä silikonista ja se on pitkälle moottoroitu luodakseen täysin uusia tuntemuksia ja leikkimuotoja.

     

    Toisin kuin muita silikonirenkaita, meidän kyrpärengastamme ei ole suunniteltu venymään. Pikemminkin se on tarkoitettu käytettäväksi kuten metallinen tai jäykkä rengas, jonka rengaskoko on hieman suurempi, koska se ei veny. Rengas on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä materiaalista, joka on sekä vedenpitävä että ftalaatiton.

     

    Kun 10 yksittäistä värähtelyä voidaan käydä läpi, kukkojen renkaan käyttäjät kokevat laajan valikoiman stimulaatiota ja hallintaa. Paristoja ei tarvita, koska kukkorengas on sisäänrakennettu ladattava akku - se voidaan ladata nopeasti ja helposti mukana tulevalla USB-kaapelilla.

     

    Lisätietoja:

     

    • Värähtelee, sykkii ja värähtelee
    • Käyttövoimana 2 turboahdettua moottoria
    • Sisäänrakennetussa moottorissa on 10 eri asetusta
    • Muuttuu sähkötyökaluksi yhdellä napsautuksella
    • Siirtyy tasaisista aalloista nopeaan tömistelyyn
    • Valmistettu lääketieteellisestä silikonista, jossa on erittäin pehmeä pinta, joka on tietenkin ftalaatiton.
    • USB:llä ladattava. Sisältää yhden (1) USB-latauskaapelin. Ei tarvitse paristoja. 10 asetusta. Latausaika on 90 minuuttia.
    • Sisähalkaisija 41 mm, ulkohalkaisija 73 mm,
      korkeus 17 mm.
    • Värähtelevä penisrengas, jossa on tärinä
    • Pitkän käyttöiän takaamiseksi suosittelemme AQUAMEO-voiteluaineen käyttöä. Jos käytät liukuvoidetta, puhdista penisrengas ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Puhdista se lämpimällä saippuavedellä tai Toycleaner VERYCLEAN. Säilytä erillään kaikista muista silikonituotteista ja poissa lämmöltä ja auringonvalolta. Kuivaa pehmeällä pyyhkeellä ja anna ilmakuivua kokonaan ennen varastointia.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Maximum pleasure

    Oh....My....God!!! I love cock rings and have quite a collection. This is by far my favourite at the moment. I just bought it and have almost worn it out. Definitely would recommend, just the thought of putting on gets me hard as a rock. Buy it, you won't regret it!

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Incredible!

    The various vibrations while jacking off are great. Put a prostate massager in your butt and nip pullers on your nipples and enjoy the ride. Need to lube your balls and cock to put it on and then let the fun begin.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    OMG

    I didnt know i could cum that hard, i use it every time i jack off now, i love the multiple settings, its the best new toy ive seen in a long time

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Amazing

    Haven't used it for fucking yet. But last night's test drive was super hot. Today I slipped it on and powered it up while watching TV - just like having your slave licking your balls. Hope this fucker is built to last, because I see myself using it every day.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Mehr versprochen als gehalten

    Gut verarbeiteter bulliger Ring der sich angenehm um Penis und Hoden legt. Beim einschalten hat man verschiedene Modis, die mich jedoch in keinster Weise an die Produktbeschreibung erinnern. wahnsinnige Stöße, Impulse wie kein anderer kann ich nicht bestätigen- Einzige was man merkt sind die zweei Motoren die mal rechts mal links vibrieren (oder oben/unten, je nachdem wierum er gerade sitzt) Schade er dürfte auch was enger sitzen. Von der Lautstärke ist er je nach Vibrationsmodi auch in der Öffentlichkeit zu tragen. Preislich find ich ihn für die magere Leistung zu teuer.

    • 4 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Erwartungen übertroffen

    Nach mehrmaliger Benutzung muss ich sagen, dass MEO's Motovibe Cockring der beste Penisring ist, den ich bishe hatte. Er vibriert sehr stark, für mich teilweise zu stark. Die verschiedenen Modi sind toll und er ist wirklich wasserfest. Die Orgasmen mit ihm sind unglaublich stark und schneinen nicht enden zu wollen.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    HAPPY !!!!!!

    Am very happy with my cock ring, so comfortable, but have A problem! Once on, makes me so friggon hard and horny.

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Cock Throbber - moottoroitu kukko rengas

    Cock Throbber - moottoroitu kukko rengas

    Cock Throbber on lihava, tehokas, moottoroitu kukko rengas, jonka voit muuttaa sähkötyökaluksi yhdellä napsautuksella. Se tuottaa mielettömiä iskuja, pulsseja ja tärinää, jollaisia emme ole koskaan nähneet!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: