Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Turvalliset siveysvyöt

Uutiskirje

Siveysvyö - NoPacha Full Armor

NoPacha ® Full Armour -siveysvyö on siveyslaite, joka riistää mieheltä täydellisen kontrollin sukupuolielimiinsä tietyn ajanjakson ajaksi - tai pysyvästi. Masturbaatio tai seksi tulee mahdottomaksi tämän siveysvyön avulla, ja seksuaalinen nautinto lisääntyy äärimmäisen paljon pidättäytymisen myötä.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    NoPacha ® Full Armour Chastity Belt on siveyslaite, joka poistaa miehen täydellisen kontrollin sukupuolielimiinsä määrätyksi ajaksi tai pysyvästi. Masturbaatio tai seksi tulee mahdottomaksi tämän siveysvyön avulla ja seksuaalinen nautinto lisääntyy äärimmäisen paljon pidättäytymisen myötä.

     

    Siveysvyö NoPacha ® Full Armor on varustettu laadukkaalla lukitusmekanismilla, eikä sitä voi kerran puettuna ottaa pois ilman avainta. Täysin lukitun siveysvyön avulla kaikki seksuaaliset pyrkimykset estetään siis armottomasti. Vaihtoehtoisesti siveysvyön voi lukita yhdellä yksisuuntaisella lukolla(klikkaa tästä). Jos sinetti murretaan, siveysvyön käyttäjän uskottomuus tulisi välittömästi näkyviin. Jotta siveysvyö voidaan sovittaa täydellisesti käyttäjälleen, toimitukseen sisältyy 4 anatomisesti muotoiltua kivesten/peniksen rengasta (37 mm, 40 mm, 45 mm ja 50 mm).

     

    Siveysvyön pukemisen jälkeen mies ei voi enää saada erektiota tai suorittaa seksuaalisia tekoja. Avaimen omistaja - niin sanottu keyholder - päättää yksin, milloin siveysvyö avataan ja voidaan poistaa. Sitä voidaan käyttää muutaman tunnin ajan tai pidempään, jopa useita kuukausia. Tavoitteena on estää miehen erektio ja tietenkin orgasmi. Sisäisen häkin ahtauden vuoksi jo erektion lähestyminen on erittäin kivuliasta. Tietenkin CUMELOTin avulla alistuva mies voidaan toisinaan laskea väkisin alas ilman, että erektiota tapahtuu.

     

    NoPacha ® Full Armour -siveysvyössä on suuri määrä tuuletusaukkoja, joiden tarkoituksena on huolehtia ilmanvaihdosta ja optimoida käyttömukavuus. Virtsaaminen on myös mahdollista pienen integroidun aukon kautta. NoPacha ® Full Armour -siveysvyö soveltuu siis täysin 24/7-käyttöön. Siveysvyötä voi käyttää huomaamattomasti tavallisten vaatteiden alla monien arkisten toimintojen aikana, jopa meressä uidessa tai pyöräillessä. Jopa tiukempien urheiluhousujen tai farkkujen alla siveysvyö ei näy.

     

    Mitä minun on otettava huomioon, kun käytän siveysvyötä?

     

    Kun siveysvyötä käytetään pidempään, hygienianäkökohtia ei pidä jättää huomiotta. Siveysvyö on poistettava päivittäisen vartalonpuhdistuksen yhteydessä ja puhdistettava INSTACLEAN -suihkeella. Penis ja kivekset tulisi hieroa ravitsevalla PLOWBOY-geelillämme ennen vyön pukemista.

     

    Lisätietoja:

     

    • NoPacha siveysvyö Full Armor
    • Saatavana mustana, vaaleanpunaisena ja läpinäkyvänä.
    • Siveysvyö miehille
    • Lukittava: Integroidulla lukolla ja 2 avaimella.
    • Materiaali: Muovia, ilmailulaatua
    • NoPacha ® on rekisteröity tavaramerkki.
    • Siveysvyö on puhdistettava käyttökatkon aikana VERYCLEAN suihkeella.
    • Siveysvöihimme suosittelemme CUMELOT ® -sarjan stimulaattoreitamme alistuvan miehen satunnaiseen pakotettuun masennukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Buena jaula inicial

    Quería comprarle una jaula de castidad a uno de mis sumisos, que nunca había llevado una. Tras medirse y una recomendación de otro sumiso, esta me pareció buena opción como jaula inicial. Se la puso y la usó varios días seguidos. Aunque le queda ligeramente grande, le resulta cómoda para llevarla varias horas seguidas e incluso durante la noche.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Siveysvyö - NoPacha Full Armor

      Siveysvyö - NoPacha Full Armor

      NoPacha ® Full Armour -siveysvyö on siveyslaite, joka riistää mieheltä täydellisen kontrollin sukupuolielimiinsä tietyn ajanjakson ajaksi - tai pysyvästi. Masturbaatio tai seksi tulee mahdottomaksi tämän siveysvyön avulla, ja seksuaalinen nautinto lisääntyy äärimmäisen paljon pidättäytymisen myötä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: