Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Spandex-naamarit

Uutiskirje

Vaaleanpunainen BDSM fetissi naamio - spandex naamio, jossa on aukot suulle ja silmille

Tämä fetissi naamio peittää suuren osan kasvoista ja on siksi ihanteellinen anonyymiin seksiin ja erityisesti suuseksiin julkisesti. Voit nähdä ja harrastaa suuseksiä ilman, että kasvosi tunnistetaan.

Lisätietoja

3379/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Vaaleanpunainen fetissi naamari, jossa on aukot silmille ja suulle, avaa aistillisten mahdollisuuksien maailman ja sopii täydellisesti erilaisiin eroottisiin skenaarioihin.

     

    Vakuuta itsesi tämän fetissinaamarin eduista ja erityisominaisuuksista:

     

    Täydellinen anonymiteetti: naamio peittää suuren osan kasvoista ja on siksi ihanteellinen anonyymiin seksiin ja erityisesti suuseksiin julkisesti. Voit nähdä ja harrastaa suuseksiä ilman, että kasvosi tunnistetaan.

     

    Käyttömukavuus: Spandex on tunnettu käyttömukavuudestaan. Se on kevyttä, hengittävää ja muotoutuu kasvoille. Tämä tarkoittaa, että naamaria voi käyttää mukavasti pitkiä aikoja.

     

    Mukautuvuus: Spandexin joustavuus tarkoittaa, että naamari mukautuu helposti eri kasvojen muotoihin ja kokoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että se istuu aina hyvin eikä luista.

     

    Yhdistettävyys: Naamari voidaan yhdistää moniin muihin BDSM-tarvikkeisiin. Se toimisi esimerkiksi loistavasti vaaleanpunaisen siveysvyön kanssa pakotettua naisellistamista varten. Vaaleanpunainen naamio korostaa feminiinistä komponenttia ja tehostaa roolileikkiä.

     

    Esteettisyys: Värivalinta, tässä tapauksessa vaaleanpunainen, voi vaikuttaa voimakkaasti roolipelin tunnelmaan ja psykologisiin näkökohtiin. Vaaleanpunainen voi herättää mielleyhtymiä naisellisuuteen, nöyryyteen ja jopa nöyryytykseen, mikä voi tehostaa roolileikkiä.

     

    Kaiken kaikkiaan tämä spandeksinaamari, jossa on aukot suulle ja silmille, on monipuolinen ja jännittävä lisä olemassa oleviin BDSM-tarvikkeisiisi. Spandex-naamari on monipuolinen lisävaruste, joka sopii sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille ja mahdollistaa lukemattomia skenaarioita.

     

    Lisätietoja:

     

    • Fetissi naamio spandexista
    • Spandex, joka tunnetaan myös nimellä elastaani, on synteettinen kuitu, joka on tunnettu poikkeuksellisesta venyvyydestään. Siksi elastaania käytetään usein vaatekappaleissa, jotka istuvat lähellä vartaloa ja joiden on sopeuduttava hyvin, kuten urheiluvaatteissa, uimapuvuissa tai MEO:n kuuluisissa BDSM-naamareissa.
    • Hoito-ohjeet: Spandex on suhteellisen helppohoitoista. Spandex tulisi aina pestä käsin. Käytä haaleaa vettä ja mietoa saippuaa. Älä liota tai väännä naamiota, sillä se voi vahingoittaa kuituja. Aseta naamio tasaiselle alustalle kuivumaan. Vältä suoraa auringonvaloa ja kuumuutta, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Spandexia ei saa silittää, koska kuumuus voi vahingoittaa kuituja. Jos noudatat näitä hoito-ohjeita, spandeksinaamari pysyy hyvässä kunnossa pitkään ja tarjoaa sinulle monia jännittäviä BDSM-istuntoja.
    • BDSM-verkkokauppa: Tutustu laajaan valikoimaamme fetissinaamioita, jotka on erityisesti kehitetty antamaan aistillisille kokemuksillesi uutta syvyyttä ja intensiteettiä. Piditpä sitten täydellisestä pimeydestä tai haluaisit mieluummin katsoa sensuellisti kumppaniasi, meillä on juuri sinulle sopiva spandeksinaamari. Spandex-naamari, ilman aukkoja: Täydellinen kaikille, jotka etsivät täydellistä aistien riistoa. Vahvistettu silmänympärysalue takaa ehdottoman läpinäkymättömyyden ja tehostaa muita aistejasi. Spandex-naamari suuaukolla: Jätä suusi vapaaksi kiihottavaa suihinottoa varten samalla kun silmäsi pysyvät odottavassa pimeydessä. Spandex-naamari, jossa on silmien aukot: Katso kumppaniasi silmiin samalla kun muut kasvosi pysyvät anonyymisti peitettyinä. Ihanteellinen naamio, jolla voit ilmaista dominointia ja alistumista menettämättä katsekontaktia. Spandex-naamari silmä- ja suuaukoilla: Nauti täydellisestä tasapainosta vapauden ja rajoituksen välillä. Täydellinen kaikille, jotka etsivät keskitasoista aistivajetta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Spandexmaske von MEO

    Als Fan von Spandex-Produkten musste ich diese Spandexmaske unbedingt haben. Und sie hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen! Das Material fühlt sich super weich an und passt sich perfekt an die Gesichtskonturen an. Durch die Mund- und Augenöffnungen bleibt man stets Herr der Lage. Die pinke Farbe der Maske ist ein echter Hingucker. Die Spandexmaskeermöglicht nicht nur anonymen Sex in der Öffentlichkeit, sondern noch einiges mehr. Mein Partner und ich sind begeistert und können sie nur jedem empfehlen, der seine sexuellen Horizonte erweitern möchte.

      Arviointi 

      Ein sexy Accessoire für geile Abenteuer

      Ich kann gar nicht genug von dieser Spandexmaske schwärmen! Die leuchtend pinke Farbe zieht alle Blicke auf sich und macht jeden Moment unvergesslich. Die Maske sitzt perfekt und ist so komfortabel, dass man sie über längere Zeiträume tragen kann, ohne sich eingeengt zu fühlen. Die Augen- und Mundöffnungen sind perfekt positioniert und ermöglichen volle Funktionalität. Es fühlt sich wunderbar an, anonym zu sein und dennoch voll und ganz am Geschehen teilnehmen zu können. Perfekt für all jene, die ihre Fantasien in die Realität umsetzen und sich dabei anonym fühlen möchten. Absolut empfehlenswert!

        Arviointi 

        Perfetta per il gioco di ruolo

        Maschera in spandex comoda e perfetta per il BDSM. Consigliata!

          Arviointi 

          Qualité impressionnante!

          Cette cagoule en spandex est absolument fantastique ! Elle est non seulement confortable mais aussi très résistante. Elle offre une expérience sensorielle intense. De plus, elle est facile à entretenir et résiste parfaitement à une utilisation régulière.

            Arviointi 

            A True Game-Changer!

            I never thought a spandex mask could enhance my BDSM experience so drastically. The fit is perfect, conforming to my features snugly and providing an amazing sensory deprivation effect. I love how it can be disorienting, yet completely safe. This mask is definitely a worthwhile investment for any BDSM enthusiast!

              Kirjoita oma arvostelusi

              Vaaleanpunainen BDSM fetissi naamio - spandex naamio, jossa on aukot suulle ja silmille

              Vaaleanpunainen BDSM fetissi naamio - spandex naamio, jossa on aukot suulle ja silmille

              Tämä fetissi naamio peittää suuren osan kasvoista ja on siksi ihanteellinen anonyymiin seksiin ja erityisesti suuseksiin julkisesti. Voit nähdä ja harrastaa suuseksiä ilman, että kasvosi tunnistetaan.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              16 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: