Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Ylellinen kukko sormus La Greca kuviolla - hopea

Seksiä kuin kreikkalaiset ja roomalaiset! Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylellinen kalurirengas ei ole vain muisto antiikin Kreikasta, vaan myös yksi kauneimmista penisrenkaista, joita on koskaan tehty.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Seksiä kuin kreikkalaiset ja roomalaiset! Tämä ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas ei ole vain muisto antiikin Kreikasta, vaan myös yksi kauneimmista penisrenkaista, joita on koskaan tehty. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua kalusormustamme, jossa on upotuksia (La Greca -kuvio, niin sanottu kreikkalainen avain), käytetään peniksen ja kivesten ympärillä, ja se luo penikseen veren pysäyttävän vaikutuksen. Ylellisen kyrpäsormuksen ansiosta syntyy kovempi erektio ja kiihottuminen lisääntyy ... puhumattakaan siitä, että penis näyttää henkeäsalpaavan pullealta, kovalta ja suurelta!

     

    Oletko valmis matkalle antiikin Kreikkaan? Lähdetään! Antiikin Kreikassa kaunista elämää leimasi seksi ja sallivuus. Ihana sekoitus! Voit tuoda kaiken tämän kotiisi La Greca Cock Ringin avulla!

     

    Jotta sinäkin voisit tuntea itsesi kreikkalaiseksi seksisoturiksi, jokainen kukkorengas on kokeneiden korusuunnittelijoiden käsityönä valmistama ja viimeistelyltään täysin virheetön. Tämän kyrpäsormuksen sisäreunat on pyöristetty ja kiillotettu, mikä takaa sinulle erityisen mukavan istuvuuden ja erityisen vahvan erektion. Erityisen tyylikäs kreikkalaisen avaimen kuvio ulottuu koko sormuksen alueelle ja korostaa voimakasta maskuliinisuuttasi.

     

    Kaikki on kiinni yksityiskohdista - La Greca - The Greek Key!

    Klassinen arkkitehtoninen kuva, joka näyttää esiintyvän kaikkialla kaakeleista tekstiileihin, on ikiaikainen kreikkalainen avainmalli. Kuten nimestä voi päätellä, tämä koristeellinen kuvio on peräisin antiikin Kreikasta, jossa monissa arkkitehtonisissa friiseissä ja maljakoissa on tämän säännöllisen geometrisen kuvion kaistaleita. Kreikkalaisen avaimen ydin on yhteen lukittuva suorakulmainen kuvio, joka koostuu yhdestä jatkuvasta viivasta.

     

    Täysin saumaton ja helppo puhdistaa, ja tämä kyrpäsormus toimitetaan mustassa samettipussissa. Jotta rengas istuisi kunnolla, sen on oltava tarpeeksi löysä, jotta se on helppo laittaa ja ottaa pois, mutta tarpeeksi tiukka, jotta se rajoittaa veren virtausta peniksen ollessa pystyssä. Ennen käyttöä ja käytön jälkeen sinun tulee puhdistaa kyrpärengas suihkeella INSTACLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • La Greca -kuvioinen ylellinen kyrpäsormus
    • laserkaiverrettu
    • Muotoilu: Kreikkalainen avainkuvio kauttaaltaan
    • Materiaali: 100 % kiillotettua ruostumatonta terästä
    • Sisähalkaisija: 40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm
    • Paksuus: 5 mm, leveys: 15 mm
    • Mukana samettinen säilytyspussi
    • Laadukasta käsityötä
    • Väri: hopeanvärinen, kullanvärinen ja hopeanvärinen mustalla tai sinisellä upotuksella.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr schöner Cocring

    Der Cocring ist schön glatt und gut verarbeitet. Über den Preis lässt sich nicht streiten, einfach günstig und super Qualität

      Arviointi 

      Amazing!

      Love the shape, feel and weight of it! After trying so many to get the right size, this 2" one fits so snug and is comfy when erect too not too tight. I wear it constantly like a piece of jewellery with a day off occasionally as it does rub sometimes. Highly recommend!

        Arviointi 

        Conforme à mon attente

        Parfait. Utilisation nickel. Maintient parfaitement.

          Arviointi 

          Heavy and sexy

          Very high quality stainless steel. Very hefty weight. Enhances the bulge and my Wife couldn’t keep her eyes off of it. Fit and finish were spot on. Dimensions are exact. I would like to have the smaller one for the balls sack and the larger one to wrap around my whole package. I II love this setup, I love the weight these add. Great item.

            Arviointi 

            Fits so well

            Fits so well and make my cock hard and angry in the right way

              Arviointi 

              Cockring

              Très bel objet qui se porte comme un bijou, magnifique et sans contraintes

                Arviointi 

                Bellissimo

                Assolutamente da provare, il mio lui ne è rimasto entusiasta

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Ylellinen kukko sormus La Greca kuviolla - hopea

                  Ylellinen kukko sormus La Greca kuviolla - hopea

                  Seksiä kuin kreikkalaiset ja roomalaiset! Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylellinen kalurirengas ei ole vain muisto antiikin Kreikasta, vaan myös yksi kauneimmista penisrenkaista, joita on koskaan tehty.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: